Şimdi Ara

Güneş yanığı olmamak için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler benim cildim beyaz olduğu için güneşte sucuk gibi kıpkırmızı oluyorum şimdi denize gidicem fakat yanmaktan korktuğum için gidemiyorum ne ne yapmam gerekli acaba cilt tipimde büyük ihtimal 2dir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tişörtle gir

• Hadi arkadaşlar yardım lazım

• Aynen bende 50+ faktör krem alacagimda yinede fazla girmem denize gölge altında otururum

• çok basit kardeşim 0.50 lik pet şişenin içine zeytinyağı limon azıcıkda parfüm koyuyorsun vücuduna sürüyorsun ağrısız sızısız güzel bi gün geçirip hemde bronzlaşıyorsun ancak iyice yedir bol bol ...
  • Valla ben dün kontrollü yandım. Ben de çok beyaz tenliyim. üstümü çıkarıp hemen denize gittim. 15dk takıldıktan sonra geri geldim kurulanıp tişörtümü giydim. Amele yanıklarım gitsin diye omuzlarımı sıyırmıştım. 1 saat kadar sonra tekrar denize girdim. yarım saat de öyle takıldım. geldim 10-15dk güneşin altında durdum. sonra tişört giyip havluyu kafama attım. çadır kurmuş gibi oturdum. bacaklarım gitti o arada

Krem falan da sürmedim. Sadece bacaklarım ve amele yanığım gitsin diye tişörtü sıyıdığım yerler acıyor biraz. sırtım falan gayet iyi. kızarık ama acı yok. Suratım da geçen hafta kuru güneşin altında yandığımdan soyulmuştu. Onun soyulmasıyla uğraşmayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 11 Ağustos 2013; 12:33:11 >

• Hocam ne kadar koymamız lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyrion Lannister

Hocam ne kadar koymamız lazım

yarı yarıya ayarla işte kardeşim sonra ağzını kapat çalkala ama şişeyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.