Şimdi Ara

Günlük 11 liraya sınırsız internet kalktı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskiden 11 lira kullanıma günlük sınırsız internet veriyordu. Bugün ihtiyacım oldu ve tl den interneti yemeye başladım ama sadece 5 lira kesti ve karşılığında 1 haftalık 250 mb internet verdi.

Benim işime çok yarıyordu buna benzer başka yapabileciğim alternatif varmıdır. Turkcell hattımda var o da olabilir büyük bir dosya indirmem gerekiyor. Teşekkürler.

• Vodafone her yer indirim tarifesindeyim

Hattımda 15 lira vardı ancak hiç internet paketim yoktu

Dün bende 11 liralık sınırsız internet yapayım dedim

Gündüz 1 saat içinde benden 3 defa 250 mb a kadar 5 lira aldı
    Paketin adıda cebine uyan internet idi

O gün sınırsız internetim olmadı..

Belkide günlük sınırsız internet kalktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formula 1 -- 10 Ocak 2017; 20:22:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: formula 1

Vodafone her yer indirim tarifesindeyim

Hattımda 15 lira vardı ancak hiç internet paketim yoktu

Dün bende 11 liralık sınırsız internet yapayım dedim

Gündüz 1 saat içinde benden 3 defa 250 mb a kadar 5 lira aldı
    Paketin adıda cebine uyan internet idi

O gün sınırsız internetim olmadı..

Belkide günlük sınırsız internet kalktı

o zaman çok kötü oldu bu ya onun sayesinde istediğimi son hızda indirebiliyordum
  • Sizin tarifeniz ne acaba,her yer indirim tarifesine kalkmış gözüküyor.Birde mesaj yolu ile tarife değiştirip(30-35 tl lik tarifeye geçin 15 tl yükleyip deneyebilirmisiniz.Kalkmadığını düşünüyorum ama...
  • tzobu kullanıcısına yanıt
    Hangi tarifelerin kullanabileceğine nasıl bakabiliriz? Hızı düşüyor mu yoksa 4.5g hızıyla devam mi ediyor?
  • Merhaba arkadaşlar bende kullanıyorum bunu. Kullandığımız tarife çok önemli bazı tarifelerde internet bittikçe 5 tl karşılığı 250 mb tanımlıyor bunun olmadığı bir tarifeye geçin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. X

Merhaba arkadaşlar bende kullanıyorum bunu. Kullandığımız tarife çok önemli bazı tarifelerde internet bittikçe 5 tl karşılığı 250 mb tanımlıyor bunun olmadığı bir tarifeye geçin

merhaba hocam. Benim 2 vodafone hattım var. Bunu denediğim tarife "her yer indirim" tarifesi. Diğer hattım ise cep standart tarifesi. Şimdi ben bilmeden tarifede değişmiş olabilirim. Cep standart tarifesinde denesem olur mu ki?

Daha önemlisi o özellik hala devam ediyor mu ki hocam? İnşallah devam ediyordur. 2017 yılında hiç kullandınız mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dr. X kullanıcısına yanıt
    Mega3gb tarifesindeyim kullanabilir miyim? Eger hizi dusmuyorsa 4.5g hizi ile indiriyorsam kesinlikle deger.Kullaniyorsaniz bilgi verebilir misiniz?eger tatifeme uygun degilse nasil anlayabilirim?
  • 4Numara 4 kullanıcısına yanıt
    evet hocam bu olayda normal tarifelerdeki gibi 128 kb olayi yok yani aylik 200 liraya komple sinirsiz 4.5g ama benim de pek bilgim yk taahhut bitiyor subatta ve sabit hat baglatmicam eger bu olay devam ediyosa
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Numara

Mega3gb tarifesindeyim kullanabilir miyim? Eger hizi dusmuyorsa 4.5g hizi ile indiriyorsam kesinlikle deger.Kullaniyorsaniz bilgi verebilir misiniz?eger tatifeme uygun degilse nasil anlayabilirim?

Her tarifede olmuyor şuan hala devam ediyor mu bilmiyorum ama eskiden 11 liaraya (faturalı hat 7 liaraya) 24 saatte 300-350 gb veri indiriyordum. Ayda bunu 1 yada 2 kez yapardım. İndireceğim dizi,film ve oyunları toplu olarak indirirdim.
  • GUNLUK 11 TL KULLANIM LIMITINE ULASTIGINIZ ICIN BUGUN 23:59:59 A KADAR YAPACAGINIZ STANDART INTERNET TARIFESI KULLANIMLARI ICIN UCRETLENDIRILMEYECEKSINIZ B003

Evet devam ediyor.

Tarifem 19 tl lik bir tarife
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. X

GUNLUK 11 TL KULLANIM LIMITINE ULASTIGINIZ ICIN BUGUN 23:59:59 A KADAR YAPACAGINIZ STANDART INTERNET TARIFESI KULLANIMLARI ICIN UCRETLENDIRILMEYECEKSINIZ B003

Evet devam ediyor.

Tarifem 19 tl lik bir tarife

Oh çok şükür demek ki bazı tarifelerde değişmiş. Teşekkürler hocam
  • Dr. X kullanıcısına yanıt
    Mega3g tarifesimi hocam.
  • Nedense söylemiyor arkadaş tarifeyi
  •  Günlük 11 liraya sınırsız internet kalktı mı?

