Şimdi Ara

GÜNLÜK BİREYSEL KUPON/YORUM PAYLAŞIM KONUSU ANA BAŞLIK-TEK KONU! (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.649
Cevap
64
Favori
167.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: srkn

Arkadaşlar, herkese iyi geceler.

Fenerbahçe'nin bu akşamki galibiyetini gördükten sonra, 25-26 Ağustos için aşağıdaki kuponu oynadım;

İnşallah bu hafta büyük bir sürpriz olmaz da , ilk defa bir İddaa kuponum tutar...

hayırlı olsun bu kupon tutar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06ensar

quote:

Fenerbahçe'nin bu akşamki galibiyetini gördükten sonra, 25-26 Ağustos için aşağıdaki kuponu oynadım;

İnşallah bu hafta büyük bir sürpriz olmaz da , ilk defa bir İddaa kuponum tutar...

hayırlı olsun bu kupon tutar..

Sağlam mıdır acaba kupon ben de hiç tutturamadım 4-5 günde 50 lira gitti.Buna bassam mı 25 ne diyorsunuz?

• quote:

GÜNLÜK BİREYSEL KUPON/YORUM PAYLAŞIM KONUSU ANA BAŞLIK-TEK KONU!

bol sanslarda ,bu kupon zor tutar,en az biri patlıycak bu maclardan..umarım yanılırımda kazanırsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Scream©

quote:

bol sanslarda ,bu kupon zor tutar,en az biri patlıycak bu maclardan..umarım yanılırımda kazanırsınız

Sahadan yorumlarına baktım rize alır demişler.

Edit : Sence bu ms ler tutar mı kesin? oranlara bakarsak

414 - FC Coopenhagen - Vest = MS1 (Oran = 1.20) ---- Deplasman oran : 8.00
    415 - Cardiff - Manchester City - MS2 (Oran = 1.25) ----- Ev sahibi oran : 7.00
    429 - Anderlecht - Charlenoi - MS1 (Oran 1.10) ----- Deplasman oran : 10.00
    430 - Genk - Cercle Brugge - MS1 (Oran 1.30) ---- Deplasman oran : 6.25

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 25 Ağustos 2013; 3:23:59 >

• Arkadaşlar, herkese günaydın.

@06ensar: Teşekkür ederim. İnşallah.

@Babblebabble: Göz göre göre şike olmaz diye düşünerek oynadım. 25'ten ziyade 5 liralık oynasanız yeterlidir diye düşünüyorum. En azından 22 lira alırsınız. Zararın neresinden dönülürse kardır.

@Scream©: Mesele 4 büyükler olunca insan tedirgin olmuyor değil açıkçası. Fakat Galatasaray'ın zorlanacağını sanmıyorum. Trabzonspor büyük bir morale sahip. Beşiktaş da(sağ olsun insanın tuttuğu takım insanı böyle kanser eder :-) ) Trömsö yenilgisinin telafisini gerçekleştirmek isteyecektir diye düşünüyorum.

@Babblebabble: Üstteki yorumumda da belirttiğim üzere Trabzonspor'un morali yerinde olduğu ve hakikaten bu sezon takımın yapısının büyük bir değişiklik gösterdiğini gözlemlediğim için güvendim. Bankonun hiç bir zaman garantisi olmadığından inşallah tutar.

• 519 sivas-konya ms1
    537 bursa-galatasaray ms2
    526 lazio-udinese ms1
    516 orduspor-mersin idman yurdu ms1

toplam oran 9.30
  • quote:

Arkadaşlar, herkese günaydın.

@06ensar: Teşekkür ederim. İnşallah.

@Babblebabble: Göz göre göre şike olmaz diye düşünerek oynadım. 25'ten ziyade 5 liralık oynasanız yeterlidir diye düşünüyorum. En azından 22 lira alırsınız. Zararın neresinden dönülürse kardır.

@Scream©: Mesele 4 büyükler olunca insan tedirgin olmuyor değil açıkçası. Fakat Galatasaray'ın zorlanacağını sanmıyorum. Trabzonspor büyük bir morale sahip. Beşiktaş da(sağ olsun insanın tuttuğu takım insanı böyle kanser eder :-) ) Trömsö yenilgisinin telafisini gerçekleştirmek isteyecektir diye düşünüyorum.

@Babblebabble: Üstteki yorumumda da belirttiğim üzere Trabzonspor'un morali yerinde olduğu ve hakikaten bu sezon takımın yapısının büyük bir değişiklik gösterdiğini gözlemlediğim için güvendim. Bankonun hiç bir zaman garantisi olmadığından inşallah tutar.

hocam 4 buyuklerin dordununde kazandıgı kac hafta oluyor bir sezonda? cok ama cok nadirdir,en az biri yenilir yada berabere kalır yuksek olasılıkla,umarım cok sanslı haftalardan birine denk gelirsiniz

• @Scream©: İnşallah...
  • 283 Odense - Nordsjaelland

Nordsjelland hfta içi avrup kupası maçına çıkacak yedek kadrolar (7-8 as oyuncusu yok avrupa kupasında oynattıklarına göre) Odense 2.10 oranı denenir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaston Ramirez

283 Odense - Nordsjaelland

Nordsjelland hfta içi avrup kupası maçına çıkacak yedek kadrolar (7-8 as oyuncusu yok avrupa kupasında oynattıklarına göre) Odense 2.10 oranı denenir

bu kadar eksige ragmen oran neden bu kadar yuksek bu macta,suphelendirdi beni acıkcası .bide kimi gorsem Odense oynamıs,bakalım supriz cıkacak mı bu macta?
  • quote:

quote:

bu kadar eksige ragmen oran neden bu kadar yuksek bu macta,suphelendirdi beni acıkcası .bide kimi gorsem Odense oynamıs,bakalım supriz cıkacak mı bu macta?

1.90 Bet365 de Odensenin oranı

// Risk almaya değer gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l053r -- 25 Ağustos 2013; 13:43:43 >
  • quote:

quote:

quote:

ihsallah gelir hocam,benden nobet ,bu kadar yuklenilmis maclara bulasmıyorum pek prensip olarak

• patlayacak tek maç var orada oda beşiktaş olacak gibi çünkü oranı hayli yüksek..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ihsallah gelir hocam,benden nobet ,bu kadar yuklenilmis maclara bulasmıyorum pek prensip olarak

1-0 almış Odense

• buda benim kuponum ama kuponuma güveniyorum asla şaşmaz..

• quote:

buda benim kuponum ama kuponuma güveniyorum asla şaşmaz..

GS maçından yatmış hocam geçmiş olsun.
  • quote:

buda benim kuponum ama kuponuma güveniyorum asla şaşmaz..

gs maci kotu olmus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_kaan -- 26 Ağustos 2013; 9:24:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün babama 2 maç verdim,2si de yatmış.
  • Arsenal ve Basel'e handikaplı Schalke'ye de 2 girilir mi sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Arsenal ve Basel'e handikaplı Schalke'ye de 2 girilir mi sizce ?

biri patlar elbet girilmez

...
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.