Şimdi Ara

Günlük burç yorumları [%100 onaylı]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Günlük burç yorumları [%100 onaylı]

(En Son Oy Tarihi: 22.7.2013)
Giriş
  • ♓ BALIK : Derin ve dalgalı bir okyanus gibidir. Keşfedilmemiş bir sır gibi gizemlidir onun iç dünyası.. Balık'tır çünkü o.

♒ KOVA : Kendisine ait küçük bir dünyası vardır Kova'nın. Mutlu olduğu huzur bulduğu bir dünya. Ve kendinden başkasını almaz o dünyaya.

♑ OĞLAK : Özlemek mahveder onu. Özlemek değil sarılmak ve hissetmek ister bir Oğlak.

♐ YAY : Birgün hayatınıza bir Yay girer. Hayatınızdaki anlamsız boşluğu dolduran vazgeçilmez biri olur. Hep kalsın hiç gitmesin istersiniz.

♏ AKREP : Yüreğinde biriktirdikleri, içine attıkları vardır. Ve sevdiği üzülmesin diye onları sonsuza kadar içinde saklar.

♎ TERAZİ : Ve öyle bir an gelir ki. Dokunursan kırılacak kadar hassas olur bir Terazi.

♍ BAŞAK : Keşke yaşattığı kadar güzel yaşayabilse. Fedakar yüreklim benim..

♌ ASLAN : Bir manâdır Aslan. Güzelliğin, tutkunun, zerafetin, asaletin, cesaretin ve ihtişamın bir manâsı.

♋ YENGEÇ : Bazen sevgisini de nefretini de içinde saklar bir Yengeç.

♊ İKİZLER : Fazla şey istemez hayattan. Huzur ve mutluluk kâfidir O'nun için..

♉ BOĞA : Onun güvenini kaybetmek hayattaki en büyük kayıplarınızdan olacaktır. Çünkü Boğa güvenmediği kişiyi ne sever ne saygı duyar..

♈ KOÇ : Uzak kalmak ister bazen herkesten, her şeyden. Çünkü haketmediklerini yaşamıştır ve hayal kırıklığına uğramıştır..

HERGÜN GÜNCELLENECEKTİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göz- -- 22 Temmuz 2013; 19:11:48 >

• Anket eklenmiştir
  • Başak burcuyum bu şekil duygu sömürüsüyle kandıramazsın beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noradrenaline

Başak burcuyum bu şekil duygu sömürüsüyle kandıramazsın beni

• Tutmuyor arkadas, arada bir 3-5 kelime dogru oluyor gerisi palavra. Birahin bu isleri

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklı,hayatıma bir yay girdi hep kalsın istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noradrenaline

Başak burcuyum bu şekil duygu sömürüsüyle kandıramazsın beni

+2013

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben hayır diyorum

https://www.facebook.com/AskBizimkisi/posts/565427260168258

Edit:https://twitter.com/Burceros

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muzun içinde gelen böcek -- 22 Temmuz 2013; 19:37:44 >

• Aslan burcuyum.

Klasik şeyler yazılmış.
  • Facebook onaylı değilse inanmam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.