Şimdi Ara

günlük konuşma dilinin düzeyini artıracak kitap tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar hayatın günlük akışında iletişimi sağlamak amacıyla konuşurken kendimi ifade dilim çok berbat mutluluk öfke istek emir vs ifade ederken çok çok yetersiz kalıyorum bunun için kitap tavsiyesi istiyorum




  • Eli yüzü düzgün herhangi bir kitabı okumak konuşma dilinin düzeyini arttırabilir. İnce ve dili görece hafif romanlarla başlayın derim. Stefan Zweig, Jack London, Ernest Hemingway, Franz Kafka, Paulo Coelho gibi yazarların dünya edebiyatına girmiş klasik haline gelmiş kısa yapıtlarına bakabilirsiniz. Böylece okuma alışkanlığı kazanır; hemen pes etmezsiniz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

    cevabınız için teşekkür ederim ilk yazarın santranç eserinden başladım

  • Fütüristik F kullanıcısına yanıt

    Rica ederim. Satranç çok çılgın bir kitap. Yazarı Zweig'ın neden intihar ettiğine dair resmen ipucu veriyor. O Sırp mı Çek mi ne olduğu belirsiz satranç dahisi adam Hitler'e benzetilir ama bana alakasız biçimde Nikola Tesla'nın bir karikatürü gibi geliyor. Mükemmel satranç oynamak haricinde hiçbir niteliği olmayan kötücül bir tip. O malum esas Avusturyalı adamımız ise bence kesin Zweig'ın kendisi. Satranç kitabını sevdiyseniz David Eagleman'ın nörobilime dair kitaplarını da tavsiye ederim. Eagleman popüler bilim dediğimiz yazın kategorisine giriyor. Romanlara alternatif, edebi değeri bulunan yapıtlar da barından bir tür.

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.