Şimdi Ara

Gürcistan Iphone 5 fiyatları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
2
Favori
34.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gkhns

    ben biraz size anlatayım;

    batuma gittiğimde iphone 5s sordum;öncelikle apple mağazası işmerkezi gibi dandik bir yerin içinde ve hiç kurumsal bir yapısı yok; çalışan çocuklar dans edip sinir bozuyorlar;
    iphone 5s siyah 1900 lari vergi iadesi ile ve kayıt 115 ile 2030 TL ye kayıt dahil bir fiyata çıkıyor;goldu ise 2500 lari fiyattan satılıyordu.Oradaki sinir bozucu çalışan arkadaşlara neden böyle dediğimde bana bu gold daha pahalı dedi;bende fiyat farkı olmaması gerektiğini sitesindende gösterd,m ama patron böyle satıyor diye saçma bi cevap aldım ve soğudum.Bu arada pazarlık bile yapabiliyorsunuz;siz düşünün.Bana yanında 3 adet kulaklık;1 cam filmi,kalem ve kılıf da hediye ediyordu.Ancak pasaport olmadığından noterden giriş yaparken aldığımız kağıt için onaylanması gerektiğini söyledi;buda 15 lari; abimin 1 kasımda Türkiyede çıkacak boşver demesiyle son anda almaktan iyiki vazgeçmişim.Ayrıca taksit yok kredi kartı tek çekime %3 komisyon alınıyor.Ayrıca pasaport yoksa kayıt yaptırmak için 3 gün orada kalmış olmanız gerekiyor.Giriş çıkış yapanlar kayıt ettiremiyor pasaport yoksa.Kayıt işlemi için 115 TL vergi dairesine yatırmak gerekiyor;sonra e devletten tc, yatırılan makbuz üzerindeki no ve imei no ile kayıt yapılıyor.TC den yurtdışına çıktığınız sisteme yansıyor.1 ay içinde de kayıt yaptırılması gerekiyor.

    Aynı işyerinde teknosa gibi bir mağaza daha var;orada da fiyat hemen hemen aynı ve noteri çağırdıklarını ve işlemleri burada yaptıklarını ve kredi kartına komisyon almadıklarını söylediler.Garanti vs. derken oradan da vazgeçip almadım.Ama döviz eskiden böyle değildi ;bizim paramız çok daha değerliydi;o zamanlar çok mantıklı oluyordu ama şimdi almak hiçte uygun değil.bira alacaksanız 2,5 Lİtre %12 alkol bira 5 lari :) yani 6 TL aile boyu, bira sevene tavsiye ederim.Çok lezzetli gerçekten.

    "ne şam'ın şekeri ne arab'ın yüzü" demiş atalarımız. çok da güzel söylemişler...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ceza_61

    quote:

    Orijinalden alıntı: RuLazz™

    Merhabalar arkadaşlar

    Bir önceki sayfada ki 11 maddelik yazıyı ben başka sayfaya yazmıştım o sayfa silinmiş.
    Batuma defalarca gidip telefon aldım .

    Sorularınız varsa yardımcı olabilirim.

    Hayırlı Bayramlar Dilerim.

    merhaba. iphone 5s 16gb beyaz ya da gri modelinin stok durumunu ve fiyatlarını (vergisiz dükkana vereceğimiz para ve en son bize hersey dahil mal oluşunu) açıklar mısınız? bir de kredi kartı ile alışveriş yapabiliyor muyuz?

    Kredi Kartı ile alışveriş yapılabiliyor
    1700 Lari İphone 5s bundan %15 tax free çıkın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RuLazz™

    quote:

    Orijinalden alıntı: ceza_61

    quote:

    Orijinalden alıntı: RuLazz™

    Merhabalar arkadaşlar

    Bir önceki sayfada ki 11 maddelik yazıyı ben başka sayfaya yazmıştım o sayfa silinmiş.
    Batuma defalarca gidip telefon aldım .

    Sorularınız varsa yardımcı olabilirim.

    Hayırlı Bayramlar Dilerim.

    merhaba. iphone 5s 16gb beyaz ya da gri modelinin stok durumunu ve fiyatlarını (vergisiz dükkana vereceğimiz para ve en son bize hersey dahil mal oluşunu) açıklar mısınız? bir de kredi kartı ile alışveriş yapabiliyor muyuz?

    Kredi Kartı ile alışveriş yapılabiliyor
    1700 Lari İphone 5s bundan %15 tax free çıkın

    1700 laricihazın çıplak fiyatı.. kredi kartıyla taksitli almak istersek % 3 komisyon ekle eder 1751 lari.. tax free için % 15 vergiyi düşersek yaklaşık 1488 lari.. TL ye dönüştürürsek yaklaşık 1786 TL.. daha yol masrafını ve yeme içme masraflarını dahil etmedik bile.. onları da eklersek cihazın kayıtsız fiyatı yaklaşık 2000 TL yi bulur.. pasaporta keyıt ücretini de ekleyelim etti mi 2100 TL.. ee ne anlamı kaldı gürcistandan cihaz almanın???




