Şimdi Ara

Gürcistan'dan araba alıp Tr de kullanmak (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
349
Cevap
23
Favori
243.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu ısrarla binemezsin yapamazsın yasak vb. diyenleri anlamıyorum. Vekaletle birlikte çok da güzel kullanılıyor. 1 hafta önce rutin kontrolde polis çevirdi, evraklara baktı iyi akşamlar dedi gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: midezolam

Arkadaşlar şu ısrarla binemezsin yapamazsın yasak vb. diyenleri anlamıyorum. Vekaletle birlikte çok da güzel kullanılıyor. 1 hafta önce rutin kontrolde polis çevirdi, evraklara baktı iyi akşamlar dedi gitti.

yaw gardaş biz sana kullanamazsın demedikki ama yasal değil dedik bunun kontrolünü yabancı şube yapıyor uğraşmıyorlar ondan :D
  • 5 seneden beri girip çıkıyorum 2. memleketim orası 1.5 saatlik yok bilmeyen anlamayan kurda kuşa yem olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: interpol61

5 seneden beri girip çıkıyorum 2. memleketim orası 1.5 saatlik yok bilmeyen anlamayan kurda kuşa yem olur :)

Gürcü polisleri çok tehlikeli dikkatli ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: swatsat

quote:

Orijinalden alıntı: interpol61

5 seneden beri girip çıkıyorum 2. memleketim orası 1.5 saatlik yok bilmeyen anlamayan kurda kuşa yem olur :)

Gürcü polisleri çok tehlikeli dikkatli ol

biliyorum gürcüde mafya polis
  • konuyu takibe aldım

bugunde babamın tanıdığı biri gürcistandan araba alacam demiş Kars'a iş için gittiğinde alacakmış güya gürcistandan

biraz okuduklarımdan sonra çok ütopik gelebilir ama ikii yılda bir giriş çıkış yapsa oluyormuş. Hiç inanmıyorum ama neyse bakalım ne çıkacak :D
  • Bu konuyu artik uste sabitleyelim her yil duzenli olarak aciliyor...
  • deneyenler burada deneyimlerini paylaşmalarını bekliyoruz
  • Gitmeyi düşünenler kimliklerindeki fotoları yenilesinler kaplatsınlar yoksa geri dönerler bugün sınırdaydım geçemedim :)kimlikteki çocuk bana benzemiyormuş altı üstü 14 sene önceki halim
  • Selam alokum arkadaslar ben gurcusdan azerisiyim 6senedi turkuyedem yasiyom gurcusdandan arac alip getirmek isdiyen varsa her turlu yardim ederim cunku ben cok gedim arayim beni 05369677010 gurcu nomaram +995597974172

• quote:

Orijinalden alıntı: maxagasa94

Selam alokum arkadaslar ben gurcusdan azerisiyim 6senedi turkuyedem yasiyom gurcusdandan arac alip getirmek isdiyen varsa her turlu yardim ederim cunku ben cok gedim arayim beni 05369677010 gurcu nomaram +995597974172

hele bi anlat bakalım nasıl olacak... kaça olacak..??? hangi formülle olacak ..

trafik polisin ellememe sebebi yabancı şube işlem yaptığından uğraşmak istemiyor
  • Vay arkadas anlatın da m6 binelim 2014

• quote:

Orijinalden alıntı: maxagasa94

Selam alokum arkadaslar ben gurcusdan azerisiyim 6senedi turkuyedem yasiyom gurcusdandan arac alip getirmek isdiyen varsa her turlu yardim ederim cunku ben cok gedim arayim beni 05369677010 gurcu nomaram +995597974172

Yalancıyı dilenci?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lod0ss -- 6 Ocak 2015; 3:43:01 >

• şöyle reklamcılar gezmiyormu ya deli oluyorum :D madem faydan olsun istiyorsun yazda buraya bilek dimi

numara filan yazmalar... yaw he he :D
  • aileyle gidilecek bi ülke değil. yollarda hep kumarhane reklamı var ve üstlerinde çıplak karılar var.

Batuma kadar gittim, geri döndüm

Hopa da kullanan Türklerle sohbet ettim, hepsinin otarafta akrabası varmış onların üzerine alıp vekaletle kullanıyorlarmış,

birisi dedi istersen sanada alalım diyede 6 ay sonra bidaha gidecem ozaman almayı düşünüyom

• legend1982 kullanıcısına yanıt
    Hocam orda yasayan biri ustune en fazla kac tane araba alip vekalet verebiliyormus?

o verdigi vekalet turkiyede gecerli deilmis diye okumustum dogrumudur? Son olarak vekaleti verdi diyelim gurcustana giris cikis yapmak lazimmiymis belli periyotlarda veya bi sure arabanin gurcustandan kalmasi mi gerekiyor acaba?

