Şimdi Ara

Gündüz Yüksek Ses Müzik Yasak Mıdır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
6.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yasak hocam benim eve haftada 10 15 defa polis geliyordu 1 yıl devam etti böyle sonra bıraktım müziği apartmandaki herkes rahat bir nefes aldı :D

• Arseyus kullanıcısına yanıt

ayıp denen şey var ailen bunu dikkate almış kulaklıkla dinle gece çalışan gündüz uyuyan çocuğu hasta olanlar olabilir. gece gündüz fark etmez kimseyi rahatsız hakkınız yok.

• DreamingLight kullanıcısına yanıt

Yaşlı insan var. Hasta olan insan var. Eğer apartmanda yaşıyorsan çevrendeki insanları rahatsız edemezsin.

• Önce insan olacaksın insan, yoksa biri ağzını burnunu kırar ters birine denk gelirsin oturur köşeye ağlarsın ama yasak değilmiş diye.

Ufak bebeğim var, uyutana kadar canımız çıkıyor. Aşağıda züppenin biri ses açarsa çoğu insan arıza yapar. Yaşlısı var hastası var.

Sizin özgürlüğünüz başkasını rahatsız edene kadardır. Tak kulaklık patlat kulaklarını o zaman.

• İlla ki yasal bir kısıtlama mı gerekir? Apartmanda yaşamak demek, beraber yaşamak demektir. Ne olursa olsun komşularınızın rızasını almalısınız bence.

Apartmanda yaşayanlar için kesin çözüm bence kulaklık kullanmak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Empati yapamayacak kadar acizsen istediğin kadar açabilirsin.

• Kimse senin müziğini duymak/dinlemek zorunda değil, yasak. Böyle bir durumda ben genelde polise şikayet ediyorum. Öğrenci evinde sizin istediğiniz gibi yüksek sesle müzik dinleyen birisi vardı, kirada olduğum için mahkemeyle uğraşmadım ancak ev benim olsaydı kesinlikle mahkemeye verirdim.

Ben de yüksek sesli müzik dinlemeyi seviyorum, bunun için güzel bir kulaklık aldım.

• Bazen faydalı olabiliyor yüksek sesle müzik dinlemek.  

90'ların ortalarında yüksek sesle müzik dinlerdim müzik setimle,abartıp kolonun birisini balkona felan koymuştum Michael Jackson,Prince,George Michael derken çok güzel şekilde günler akardı.

Birgün yan apartmandan komşu geldi,dedik sanırım şikayete geliyor;bir de baktık mahcup bir ifade ile dile getirdi;çocuğu varmış otizmli ve çok hoşuna gidiyormuş müzik sesleri gelince evde oynuyormuş felan,rica etti ben de birkaç tane karışık kaset yapmıştım hediye etmiştim kendilerine vakti zamanında.Çocuğun yaşamına bir renk kattık yani.

Her zaman şiddet değil de,bazen böyle güzel olaylara da vesile olabiliyor.

• Arseyus kullanıcısına yanıt

yan dairenizde biri sürekli davul zurna çalsın ama günün belirli saatlerinde ve siz olduğunuzda. kıl olduğunuz komşulara karşı güzel fikir aslında  ama apartmanda psikopat biri olur başına dert alma kardom. tak kulaklığını yüksek son ses dinle, kimseye de bulaşma derim.  

• Cant Let Go kullanıcısına yanıt

Öğrenciyken jandarma getirtmisti eve o z5500 hala oylesi yok.15sene önce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli yorumlarınız için herkese teşekkür ederim.

Müziğin dili evrenseldir kulağa hoş geldimi her türü müzik dinlenilir. Ben kişisel olarak en çok arabesk müzikler'de yaylı enstrümanların çıkardığı sesleri çok seviyorum. Ancak işin ilginç tarafı ise ses ne kadar yükseliyorsa o enstrümanlar biz burdayız diyorlar sanki:) Yüksek sesle müzik dinlememin en büyük sebebi bu.

Ses sistemim "Philips Spa 5300" Hi-Fi desteği var die biliyorum. Kendi çapında güzel ses ve bass deneyimi sunuyor. Ayrıyetten zaten sabah veya gece pc başına geçtiğimde zaten kulaklık kullanıyorum. "Gamepower Medusa 7.1" En azından günü kurtaracak bir kulaklık.

Konuda daha çok gündüz 1 saat yüksek ses açarsak ne olur die merak etmiştim. Anladığım kadarıyla gündüzde sanırım yasak. Yapacak bişey yok sanırım:)

• Yasal olarak bilemiyorum ama gorgu kuralı olarak çok da fazla açmamak lazım, vardiyalı çalışan biri olarak empati kurabiliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9ED59218A

Katılıyorum.  

Audio Technica ATH-M40X ile dediğiniz şekilde müzik zevkini fazlasıyla yaşıyorum.  Bu arada müzik zevkinizi beğendim, bu attığınız şarkıları biliyordum zaten ama eğer başka şarkıların da olduğu Spotify playlistiniz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Spotify veya başka platformlar kullanmıyorum. Ama bir playlist vardı sanki elimde bulabilirsem onu vereyim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.