Bildirim
Güneş kremi tavsiyesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yok mu tavsiye verebilecek olan,kullanan? _____________________________ -
Ben de 50+ alicam hep vichy kullandim biraz yogun olsada iyiydi ustelik 30+ kullanmistim zimdi 50+ almayi dusunuyorum onun disinda nivea filan bakarim sanirim garnierin o kadar iyi degil diye duydum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ben Sebamed arastiriyorum,kullananlar memnun.Fakat fiyati cok degisken.50+ 150 ml 28 tl den basliyor,63 tl`ye kadar çıkıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
sebamed i bende duydum da hiç kullanmadım sabunları iyi ama
fiyat konusunda haklısın acayip değişkenlik gösteriyor ama güneş kremi olup olmadığına dikkat et arada bronzlaştırıcı losyon sprey gibi cart curt çeşitleri var
_____________________________ -
Daylong Actinica,vitiligo nedeniyle çok denedim en iyisi bu,uzun etkili tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maiterya -- 3 Haziran 2014; 16:41:45 >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt