Şimdi Ara

Güneş yanığı olan tavana aynı renk yapışkanlı kaplama yapmak (folyo)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracım siyah renk, tavanda güneş yanığı olduğundan önceki sahibi üstünü canlı siyah renk, çok ince kendinden yapışkanlı bir kaplama ile kaplamış. Bir süre önce tavanın sol üst kısmında bu kaplamada açılma oldu uzun yolda giderken, tekrar yapıştırdım ama düzgün olmadı, ben de o bölgeyi kestim. Şimdi kötü görünüyor.

Bu kaplamayı nereden bulurum? İsmi ne diye geçer? Alıp tekrar tavana yapıştırtsam uzun süre dayanır mı yoksa yine aynı açılma problemi yaşanır mı, bunu önerir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F43B8C5E5 -- 6 Ekim 2021; 20:38:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
  • Açılma başladıysa eskisi sökülecek. Sonra ya yeni kaplama yapacaksınız ya da boyatacaksınız. Folyoya karar verirseniz isterseniz aynısını, isterseniz mat, carbon vs. istediğinizi kaplatırsınız, yeter ki renk siyah (farklı renk için ruhsata işletmek gerekiyor) olsun.

• Aracıma göçük düzeltme yatırırken bir tane ibiza geldi. Kaput koruma yapılmış ancak koruma filmi atmaya başlayınca sahibi müdahale etmemiş. Öylece uzun süre kullanmış. Usta folyoyu parça parça sökebildi. Araç kırmızı renk bu yüzden kaputun üstü kamuflaj deseni gibi kırmızının her tonu var. Kaputu koruyacağım diye kaputun üstündeki boyayı emekli etmiş. Size tavsiyem yenilemeyi çok geciktirmeyin. Bir yeri açık kalırsa boyada ton farkı oluşuyor.

• Aynen, folyo, ismi aklıma gelmedi. Nereden bulurum bu folyoyu? Kim kaplar? Kendi yapabileceğimiz bir şey midir kaplama işi? Aslında tavanın sol üst kısmında 40-50 santimetrekarelik bir alanda açılma var, komple tekrardan büyük folyo alıp kaplamak yerine küçük alıp sadece o açık kısmı kaplayabilir miyim?

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.