Şimdi Ara

Günlük 200 soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-2 aydır çalışmaya başladım, itü makine istiyorum (mf4).

Temel liseye başladım, okulun müfredatına göre gideceğim.

Okul başlayana kadar günde 200 soru çözüyorum ( ve genellikle + konu da çalışıyorum)

40 soru mat
    20 soru geo
    geri kalanı, fiz - kim - bio - paragraf vb.

Sizce nasıl?

İlerleyen zamanlarda artırabileceğimi düşünüyorum çünkü yetersiz gelmeye başladı,

edit: Kaç soru çözdüğümü tek tek sayan birisi değilim ortalama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykstayfa -- 15 Eylül 2016; 20:05:57 >

• okulun müfredatına göre gitme. Okulun kötüyse hayatın kayar. Sen planını oluştur,okulu da sana yardımcı elemanmış gibi düşün

EDİT: Bu arada forumda senin gibi instacıları sevmezler ben dahil. Lütfen bu konudan sonra forumu terket

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeneralBeterali -- 15 Eylül 2016; 20:09:26 >
  • temel liseler, 15 gün erken başladı zaten.

Ben konu olarak biraz ilerdeyim, ilk konulara tekrar geri döndüm.

Ben ilerden okul geriden gelirse herşey karışacakmış gibi geliyor bana
  • Çok az. Ben 8.sinifta 250 300 soru çözüyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk mantığıyla herşeyden olsun az az olsun diye sorumu çözülür bu nasıl çalışma lan :D
  • Yeterli. İleride 250-300 yaparsın. Temel lisede İyi dinle dersi. Kap konuyu kalanı kolay. Ortalama sene boyu 200 sayısal +20-30 paragraf çok iyi.

Not : sayısalları 2 güne böl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Tenth Doctor -- 15 Eylül 2016; 20:26:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qaun

Türk mantığıyla herşeyden olsun az az olsun diye sorumu çözülür bu nasıl çalışma lan :D

taktik verin o zaman :D
  • günde en fazla 2 dersin sorusunu çöz konu bitirmeye bak zaman yok matematik fizik ikisindende 100-100 çözersin hem konu bitirmen kolaylaşır hem daha hızlı ilerlersin türkçe tarih ikisinden 100-100 çöz hem konu bitirmen kolaylaşır hem daha hızlı ilerlersin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.