  • iphone 5 aldım
    kayıt ettirdim TR fiyatı ile 450 tl fark vardı
    5s fiyatları düşecektir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RuLazz™

    iphone 5 aldım
    kayıt ettirdim TR fiyatı ile 450 tl fark vardı
    5s fiyatları düşecektir

    fiyatların düşeceğini herkes biliyor. önemli olan ne zaman batum'dan alınabilir fiyata ineceği. benim yılbaşından önce almam gerekiyor çünkü pasaportumun geçerliliği sona eriyor. senin dediğin gibi o tarihe kadar tüm masraflar dahil (kayıt+yol masrafı+cihaz) şu anki fiyatından 450 tl daha ucuza mal edebilirsek koşa koşa almaya giderim ama aksi halde değmez yani.
  • arkadaşlar belki daha önce sorulmuştur ama bi seferlik de benim için cevaplarsanız memnun olurum.1 yıl olan pasaportumun süresi 28 aralık 2013 te doluyor.şimdi ben son gün olan 28 aralıkta gürcistana giriş çıkış yapsam, bi sonraki gün pasaportun süresi bitecek diye aynı gün tüm işlemleri (maliye + e-devlet vs.) halletmek zorundamıyım yoksa pasaport süresi bittiği halde 27 ocak 2014 e kadar 30 günlük sürem devam eder mi?
  • Devam eder. Bunun senin pasaportunla alakasi yok, giris-cikis yaptigin tarihle alakasi var. Zaten gurcistan ya da kibris'a pasaportsuz da girebiliyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: btr.bck

    Devam eder. Bunun senin pasaportunla alakasi yok, giris-cikis yaptigin tarihle alakasi var. Zaten gurcistan ya da kibris'a pasaportsuz da girebiliyorsun.

    evet pasaportsuz girildiğini biliyorum ama öyle olunca kayıt için 3 gün kalmak gerekiyormuş o ülkede.ondan sonra cihazı tr de kayıt altına alabiliyormuşuz.ben de nasılsa pasaport var.girerim 5-10 dk kalır çıkarım.işimi görürüm.. verdiğiniz cevap ve ilginiz için ayrıca teşekkür ederim.
  • yakın zamanda gürcistan'dan yada yurt dışından herhangi bir ülkeden 5s satın alan varmı?varsa kayıt dahil cihazın toplam kaç tl ye mal oldunu yazarsa memnun oluruz.
  • Arkadaşım bugün dönüyor Batum dan, ona tembih etmiştim, İ phone 5s 1500 lariymiş, 225 lari de vergi iadesi var, 1275 lari yapıyor TR olarak 1.575 TL yapıyor, ben 1600 tl havale gönderdim, bugün geliyor iphonenum bakalım:) 115 tl de kayıt vergisi ile toplam 1700 tl ye maloluyor. Apple store da peşin fiyatı 2.100 TL
  • 1900 TL gelir o zaman iP5s 32 GB dogru mu? baya ucuzmus
  • 1460 Lari şuan
  • kardesim 1460 olan ne? 5S 16 GB mi 32 GB mi???????
  • Konu dışında bununla ilgili bir konu vardı. Arkadaşlar toplanıp gürcistandan 5s alacaklardı hemde gürcistanı gezme fırsatı bulacaklardı..Orada fiyatlarıda yazıyor...bulunca buraya veririm linki
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gurkαn

    kardesim 1460 olan ne? 5S 16 GB mi 32 GB mi???????

    16 Gb

    32 GB 1749 Lari
    64 GB 1949 Lari
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FlechaVeloz

    Konu dışında bununla ilgili bir konu vardı. Arkadaşlar toplanıp gürcistandan 5s alacaklardı hemde gürcistanı gezme fırsatı bulacaklardı..Orada fiyatlarıda yazıyor...bulunca buraya veririm linki

    fiyatları şu linkten takip edebilirsiniz;

    http://iphoneplus.ge/products-page/iphone-5s/
  • yakın zamanda gürcistan'dan 5s satın alan varmı? varsa kayıt dahil cihazın toplam kaç tl ye mal olduğunu yazarsa memnun oluruz.
  • linkini attığın site tifliste.batumda fiyatlar biraz daha yüksek olabilir. Ama yukarda arkadaş 1700 e mal oluyor demiş bencede o fiyatlara geliyor. apple.store de 2.060 lira peşin fiyatı.
  • Arkadaşlar merak ettiğim bazı konular var...bende 2 adet telefon almayı düşünüyorum..sorularım şunlar.
    1. lg g2 32lik ve sony Z1 almayı düşünüyorum.bunların gitmeden stokta olup olmadığını nasıl öğrenebilirim

    2- kimlikle alıcaz. 2 kişi gidip birer tane.. tek kimliğe 2 adet alınıyomu yoksa ikimizde notere gitmelimiyiz.

    3- Türkiyede kayıt ettirme ücreti 115 tl zorunlumu.bu ücret kimlikle alanlara mı uygulanıyor?.sadece e devletten kaydetmek yetmiyormu.(pasaportla htc alan bi arkadaşım sadece e,devletten kaydettiğini söyledi ve uzun süredir sıkıntısız kullanıyor)

    4. 2500 tl civarı change yaptırıcam.şuan lari 0,75 tl..en yüksekten nasıl ve nerden change yaptırabilirim.mesela 0,80 den yapcak yer bulabilirmiyim???

    5. ayrıca telefon alcak kişinin en son 1 ay içinde giriş çıkışının olması gerekiyomuş diye bişey duydum.böle bişi varmı..benim giriş çıkışım var.artvindeyim fakat arkadaşımın yok. ona telefon alamazmıyız yani?? direk ilk defa girip kimlikle telefon alabilen varmı????



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraser0861 -- 30 Ocak 2014; 17:34:11 >




  • Konuyu hortlatmıs gibi olmak istemem de pazar günü batuma gidicem arkadaslarla telefon almayı düşünüyoruz ne alalım nerden alalım bi yardım ederseniz?
    Tl Lariyi geçmis durumda su vaziyette alınması mantıklı mıdır iphone değilde Xperia Z1,G2 gibi telefonları bulabileceğim yerler neresidir
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.