Şimdi Ara

Gürültü engelleyen kulaklık önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıktada belirttiğim gibi gürültü engelleyen kulaklık arıyorum ben 2 adet buldum önerir misiniz? Müzik dinlerken ve çalışırken kullanıcam.

#Pioneer SE NC21M
    http://www.dr.com.tr/elektronik/pioneer-se-nc21m-kulakustu-kulaklik/ev-elektronigi/kulakliklar/kulakustu-kulakliklar/urunno=0000000640077

#Sony MDR-ZX110NA
    http://urun.n11.com/kulaklik/sony-mdr-zx110na-mikrofonlu-gurultu-engelleyici-kulaklik-P90421731?cid=604001&gclid=CjwKEAiA9om3BRDpzvihsdGnhTwSJAAkSewLagOasrCWCGGUeRJojl18czhUigTerF4xQB_l3PKB5hoCYVDw_wcB&gclsrc=aw.ds

İstediğim Özellikler
    * kulak içi veya Kafa üstü(katlanabilir olması)
    * Gürültü engelleme özelliği (noise cancelling)
    * Kulağı ağrıtmaması

Fiyat: En fazla 200 TL

Yorum yazan herkese şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adminow -- 11 Mart 2016; 16:12:49 >

• Gürültü engelleme özelliği olan kulaklıklar hakkında bilgisi olan yok mu?
  • Bu iki üründen de gürültü önleme anlamında randıman alacağınızı sanmıyorum. Neden diyecek olursanız, birincisi aktif gürültü önleme kalitesi ikincisi kulaklıkların kulağınızı içine almıyor olması ve kulakiçi kulaklıkların bu konuda zayıf kalması.
    Bende Bose Qc 15 ve AKG K391 NC modeli var. Qc 15 alanında bayağı başarılı iken, kulak içi olan AKG yalıtım ve gürültü engelleme konusunda daha zayıf kalıyor
    Bütçenizi biraz arttırırsanız, ikinci el temiz bir Bose Qc 15 ve ya 25 bakmanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master KENOBI -- 31 Ocak 2017; 18:14:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.