Şimdi Ara

Günlük-Gezi kullanımı için bu araç alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkese iyi günler. Kışın ardından bir araç almak istiyorum fakat bulmuş olduğum araç bayağı bir eski. Bu ve bu tarz off-road donanımlı araçların normal yollardaki avantaj/dezavantajları nelerdir? Eski olması gereksiz yatırım mıdır? Daha önce hiç aracım olmadı ehliyetim de tam 2 senedir boş boş durmakta. Açıkcası bu linkteki ve bu tarz arabalara karşı ilgim var diyebilirim. Fakat örnekteki gibi 86 model bir araca 18 bin tl vermek mantıklı mıdır değil midir hiç bilemedim. Araziye de gidebilirim tabi ki ama çoğunlukla asfalt yollar için bu araçlar uygun mudur? Parça sorunları olur mu vergisi ne kadardır gibi bilgilerin hiç birini bilmiyorum açıkcası. Yardım olacak arkadaşlara teşekkür ederim.

Araç linki:https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-kucuk-canavar-343814855/detay

• rezzz.. ayrıca araç havalı duruyor
  • Kardeş bugün günboyu samsundaki offroad yarışlarını görevli olarak izledim. Parkurda birçok tarzda araçlar vardı ama yarışa katılan araçlara dair ortak görüşüm tabiri caizse bu işin eski araçlara ait olduğunu yenilerin bu zorlu arazi şartlarında yerinin pek olmadığını, hakimiyetin tamamen bu sizin ilanını paylaştığınız tarz araçlarda olduğu kanaatine vardım. Enin olun eskilerin pire gibi döndüğü parkurda yeni araçlar bir çok engelde takıldı.

Kısaca demem o ki amacınız arazide gezmekse bu tarz araclara bakın, yeniler 4×4 te olsa şehire hitap ediyor.

Katıldığım organizasyondan bir kaç görselde paylaşmak istiyorum, hayırlı akşamlar ...
    Bu mesaja eklenen görseller:

Günlük-Gezi kullanımı için bu araç alınır mı? Günlük-Gezi kullanımı için bu araç alınır mı? Günlük-Gezi kullanımı için bu araç alınır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• orhan1461 kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için Teşekkürler benim korktuğum konu da o açıkcası daha çok asfalt yolda kullanacağım yani arazi de daha az kullanırım gibi görünüşü filan çok güzel oluyor bu off road araçların ama adı üstünde off road yani ama düz yolda sorun çıkarmazsa tercihim direkt bu araçlardan olur gibi. Yani kısacası off road'cu filan değilim olmam da muhtemelen sadece arazi de sürerim belki çamura batıp çıkma gibi heveslerim yok sadece bu tarz araçların görünüşleri normal bir araca göre çok güzel oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda29 -- 16 Ekim 2016; 22:40:35 >
  • Kardeş gerçi atladığımız bir nokta mevcut, ilk araç demişsiniz şoförlüğünüz ne durumda bilmiyorum ama orta halli ya da daha altı ise bu arazi aracı merağı alsiliklerde yaşatabilir. Bence daha alçak şehir içi araçlarla başlayıp direksiyon hakimiyetiniz güçlendikten sonra geçiş yapmanızı öneririm.

Asfaltta araç kullanacaksan bu sevdadan vazgeç derim normalde sıradan Arazi araçları belirli başlı modifikasyonlardan sonra Offroad aracı olduktan sonra asfaltta konfor ve yok tutuş güvenliği veremiyorlar benim bir çok arazi aracım oldu alırsan hayal kırıklığına uğrarsın şehir içinde trafikte çok zahmet çekersin zaten offroad lastiklerinin sesi ve araca verdiği titreşim seni sopa yemiş derecesinde yoracaktır ayrıca bu Suziki tamamen Makaslı eğerki sadece selezon yay olanları olsa bir gömlek daha iyi ancak bu makaslı süspansyon sistemi kıl üstünden geçsen hoplatıp zıplayacak ayrıca arazi araçlarının bakım maliyetleri yüksek sürekli arızalar çıkartıcak ve sende usta usta sanayi sanayi dolaşacaksın en güzel günleri sanayide ustalar ile geçiriceksin karar senin
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR. President

Asfaltta araç kullanacaksan bu sevdadan vazgeç derim normalde sıradan Arazi araçları belirli başlı modifikasyonlardan sonra Offroad aracı olduktan sonra asfaltta konfor ve yok tutuş güvenliği veremiyorlar benim bir çok arazi aracım oldu alırsan hayal kırıklığına uğrarsın şehir içinde trafikte çok zahmet çekersin zaten offroad lastiklerinin sesi ve araca verdiği titreşim seni sopa yemiş derecesinde yoracaktır ayrıca bu Suziki tamamen Makaslı eğerki sadece selezon yay olanları olsa bir gömlek daha iyi ancak bu makaslı süspansyon sistemi kıl üstünden geçsen hoplatıp zıplayacak ayrıca arazi araçlarının bakım maliyetleri yüksek sürekli arızalar çıkartıcak ve sende usta usta sanayi sanayi dolaşacaksın en güzel günleri sanayide ustalar ile geçiriceksin karar senin

Cevabınız için teşekkürler yapacak bir şey yok araçlar demek ki zor araçlar ayrıca düzenli olarak hiç araç kullanmamış olmam da cabası. Normal araçlara yöneleceğim o zaman yapacak bir şey yok

• 86 model ve 1000cc motor. Valla zevk verir mi bilemiyorum ustelik parasi yüksek gibime geldi eger bu donanimlar bu paraya tekabül ediyorsa sorun yok ama

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.