Sakın ola hattınızda tarifeye üye olacak kadar para bulundurmayın. Yoksa tarifeye almış olursunuz işe yaramaz. Velevki hattınızda 8 tl var kontör de en aşağı 15 tl yükleniyor gece 12 den sonra önce 8 tl ile internete girin sonra 15 tl daha yükleyin oradan 3 lira daha çeker yine satınalabilirsiniz[/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. X -- 13 Ocak 2017; 5:55:48 >
  • günlük 11 liraya sınırsız internet yapmak isteyenler , her yer indirim tarifesinde olan arkadaşlara

bu tarifede 5 aralık 2016 gününden itibaren CEBİNE UYAN İNTERNET otomatik olarak tanımlanıyor , buna dikkat edin

http://cepmerkezi.vodafone.com.tr/tarifeler-paketler/vodafoneluyum-faturasiz/her-yer-indirim-tarifesi

Her Yer İndirim Tarifesi Esasları:

*Her Yer Indirim tarife bireysel faturasız abonelikler için geçerlidir.

*Aboneler indirimli tarifelerden yararlanabilmek için 15 TL ve üzeri yükleme yapmalıdırlar. Yeterli yükleme tutarı sağlandığında indirim süresi 30 gündür.

* İndirimli süre içerisinde tekrar 15 TL ve üzeri yükleme yapılması durumunda indirimli görüşme süresi uzatılır.

* Her Yer Indirim tarifesi'ne 05.12.2016 tarihi itibariyle 5 TL karşılığında her yöne 250 MB olacak şekilde 7 gün geçerli CEBİNİZE UYAN İNTERNET hakkı tanımlanacaktır.

* Cebinize Uyan Internet hakkı 0 TL karşılığında 1 MB kullanım hakkı sağlar, sonrasında Her Yer Indirim tarifesinin aşımı her 250 MB 5 TL olarak ücretlenir. Paket tanımlandıktan itibaren 7 gün (1 Hafta) geçerlidir. 7 günün sonunda eğer abone internet kullanımına devam ederse yeni 7 günlük hakkı tarifesinde aktif hale getirilir.

*Cebinize Uyan Internet hakkı Her Yere İndirim tarifesine numara taşıma, yeni hat tesisi, faturalıdan faturasıza geçiş veya faturasız başka bir tarifeden tarife değişikliği yolu ile gelen abonelere otomatik olarak tanımlanır. Daha önceden bu tarifede olan ve bu hakkı bulunmayan abonelerimize otomatik tanımlama yapılacaktır.

* Cebinize Uyan Internet hakkının kullanım önceliği tarifeden, ek paketlerden, hediye internet haklarından ve diğer tüm promosyonlardan sonradır.

* Internet kullanımı yapmayan abonelerin bakiyesinden 5 TL düşmeyecek ve internet hakkı aktif hale gelmeyecektir.

* Tarifesine internet hakkı tanımlanmış olan abonelerimiz, internet kullanımı yaptıgında ve Cebinize Uyan hakka kullanım sırası geldiğinde öncelikle 1 MB kullanır ve bunun için herhangi bir ücret talep edilmez. Daha sonra abone eğer kullanıma devam ederse 5 TL abonenin bakiyesinden düşer ve 250 MB hak tanımlanır. Kullanıma devam edildiği ve 250 MB bitirildiği takdirde ikinci bir 250 MB 5 TL karşılığında abonenin hattına tanımlanır. Abone kullanıma devam ettikçe ve haklarını bitirdikçe bakiyesi var ise yeni 250 MB tanımlanır, herhangi bir maksimum limiti bulunmamaktadır.

*Cebinize Uyan Internet'in 1 MB hakkının tanımlandığı andan itibaren 7 gün (1 hafta) sonrasına kadar yüklenen haklar geçerlidir. Hakların geçerlilik süresi 250 MB ların tanımlandığı andan itibaren değil ilk 1 MB’ın tanımlandığı andan itibaren 7 gündür.

* Cebinize Uyan Paket tanımlandıktan 7 günün sonra olarak yenilenir.

* Cebinize Uyan Paket dahilindeki 1 MB ve yüklenen 250 MB haklar 7 gün süresince geçerlidir. 7 günün sonunda kullanılmayan haklar sonraki haftaya devretmez. Geçerlilik süresi 1 MB yüklendiği andan itibaren başlar ve 7 gündür. Bu süre içinde abone kullanımına devam eder ve 250 MB yüklenir ise geçerlilik süresi bu 7 gün içinde kalan gün sayısı kadardır.

* Abonelerine bakiyesinde 5 TL altında bir tutar varsa standart internet aşım fiyatından ücretlendirilir. (100 KB / 0,02 TL)

*Data kullanımında alınan ve gönderilen (download+upload edilen) veri paket limitinden düşer.

*Cebinize Uyan Paketin geçerlilik süresi onay SMS'inin gelmesinin ardından başlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formula 1 -- 15 Ocak 2017; 20:0:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• formula 1 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam demekki bu tarifeden uzak duracağız ozaman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.