< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Gürcistan - iPhone Satın Alımı (2. sayfa)
-
-
Her şey iyi güzel ama stok yok maalesef :)
-
Bu bayanla yazışırken numarayı sizden aldıgımızı nasıl izah edelim hocam?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
5000$ satılan Camaro arabalar aklıma geldi Gürcistan'da satılıyordu gittiğimde görmüştüm anne tarafım Batumlu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mesajımın ilk paragrafını bu yüzden yazmıştım….
Stoklar Pazartesi itibarı ile dükkanlara dağılıyor, siz şu an için değil önümüzdeki dönem için ayırtma yapıyor olmalısınız.
Bunu görüşüyorum bir şifre kodu belirleriz tabi.
Şu an haftasonu, Müş. Hiz. kapalı ya da yedek başka birine bağlı olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-85C97787F -- 12 Kasım 2022; 20:43:23 >
Pasaport olmadan kayıt işlemi nasıl oluyor?
TC Kimlik seri no ile e-devletten yapılıyor.
Yurtdışına giriş çıkış yapamadan kayıt yapılabilir mi? Elimde mi 11 ultra var. Pasaport um yokquote:
Orijinalden alıntı: Guest-85C97787F
TC Kimlik seri no ile e-devletten yapılıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yurt dışına çıkış giriş yapmadan, yurtdışından gelen bir cihazı adınıza kaydetme hakkınız maalesef doğmuyor.
Dün akşam Batum’dan giriş yaparken tax free standının önünde 50 den fazla insan sıra bekliyordu. Gitmeden stok sorun, gidip boş dönmeyin.
IRAK çok daha uygun gürcülere göre.
Irak ta bulamayacağınız şey yok..
Cebinizde para olsa dökersiniz oraya Doğubank gibi ne ararsan var ,sen paradan haber ver.
Irakta stok sorunu yok görsen sanki fabrikası ırak ta
-
Görüştüm dün Batum'da hala stok yok dediler. Tiflise yönlendiriyorlar.
-
2 gün önce görüştüm, stok geldiği gibi hızlıca erimiş, tekrar gelicek doğal olarak, bileti vs almadıysanız ya da kendi durumunuza göre bir aceleniz yoksa stok için ayırtma talep edin.
bende haftaya gideceğim cihazı kime ayırtıyoruz zoommer bana rezerve yapmıyoruz dedi hatta dutyfree den sigara getireyim dedim kabul etmediler
-
Bu aldığımız telefonlar burada 1 sene garantili oluyor mu ? Olmuyorsa hiç kasmaya gerek yok sarı siteden almak daha mantıklı gibi.
-
1 sene global garanti evet var, lakin bizim ülkemizde geçmiyor.
Sarı siteden alacağınız cihaz da yurtdışı ürün ise bir farkı yok onun da garantisi olmuyor. Türkiye cihazı ise 2 yıl garantiniz mevcut.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X