Şimdi Ara

GÜNEŞ YANIĞI NEKADAR SÜREDE İYİLEŞİR? YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
6.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yardım edin yav nezamana geçer bu güneş yanığı kremde sürdüm ama birkaç kez denize girince unutmuşun en son sürmeyi yattım güneşlendim eve geldiğimde fenaydım zor uyudum inanın.Bugün 3.günüm biraz acıda azalma oldu ama rengi falan aynı beyaz tenli olduğum için pembe kırmızı şeklinde yandım.Haraket edemiyorum yav okullar açılıyor pazartesi nabıcaz bilemedim.Kaç güne geçer tecrübeli arkadaşlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JesseBitchman -- 12 Eylül 2014; 21:33:45 >

• Hafiftem soyulmaya başladı yüzüm
  • Bide su toplama olayı varmış o nasıl oluyor eğer su topladıysa ayvayı yedik 7 gün iyileşme süreci varmış
  • krem işe yaramaz.Güneş Yağı sürecektin :) Böyle vıcık vıcık ohşy çok sexi olurdun
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Aura

krem işe yaramaz.Güneş Yağı sürecektin :) Böyle vıcık vıcık ohşy çok sexi olurdun

Hocam şaka yapıyorsunuzda ağrıdan gülmeyi bırakın sövme aşamasındayım ozon tabakasınıda güneşide allahım keşke zenci olaydım dedim artık .
    Nezamana geçerki okulda böyle robocop gibi dolaşmak istemiyorum
  • JesseBitchman kullanıcısına yanıt
    Ben Krem veya Yağ kullanmadan denize giriyorum.Bak güzel kardeşim denizden çıkmamama rağmen günde 5-6 saat denize giriyorum Alanya,Antalya yada İzmirde, Göğüslerim,ve Omuzlarım nasıl yanıyor anlamıyorum. Birde sen kabak gibi güneşlenmişsin...

Resmini çek gönder bi bakalım kaçıncı derece yanık...
    Be Pantene Kullanabilirsin.

Hayla yanmaya devam ediyorsa geçmiş olsun şimdi sıçtın demektir.1.5 ayda zor iyileşir.
  • 20-30 faktör sürmen lazım eğer bronzlaşmak istesen bile.. UVA/UVB bir kere tahriş ettimi cildini ağrısı şiddetine göre 3 günde son bulur ya da ciddi şekilde azalır.

ben 20 faktörle güneşleniyorum hep.. ağrısız, sağlıklı bronz tene sahip oluyorum her yıl.

not: ayrıca güneş kremi ŞART, denize gitmesen bile uzun süre güneşte kalacaksan vs.. niye şart çünkü cilt lekeleri yapıyor bu UVA sonra kansere kadar gidebiliyor... aklı başında insan güneş kremi kullanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 12 Eylül 2014; 22:01:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • X-FI X kullanıcısına yanıt
    haklısın Atikciğim...
  • 1 hafta kalır 2. haftaya kadar azalır 3-4 hafta sonra tamamen geçer
  • Millet 2 hafta 1 ay diyor napıcam okulda of.Yüzümde yama şeklinde soyulma oluştu kötü duruyor.Bu sene okulu nakile aldırdım bide tanıdıkda degilller kimla bu istakoz falan duyar gibiyim şimdiden
  • Silverdin çabuk geçirir ama izk bırakma durumları var bize soracağına uzmanına danışmanı öneririm geçmiş olsun iyi forumlar.
  • ben fistik toplamaya gitmistim bayramda 27 temmuzda bayagida gunes vardi yandim biraz 1 ay falan surdu tamamen gecmesi piskolojik gibi ama aynaya bakinca sanki hala gecmemis gibi hissediyorum ama sordugum kisiler fark etmiyor bana oyle geliyor sanirim yani en az 1-2 hafta surer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ele7en

ben fistik toplamaya gitmistim bayramda 27 temmuzda bayagida gunes vardi yandim biraz 1 ay falan surdu tamamen gecmesi piskolojik gibi ama aynaya bakinca sanki hala gecmemis gibi hissediyorum ama sordugum kisiler fark etmiyor bana oyle geliyor sanirim yani en az 1-2 hafta surer

Tshirt giydiğimde acı yapmasa robocop şeklinde yürümeme neden olmasa yeter heralde 5-6 günde bu hale gelir inşallah yavbide yüzümdeki yamalı gibi duran soyuk

Neyse sağolun cevap verdiğiniz için düşmanımın başına gelmesin nekadar kötü bir durummuş.

• Şu mavi,sarıi kırmızı ambalakı olan h ile başlayan bir krem vardı yanlış hatırlamıyorsam. O ense yanığımı 3,5 günde geçirmişti.
  • Acısını azaltmak için silverdin+anestolu karıştır öyle sür.Bol bol su iç rengi 1-1,5 haftaya geçer.Soyulmalar içinde nemlendirici sürebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZoeyKızılkus -- 12 Eylül 2014; 23:00:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JesseBitchman

Millet 2 hafta 1 ay diyor napıcam okulda of.Yüzümde yama şeklinde soyulma oluştu kötü duruyor.Bu sene okulu nakile aldırdım bide tanıdıkda degilller kimla bu istakoz falan duyar gibiyim şimdiden

boşver biri kese yap düzelir derse sakın kese yapma daha kötü olur eğer yaptıysanda iyice keseleki tamamen soyulsun renk farkı kalmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Romen Diyojen

quote:

Orijinalden alıntı: JesseBitchman

Millet 2 hafta 1 ay diyor napıcam okulda of.Yüzümde yama şeklinde soyulma oluştu kötü duruyor.Bu sene okulu nakile aldırdım bide tanıdıkda degilller kimla bu istakoz falan duyar gibiyim şimdiden

boşver biri kese yap düzelir derse sakın kese yapma daha kötü olur eğer yaptıysanda iyice keseleki tamamen soyulsun renk farkı kalmasın

Yok hocam yapmadım saol böyle bişey düşünüyordum bende tam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.