Şimdi Ara

Güneş yanıgından dolayı omuzlarım su topladı :( bilenler bi gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
18.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese hayırlı günler, bilinçsiz guneslenmemden dolayı vücudum baya yandı ve bugünde su topladığını gordum, direk eczaneye gidip yanik ilacı aldım (dermabel, hidrojen ve stiderm jel ilaclarini verdi) düzenli olarak kullanıyorum fakat su toplaması ne zaman gider ayrıca verebileceğinz tavsiyeler varsa soylerseniz sevinirim, bir hata yapıp bilinçsiz guneslendim ama bunun yüzünden tatilimin zehir olmasini istemiyorum, en kısa surede kurtulmam lazim bundan, şimdiden hepinize çok teşekkürler arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Acile gitmeni tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acillik bir durum yok diye düşünüyorum ama yinede sagolun :)

• Guncel

• Benzer olay benimde başıma gelmişti sırt ve omuzlarda küçüklü büyüklü su toplamıştı.

Tavsiyem su toplamış büyük alanları ucundan patlatıp boşaltın ufaklara dokunmayın 2-3 güne su toplamış alan kalmaz.

Edit: Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi v1gor -- 10 Ağustos 2015; 12:07:29 >
  • v1gor kullanıcısına yanıt
    Patlatınca iz kalıyor diye bir söylenti var doğru mudur? Sizde iz kaldimi? Çok teşekkürler bu arada :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Kwelia

Patlatınca iz kalıyor diye bir söylenti var doğru mudur? Sizde iz kaldimi? Çok teşekkürler bu arada :)

İz kalmadı bende ama dediğim gibi ufakları patlatmaya gerek yok onlar zaten hızlıca küçülüp yok oluyor. Fakat büyüklerin inmesini beklemeye gerek yok bence ucundan patlatıp suyu çıkartıp bölgenin düzelmesini beklemek bana mantıklı gelmişti iyikide öyle yapmışım.
    Acil e gitmiştim bende doktor bepanten verip sakın patlatma bolbol bunu sür dedi ama ben kendi doğrumu uygulamıştım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • v1gor kullanıcısına yanıt
    Dün duş alirken elimi dokunmamla patlamasi bir oldu suan baloncuk felan kalmadi kucuklerde yok oldu kendiliginden :) suan kafamdaki soru tatilimin son gunu ve denize girsem mi, bu baloncuk olayindan dolayi 3-4 gundur giremiyorum zaten suan deniz diye kudurmus durumdayim :)) buununla ilgili var mi bir tavsiyeniz? Cok sagolun bu arada.

• Mesajını geç gördüm ben olsam girmezdim heralde denize.

Ayrıca şunuda unutmamak lazım başına öyle birşey geldiyse cildin hassastır. Benimde hassas.
    Bu yüzden ben uzun süre güneş altında durmuyorum. Genelde gölgede duruyorum bu bile yakıyor hafiften veya denizde suyun içindeyken yanıyorum yetiyor.
    Güneş tehlikeli. Allah korusun cilt kanserine kadar gidebilir. (Cildiyedeki doktor demişti)

Tekrar geçmiş olsun :)
  • Evet riske atıp girmedim dahada ilerleyebilir diye :) sonuçta bigunluk bir zevk için iz kalma ihtimalini yukseltmemem, bu arada sana ne kadar teşekkur etsem azdir allah razi olsun hocam..

• Bana da yardım eder misiniz? Güneşte yanınca ten rengim koyulaştı nasıl eski haline getiririm?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.