|
Bildirim
|
Güneş gözlüğünü bilmem de
Rap müzik +25 hp Arka spoiler + 50 hp Çakma xenon +10hp Yanıp sönen fren lambası +10kata varan fren gücü Sis farı açmak +1segment Son emisyon kuralları için artık motor geliştirmek bitti bu işlemlerle verimlilik sağlanıyor. |
Sanırım sizde takıyorsunuz.
Karanlıkda güneş güzlüğü takan şöferlerin çoğu arabaya binince jet kulandığını sanıyor. Dün başıma bir olaya geldi. Şehir içinde ayrılmış yolda 80-90 civarı hızla gidiyorum . Orta şeritteyim selelktör yamaya başladı. Benim önüm daha boş diye sanırım. Sonra yanıma gelip camı acıp birşeyler söyledi. Çek lan kenara deyince , önce yanaştı . Sonra ben arabadan inince küfr edip kaçtı. bastı gaza makas atarak devam etti. O yüzden yazmıştım ama demekki sen de aynı kafadansın. not: Hepsini yargılamıyorum zaten ... Gerçekten takması gerekenler ( sağlık nedeniyle filan ) olabilir. |
Başlığı kimse okumamış sanırım.
Güneş gözlüğü taktıktan sonra kendini '' mihail şumayer '' zannedenlerden bahsetmiş. Birde kapalı havada neden güneş gözlüğü takayım ki. Güneş gözlüğü : Adı üstünde güneşte takılır. Yada karda. Üç gün önce hava bulutlu akşam üzeri . Güneş gözlüklü , makas ata ata giden bir denyoya bende denk geldim. Adam öndeki bayana az daha kaza yaptırıyordu. |
Güneş gözlüğü hız yapmayı sağlamaz ama görüşü arttırır.
Benim gibiler içinse güneş gözlüğü gece olmadığı sürece şart. Yollar ayna gibi parlıyor. Hava bulutlu olabilir, sizin gözünüz hassas olmayabilir ama durum bu. Aydınlık insanın gözünü alıyor. Hele renkli gözlü isen bu durum iyice artıyor. Mecburen güneş gözlüğü kullanıyorsun. |
sadece daha kul olmak için takanların sayısı
ihtiyaç için takanlardan fazla takıncada ayrı bir modda kullanmaları tarif edilemez.. |
+9 gözlük beygir gücüne +20 ekler.
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdalyel -- 16 Aralık 2019; 11:57:22 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erreguay -- 16 Aralık 2019; 11:59:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|