Şimdi Ara

Günlerdir Telefon Başvurusu İçin Gelinmesini Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
46
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 31 Mart'ta TurkNet'e abone oldum belge vs işleri tamamlandı. Daha sonra telefon başvurumun yapıldığını söylediler. Yaklaşık 10 gündür telefon numarası açılmasını bekliyorum. Telefon kullanmayacağım ama sanırım gerekliymiş. 10 yıl önce evimizde hem telefon hem de internet bağlantısı vardı. Daha sonra hepsini kapattırdık fakat ankastre kabloları hala bağlı duruyor. Benim anlamadığım, bu kablolar hazır bağlı olduğu halde TT ekiplerinin yeniden gelip etiketleme yapması mı gerekiyor? Ve dün insanın aklıyla alay eder gibi "geldik evde bulamadık" demişler. Şimdi ben ne yapmalıyım? Bıktım beklemekten öğrenciyiz evde 2 kişi derslerini kaçırıyor. Psikolojimiz bozuldu artık sabır taşına döndük ne yapmalıyım bilen biri lütfen yönlendirebilir mi? Şu süreçte hep yazdım herkese hiç bir işe yaramadı yardımcı olun lütfen. Teşekkürler.

• Aynı dert bende de var. 27 marttan bu yana bekliyorum. Sözde banada gelmişler ama ben kabul etmemişim :)

Şimdi boş kaynak yok deniyor. Ve Türknetin açtığı arızayı kapatıyorlar. Türknet yeniden açıyor TT gene kapatıyor. Türkneti btk ya türk Telekom u açık kapıya şikayet ettim.

Sanırım Türk Telekom Türknetin işlemlerini umursamıyor.

İstanbul Gaziosmanpaşa da oturuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TROTTOMAN -- 13 Nisan 2020; 20:35:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yaklaşık 17 gündür bende internetimin bağlanmasını bekliyordum bugün dayanamadım iptal ettirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.