Şimdi Ara

Günlük hextech konusu koleksiyon hesabım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bende olan kostümleri öze çevirdim bölüm sonu canavarı veig, blitz ve kod adı luci gibi açılması kanun skinleri açtım bazı skinleri birleştirdim. (birleştirmeyi tavsiye etmiyorum anca 520likleri birleştirmenizi öneririm)

Geriye bende olmayan bunlar kaldı 6295'de öz var sizce hangi skinleri açayım oynadığını aç demeyin koleksiyon açısından değerli olanları arıyorum ?

Günlük hextech konusu koleksiyon hesabım

Tüm skinleri tamamlansın diye ashe ve 2 ez skinini açmayı düşünüyorum ama ez skinleri değer mi bilemedim.
    Kartopu syndra kesin açacağım kapalı skin zaten
    Ağaç ata hecarimde güzel ama tüm heca skinleri var koleksiyon tamamlansın diye açabilirim.
    İş adamı mundo ve beyefendi choyu öz yapma taraftarıyım 1820'ye değmeyen skin olarak düşünüyorum öz yaparsam daha çok skin açabilirim 1820lik uzaylı heim açabilirim hem kapalı skin hem pek kimsede görmedim.
    Ziggs illoi azir ve gp konusunda öz kalırsa sırasıyla açarım diyorum.
    Süper galaxy shy ise pek beğenmedim o asillik yok şampiyonlar şampiyonu veya siyahalev heroya daha çok yakışıyor diye düşünüyorum ama yeni skin olduğu için değeri nedeniyle açabilirim.

Düşüncelerim bu şekilde gelelim sizin fikirlerinize ?

• Hecarim,renekton,gp,urgot ve heimi ben olsam kesinlikle açardım
  • mundo için o kadar öz iyi olmaz ama sen bilirsin değerli kostüm sonuçta tpa orianna açmalısın bence heimin kostümü heim için güzel ama heim oynarmısın bilemem tpa ezreal atlantis syndra? açmalısın özellikle ezreal çok hoş maça ası ezrealda güzel mafya graves bence değmez pool party daha iyi renektonu aç ziggsi aç ashei aç sorakayı aç

öz kalırsa ahriyide aç oda güzel ama arcade ahri gelecek onada bi göz atarsın açmadan önce
  • Oynamadiklarini acma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alien heim çok değerli kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QueLks

Alien heim çok değerli kardeşim.

abartmayın. Zanatkarlık geldiğinden beri belli başlı skinler (siyah alistar, ufo corki vb..) haricinde bütün kapalı skinler değerini kaybetti
  • Alien heim ben açtım vallahi. Onu değerlendir. Ez skinlerini tamamla bence. Mundo ve Cho öz yap geriside sana kalmış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lol Hesap Satışı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cho'yu öze çevir oynayacağını sanmıyorum dostum heimi açabilirsin ya da renekton,alistar falan.

Bu arada warwick yok üzüldüm bak şimdi.
  • Red Vox kullanıcısına yanıt
    Soraka yok orda yalnız varusun veya elise'ın skiniyle karıştırdın sanırım ölüm meleği soraka bende var zaten syndrada atlantisli değil kartopu savaşı syndra bu daha güzel bence ahridede tilki ateşi popstar ve challanger ahri var okullu ahriye pek gerek görmüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wardick kullanıcısına yanıt
    Ww'de çıkmıştıda öz yaptım yaw son çıkan yağmacı ww dışındakiler var zaten ama oynasam kötü kurt ww ile oynarım :D

Heimede aç demişler kapalı olduğu için açmayı düşünüyordum ama trollüğüne mi dediler şüpheye düştüm şimdi :D

• alayı çöp kusura bakma da
  • quote:

Orijinalden alıntı: faheka

alayı çöp kusura bakma da

Çünkü güzel skinlerin çoğu var o 7k öz neylerle oldu sanıyorsun yaklaşık 100 kadar kostümü öz ve birleştirme yapmışımdır popüler olanlarıda burda sormadan açtım direk zaten geriye kalanlardan en güzelini seçmek amaç

• Heimide öze çevir bence seju hecayı kledi illoiyi kesin aç sık oynadıklarınıda açıp gerisini birleştirip şans deneyebilirsin.

• Kled zaten kalıcı birleştirmeden çıktı mfde öyle ama hero olmadığı için duruyor baya skin birleştirdim 520likler dışında birleştirme taraftarı değilim çok nadir güzel skin çıkıyor belki bende olduğu için kötüler çıkmıştır ama bilemeyeceğim öz yapıp gördüğün bir skini açmak daha mantıklı geldi hecayı açacağım heimide sanırım açıcam sejuyu hangisinden benzettin bilmiyorum ama öyle bir kostüm yok oynadıklarını aç demeyin diye başta dedim zaten ama okumamışsın belli

• Syndraymış pardon. Kesin aç. Shyvana Gp elise kesin aç. Üst tarafta yazdıgın dikkatimi çekmemiş mobilden baktıgım için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Biolystick

Soraka yok orda yalnız varusun veya elise'ın skiniyle karıştırdın sanırım ölüm meleği soraka bende var zaten syndrada atlantisli değil kartopu savaşı syndra bu daha güzel bence ahridede tilki ateşi popstar ve challanger ahri var okullu ahriye pek gerek görmüyorum

ölüm meleği soraka yada elise evet karıştırmış olabilirim zor seçiliyor hextechte
  • Maca asi ezreal,kartopu savasi syndra,azirin kostumu,ashe kostumu bide illaoi bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mancunian Wanker -- 24 Ağustos 2016; 17:36:08 >
  • alev alev zyra ,mafya graves,tpa ezreal,iş adamı mundo,kanlı ay elise,h.p,ziggs renektonu seviyosan reneki aç,ve son olarak beyni olmayan heimeri aç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.