• SEZzZER_TR kullanıcısına yanıt
    orda yaşayan biri istediği kadar arabaya vekalet verebiliyormuş, 1 sene Türkiyede kullanabiliyormuş. vekaleti alırken yurt dışına çıkabilir ibaresi koyman gerekliymiş, yoksa aracın sahibi gümrüğe gelip aracı sana verecek 1 sene sonra gümrükten geri alması gerekliymiş .ibaren varsa gürcistana girebilir çıkabilirsin dediler.
    1 hafta gümrükteydim oranın bariyerlerini yaptım orada giren çıkanları gözlemledim. oradan biliyorum adamın gürcistan plaka aracı vardı giremedi vekalet Türkiyede kullanabilir diye alınmış.

vekalet olduğu için senin Gürcistanda durmana gerek yokmuş. hersene aracı getirip vermek zorundasın. başka bi araca vekalet alabilirsin de aklıma gelmedi aynı aracı vekaleti yeniletip kullana bilirmiyiz diye soracaktım unuttum. sigortayı gümrükte yapıyorlar sigorta veznesi var. fiyatını sormadım.

öbür tarafa kimlikteki fotoğraf eski olduğundan yayan geçirmedim. geri çevirdiler. döneceğim gün araçla geçtim onuda arabanın şeyine geçirdiler yoksa hepsi değiştir kimliği dedi. bi mazot alıyım dedim girmişken batuma kadar gittim biraz arabayla dolaşıp mazot alıp çıktım. yayan geçseydim orada Türk galericiler varmış onları dolaşıp ayrıntılı bilgi alacaktım. 6 ay sonra bidaha gidecem ozamana kadar kimliği yenileyip yayan geçecem . arabayla biraz tehlikeli dediler fazla dolaşmadım.

• legend1982 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam ayrıntılı bilgi için tesekkürler valla bu kdr yazmanızı beklemiyordum

Sormayı unuttugunuz seyi sorup burda paylaşırsanız veya mesaj atarsanız cok sevinirim cunku en önemli kısmı o. Aynı arac uzerine vekalet yeniletilemiyorsa hiç anlamı yok bence. İki tane arac almak gerekir o zmn da turkiyedeki fiyata denk gelir.

Hocam oralarda dikkat edin cidden. Gezmek dolanmak tehlikeliymış bende oyle şeyler duydum. Eğer kısmetse bende bi tanıdıkla gidecem ama zmn hiç belli değil. Kısmetse de belki birlikte gideriz turk galericilere bakamamışsınız ama yanlarından gecerken genellikle hangi araclar vardı. İnternetten baktığım kadarıyla galericilerde bir sürü x5 diziliydi. Ne iş anlamadım :))

Bide son ekleme yapim almanyadan gelen pert araba olup olmamasına dikkat edin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: legend1982

orda yaşayan biri istediği kadar arabaya vekalet verebiliyormuş, 1 sene Türkiyede kullanabiliyormuş. vekaleti alırken yurt dışına çıkabilir ibaresi koyman gerekliymiş, yoksa aracın sahibi gümrüğe gelip aracı sana verecek 1 sene sonra gümrükten geri alması gerekliymiş .ibaren varsa gürcistana girebilir çıkabilirsin dediler.
    1 hafta gümrükteydim oranın bariyerlerini yaptım orada giren çıkanları gözlemledim. oradan biliyorum adamın gürcistan plaka aracı vardı giremedi vekalet Türkiyede kullanabilir diye alınmış.

vekalet olduğu için senin Gürcistanda durmana gerek yokmuş. hersene aracı getirip vermek zorundasın. başka bi araca vekalet alabilirsin de aklıma gelmedi aynı aracı vekaleti yeniletip kullana bilirmiyiz diye soracaktım unuttum. sigortayı gümrükte yapıyorlar sigorta veznesi var. fiyatını sormadım.

öbür tarafa kimlikteki fotoğraf eski olduğundan yayan geçirmedim. geri çevirdiler. döneceğim gün araçla geçtim onuda arabanın şeyine geçirdiler yoksa hepsi değiştir kimliği dedi. bi mazot alıyım dedim girmişken batuma kadar gittim biraz arabayla dolaşıp mazot alıp çıktım. yayan geçseydim orada Türk galericiler varmış onları dolaşıp ayrıntılı bilgi alacaktım. 6 ay sonra bidaha gidecem ozamana kadar kimliği yenileyip yayan geçecem . arabayla biraz tehlikeli dediler fazla dolaşmadım.

sıkıntı şuki o aldığın vekalet türkiyede geçmiyo işte türkiye yasalarında 3. kişilerin aracı araç sahibi olmadan kullanması ne yolla olursa olsun yasak zaten ondan gelip aracı gümrükten geçiriyor sonra dönüp gidiyor bakmayın bizim polisimiz uğraşmıyo bununla çünkü yabancı şube bakıyo yoksa 1 kişi bile bu yolla araç binemezdi

• SEZzZER_TR kullanıcısına yanıt
    çok gezemedim yağmurluydu bide acelem vardı. arabadan hiç inmedim :)

depo gümrük biyerleri vardı .her markadan araç görmek mümkün bolca hummer , lumuzin bile vardı.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.