Şimdi Ara

Günlük işler için sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. İnternette gezinti yapmak, video/film izlemek için bir sistem istiyorum, masaüstü olmalı. Elimde Samsung 250 GB SSD var. Windows 10 ile akıcı olarak donma olmadan kullanmak istiyorum sistemi. Mümkün olduğunca ucuza getirmek istediğimden ikinci el düşünüyorum ancak kasa ve psu sıfır olabilir. Anakartta SATA III ve USB 3.0 desteği de olsa güzel olur. Sistem sessiz çalışmalı bu da benim için önemli, daha doğrusu gürültülü çalışmasa bana yeter. Önerilerinizi bekliyorum. Sadece parçalar hakkında tavsiyelerinizi de yazabilirsiniz örneğin istediğin için en az şu işlemci lazım şeklinde.

Söylemeyi unuttum 1080p monitör ile kullanılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StG 44 -- 14 Mart 2019; 15:3:49 >

• Merhaba, bütçeniz nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnacoN

Merhaba, bütçeniz nedir?
    Belirli bir bütçem yok hocam olabildiğince ucuza getirmek istiyorum. Ancak 750 TL olarak kabul edebiliriz.
  • 2. el i7 2. ya da 3. nesil bir işlemci anakart ram alabilirsiniz. Ya da Core 2 duo ya da Quad bir sistem alabilirsiniz. SATA 6 ve USB 3.0 için de Asus'un U3S6 kartları var. Onlardan alarak 300-400TL'ye bitirebilirsiniz işi. =)
  • quote:

2. el i7 2. ya da 3. nesil bir işlemci anakart ram alabilirsiniz. Ya da Core 2 duo ya da Quad bir sistem alabilirsiniz. SATA 6 ve USB 3.0 için de Asus'un U3S6 kartları var. Onlardan alarak 300-400TL'ye bitirebilirsiniz işi. =)
    PSU ve Kasa tavsiyeniz var mıdır hocam sıfır da olabilir. Bir de GPU'ya gerek yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece internet ise en ucuz Pci express ekran kartını alsanız bile olur. GT 210 ya da HD3450 gibi. Bu tür bir sistem için 300W PSU'lu bir kasa iş görecektir.
  • quote:

Sadece internet ise en ucuz Pci express ekran kartını alsanız bile olur. GT 210 ya da HD3450 gibi. Bu tür bir sistem için 300W PSU'lu bir kasa iş görecektir.
    İnternet ve video izleme hocam sadece. 1080p için yeterli olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• quote:

Hocam 2. elden birkaç ilan baktım size, sistem konusunda kafanızda canlanır sistemler.https://forum.donanimhaber.com/phenom-2-955-be-870a-g54-2-2-1333-cl-7-gtx-560ti-parca-satisi--137211631
    https://forum.donanimhaber.com/hp-8000-elite-pc-8-gb-ram-120-gb-ssd-amd-r5-230-ekran-karti-700-tl--137333774
    https://forum.donanimhaber.com/guncellendi-satilik-komple-sistemler-dusuk-butceli--137084958
    Teşekkürler hocam. Kararımı verdim kasa ve psu sıfır alacağım. Depolama elimde var. Diğer parçaları da ikinci elde ucuz bulursam alacağım pazarlıkla vs. Milletin çektiği fiyatlardan kafam bozulursa da sıfır sistem toplarım kafam rahat olur en azından.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.