Şimdi Ara

Günümüzde En Çok Dinlenen Müzik Türü ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • günümüzde pop mu daha çok tutuluyor yoksa rap yada rock mı ? Birde house,trance var tabi.
    Yorumlarınızı alalım

• Pop ondan sonra da rock ve alt türleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Mayer

Pop ondan sonra da rock ve alt türleri.

Peki bu electro house (david guetta,avicii) bunlarda pop alanına mı giriyor ?
  • R&B
  • quote:

Orijinalden alıntı: afetga1

quote:

Yok hocam onlar ayrı birer tür.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Avicii
    http://tr.wikipedia.org/wiki/David_Guetta

Yaptıkları tarzlara pop eklenmemiş zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retired guy -- 24 Kasım 2013; 11:02:15 >

• quote:

quote:

quote:

Yok hocam onlar ayrı birer tür.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Avicii
    http://tr.wikipedia.org/wiki/David_Guetta

Yaptıkları tarzlara pop eklenmemiş zaten.

Ama tabi bunlarda çok tutuluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rock
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne yazık ki pop

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pop, 2. trance-house olabilir, rock olmadığı kesin, rock diye three days grace falan dinleyenleri saymıyor tam anlamıyla rock dinleyen çok çok az, sınıfımda benim haricimde 2 arkadaşım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: saxomen

Sorunun cevabı

http://www.youtube.com/playlist?list=PLirAqAtl_h2r5g8xGajEwdXd3x1sZh8hC

Charlie bit my finger hatırladım
  • pop
  • Acayip bir derecede Electro House dinlenmeye başladı şu sıralar. Özelikle bu yaz patladı. Rock artık yavaş yavaş değerini kaybediyor. Eee pop piyasası belli ne çok iyi ne çok kötü bir sırada. Rap Amerika'da tutuyor dünya genelinde çok değil(Pop'u geçmemiştir).
  • pop dinleniyor ne yazikki pop 80 lerdkei gibi değil millet ozaman michale jacksonlarla büyürdü justinlerle değil

rockta 80 lerde iyiydi led zeppelin gibi ustalar vardı ac dc özellikle

heavy metalde öyle ozaman yeni bir türdü
  • Ne yazık ki Katy Perry, Scorpions ve Deep Purple'dan daha çok dinleniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xabir

Ne yazık ki Katy Perry, Scorpions ve Deep Purple'dan daha çok dinleniyor.

evet şu scorpions dan iyi bir grup mu var ya ? send me an angel dinlesinler bir kere zaten. Pop un bence günümüzde daha popüler olmasının sebebi adam gibi rockçı kalmadığı için metallica zaten yıllar önce bitti, diğer gruplar aktifliğini kaybetti (rollling stones pink floyd vs. )
    Olacak tı şimdi NİRVANA
  • quote:

quote:

evet şu scorpions dan iyi bir grup mu var ya ? send me an angel dinlesinler bir kere zaten. Pop un bence günümüzde daha popüler olmasının sebebi adam gibi rockçı kalmadığı için metallica zaten yıllar önce bitti, diğer gruplar aktifliğini kaybetti (rollling stones pink floyd vs. )
    Olacak tı şimdi NİRVANA

Aynen öyle. Şimdiki Rock grupları da iyi ancak Linkin Park'ın bir şarkısını dinleyen yeni yetmeler kendini rockçı sandığı için rock günümüzde gerilemeye başladı. Metal'e zaten satanist ve ateist müziği olarak bakılıyor. Halbuki saçma. Elhamdülillah müslümanım ama metal dinliyorum ve seviyorum. Pop sanatçıları bir defa kötü. Michael Jackson olacaktı şimdi. Olanlara bak: Britney Spears, Justin Bieber, Kesha, Katy Perry falan filan.

• Kesinlikle Pop, Rock, Metal ve Dubstep
  • Gordugum kadari ile metal

Ama forever trance diyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hz. Zeus -- 29 Kasım 2013; 13:41:48 >
  • quote:

quote:

quote:

Olacak tı şimdi NİRVANA

Aynen öyle. Şimdiki Rock grupları da iyi ancak Linkin Park'ın bir şarkısını dinleyen yeni yetmeler kendini rockçı sandığı için rock günümüzde gerilemeye başladı. Metal'e zaten satanist ve ateist müziği olarak bakılıyor. Halbuki saçma. Elhamdülillah müslümanım ama metal dinliyorum ve seviyorum. Pop sanatçıları bir defa kötü. Michael Jackson olacaktı şimdi. Olanlara bak: Britney Spears, Justin Bieber, Kesha, Katy Perry falan filan.

Kime göre kötü neye göre kötü? Pop şarkısından deli gibi gitar solosu mu bekliyorsunuz anlamıyorum ki. (Yapan da var gerçi.) Pop müzik en başta eğlence amaçlıdır, akılda kalıcı güzel bir melodisi varsa bitmiştir olay. Saydıklarından Katy Perry hariç dinlediğim yok o yüzden yorum yapmayacağım ama Katy Perry pop müzik işini gayet iyi yapan bir sanatçı son albümü her ne kadar vasat olsa da.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.