Şimdi Ara

gürcistandan araba getirmek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2012 de babam gürcistandan vatandaşlık almıştı. O zamanlar laz olduğunu ispatlayanlara vatandaşlık veriyordu gürcistan. Babam şu an hem gürcistan hem türkiye vatandaşı.

Gürcistana toplasan 4 - 5 kere gitmiştir babam oda işçi bakmak için ( çay işçileri ) yani köşede dursun diye almış vatandaşlığı.

Çok tanıdığımız olmadığı için soramıyoruz.

Çifte vatandaşlara herhangi bir kolaylık sağlanıyor mu acaba araba almak için falan ? Bazıları araba aldıktan sonra geçici türkiye plakası alabilirsin diyor çifte vatandaş isen.

Bilgili birileri yardımcı olabilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Punto Evo 1.4 Mylife S&S Dualogic 2011
  • forumda 200 tane konu var

Intel 4460/Sapphire R9 380X/Gskill 8GB RipjawsX/Msi H-81M Pro-Vd/WD 1TB Caviar Blue/Zalman R1/Pionner/Logitech G300/Logitech G103/Logitech F310/Sony Xperia X
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre the king

Çifte vatandaşlıkta ilk vatandaşlığın geçerli araba isinde,yanı 185 gün yurtdışında ikamet gerekiyor,bir faydası yok

eyvallah hocam, babama anlattım zaten o kadar gürcistandan araba getirtmek o kadar kolay olsaydı şu an türkiyede tr plakalı araba kalmazdı diye de dinlemiyor. Dolandırılınca aklı başına gelcek heralde. Yok türkiyeden bir tanıdığı varmış 2500 dolara her şeyi halletcekmiş 25 bin dolara araba alcakmış falan fişman. Bir mercedes için değmez o parayla gidip 1.6 2016 model hyundai accent blue alırım diyorum yok mercedes binecek illa.

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

forumda 200 tane konu var

biliyorum forumda konuların olduğunu çok araştırdım. Tüm rastladığım konular vatandaşlığı olmadan gürcistan vatandaşı aracı katıp dolandırılma üzerine açılmış konular. Konuyu okursan çifte vatandaşlılar ne yapabilir diye açtım konuyu.

Ayrıca yabancıların sahip olduğu ÖTVsiz araç alma hakkı var. Ben olsam o seçeneği değerlendirirdim. Tabi bunu kullanmak için Türk vatandaşlığını bırakmak gerekebilir.

19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çifte vatandaşlar ÖTV siz araç alamaz,yurtdışı tek vatandaşlık+oturum izni+çalışma izni gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre the king

Çifte vatandaşlar ÖTV siz araç alamaz,yurtdışı tek vatandaşlık+oturum izni+çalışma izni gerekiyor.

Türk vatandaşı olmayan çifte vatandaşlar da mı alamaz? Mesela hem Alman hem İsviçre vatandaşı olan çifte vatandaşlık sahibi kişi ma plaka ile araç alamaz mı?

• GÜRCİSTAN DA hem işimi kurdum hemde oturum aldım. güzel bir ülke sakin ve güvenli . doğal güzellikleri var . rahat bir hayat ve ucuz .arabalar zaten ucuz. hayalımde ki mini cupperi burada aldım.:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: esra tan

GÜRCİSTAN DA hem işimi kurdum hemde oturum aldım. güzel bir ülke sakin ve güvenli . doğal güzellikleri var . rahat bir hayat ve ucuz .arabalar zaten ucuz. hayalımde ki mini cupperi burada aldım.:)

Genç kardeşlerim bu ya troll ya da dolandırıcı mesaj fslan atmayın sakın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.