Şimdi Ara

GÜNTEKİN ONAY SÜPER KONUŞUYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamın gerçekten mükemmel yorumları var vallahi konuştukları çok doğru. NTV SPORDA konuşuyor şuan adama taraflı falan ne derseniz deyin ben yorumlarını çok beğeniyorum.

• Adamı dinlerken gaza geldim.

"Drogba buraya neden geldiğini biliyor." Dediği anda ŞİMDİ ONLAR DÜŞÜNSÜNNNN diye bağırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupada bütün giden takımları pohpohluyolar lige gelince saydırıyolar samimi değiller.
  • Ridvan yerine Güntekin Onayin yorum yapmasi lazim en azindan tarafsiz olabiliyor. Futbola daride bilmedigi yok gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xwq

Ridvan yerine Güntekin Onayin yorum yapmasi lazim en azindan tarafsiz olabiliyor. Futbola daride bilmedigi yok gibi.

aynen katılıyorum
  • quote:

Ridvan yerine Güntekin Onayin yorum yapmasi lazim en azindan tarafsiz olabiliyor. Futbola daride bilmedigi yok gibi.

3-4 hafta önce dediği bir şey yüzünden saydırıyordunuz ona da. Sizin ortanız yok bence.
  • Ya nereye tarafsız, söz konusu Beşiktaş olunca Rıdvan Dilmen'den daha fena.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    orhan hoca canlı yayın açmış
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nerden taraflı olduğu kanısına varılıyor anlamıyorum ki.Adam schalke yi gayet güzel analiz etmiş.Çok mantıklı konuşuyor.Yorumculuğunu beğeniyorum adamın
  • quote:

Orijinalden alıntı: D3XTER

quote:

3-4 hafta önce dediği bir şey yüzünden saydırıyordunuz ona da. Sizin ortanız yok bence.

Hocam kızmazsan bir şey sormak istiyorum.Neden mesajlarında hep G.Saray taraftarını eleştiriyorsun ? Yani hep karşıt bir görüş savunuyorsun. Yanlış anlama tabiki istediğini düşünür,söyler,savunursun ama her insan elbet bir noktada ortak görüşe sahip olur diye düşünüyorum. Sadece merak ettiğim için soruyorum.

• bence herkes kendi takımına gelince bazen hafif taraflı olabilir, önemli olan kendi takımını da eleştirebilmek.

güntekin in yorumlarını bende severim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xBerk

quote:

Orijinalden alıntı: D3XTER

quote:

Hocam kızmazsan bir şey sormak istiyorum.Neden mesajlarında hep G.Saray taraftarını eleştiriyorsun ? Yani hep karşıt bir görüş savunuyorsun. Yanlış anlama tabiki istediğini düşünür,söyler,savunursun ama her insan elbet bir noktada ortak görüşe sahip olur diye düşünüyorum. Sadece merak ettiğim için soruyorum.

Fener bozmasi Chelseali de ondan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Luis Figo

Sergen Yalçın Ali Ece Mustafa Yalçın Doğan bu 3'ü dışında herhangi bir yorumcuyu izlemiyorum.

Ali Ece takip ettiğim kadarıyla bu işi en iyi yapanlardan birisidir. üstüne tanımıyorum.
  • geçen senelerde beğeniyordum ama bu sene biraz bozdu gibi. rıdvanla takıla takıla ona benzedi

%100 futbolda Metin Tekin'de olsa şahane olurdu. Rıdvan Dilmen objektif olamıyor.
  • quote:

Sergen Yalçın Ali Ece Mustafa Yalçın Doğan bu 3'ü dışında herhangi bir yorumcuyu izlemiyorum.

Mehmet Demirkol ile Önder Özen de iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: Hatake~Kakashi

quote:

Mehmet Demirkol iyi yorumlar yapar hocam öyle deme yaw.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Germanic

quote:

quote:

İyidir dedim.zaten

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Germanic

quote:

quote:

İyidir dedim.zaten

Mehmet Demirkol ile Önder Özen den iyidir diye okumuşum. Kusura bakma.

• quote:

Orijinalden alıntı: ESESGS

Ya nereye tarafsız, söz konusu Beşiktaş olunca Rıdvan Dilmen'den daha fena.

Bu tür mesaj atmak ne kadar kolay, iftira at gitsin, bu adamın Beşiktaş amigoluğu yaptığını nerede gördün. Sizin amacınız her konuda olduğu gibi muhalefet olmak.
  • Benim gözlemlediğim kadarıyla objektiflik kendi takımlarımız övüldüğünde geçerli olan bişey keşke böyle olmasa ama malesef böyle
    2hafta sonra Galatasaraya bir laf sallasa güntekin hepiniz diceksiniz ki objektifliği olmayan tek adam güntekindir vs vs başlıklar üzülüyorum..

Ama iyi analiz etmiş schalke'yi tebrik etmek lazım..
    Saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

quote:

Orijinalden alıntı: ESESGS

Ya nereye tarafsız, söz konusu Beşiktaş olunca Rıdvan Dilmen'den daha fena.

Bu tür mesaj atmak ne kadar kolay, iftira at gitsin, bu adamın Beşiktaş amigoluğu yaptığını nerede gördün. Sizin amacınız her konuda olduğu gibi muhalefet olmak.

Galatasaray lehine hakem hatası oldu mu ilk işi onu sormak oluyor,Bjk'nin rakibi hakemler diyor,Bjk lehine oldu mu geçiştiriyor,olabilir vs. diye.

Galatasaray'ı övmemek için bin dereden su getiriyor.Bjk oldu mu öve öve bitiremiyor.

Rıdvan için de geçerli bu yazdıklarım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.