Bildirim
Gündüz Far ve Sis Farı Yakmak (4. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Benim Auris active skypack te led farlar kobntağı çevirmemle yanıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aslında sisli havalarda normal far yakılmaz sadece sis farı yakılır. Gündüz de farların yakılmasına karşı değilim aksine destekliyorum. Hatta ön sis farlarına da karşı değilim de arka sis farları cinnet getirtiyor insana... -
sis farı açanlara niçin deli oluyorsunuz deli olacaksanız renault un minibüslerine deli olun. dikiz aynası hizasında farları var akşamları arkandan geliyorsa beynini beynini oyuyor adamın. sis farı çook masum kalır onun yanında. farı ayarsız olup gözümü oyandan renault minibüsü gibi yanlış konumlandırılmasındansa bin kere tercih ederim karşımdan sisle gelmelerini. -
+1000
Sis farlı adı üstünde SİS 'li havalar da açılır..Ancak gündüz zararı olmaz, göz almaz...Zaten Daha fazlası güncel otolarda Gündüz LED farları olarak açık kalıyor ki SİS farlarından daha yoğundur... -
normal kisalari yakarim kimsenin gozunu almaz etmez zarari olmaz faydasi olur bu isin
belirginlik acisindan hem bana hem yoldaki diger insanlara
sis yakmam yakaninda zarari olmaz kimseye ben rahatsiz olmuyorum skntı yok
tek sevmedgim sey zenon mudur nedir sisleri neyini alayini yakip gece gezenler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aracımda mercekli xenon oldugundan gunduz vaktı kısa ve uzunlar anlaşılmıyor bende (ön)sisleri farkedilmek için angel larla yakıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARNİNG -- 21 Kasım 2013; 23:57:00 > -
quote:
Orijinalden alıntı: PulpFictioN
Merhaba arkadaşlar.
Kafama takılan bi nokta var. Son zamanlarda farkettim de dışarda gördüğüm çoğu araçların gündüz farları ve sis farları yanıyor. Mesela saat 4 te 5 te falan bazı araçların kısa farları, bazılarınında sis farları yanıyor. Mesela gündüz sis farı yakma amacı nedir?
Yağmurlu veya sisli havalarda farda yakılır sis farıda yakılır fakat normal güneşli havalarda far ve sis farlarını yakan araçlar görüyorum.
Bazı avrupa araçlarda kontağa bağlı aracı çalıştırınca farlar açılıyor. Havanın nasıl olduğunun önemi yok bende farlar açık sürerim. Ama sis farları açık havada açılmaz. Beni bu tarz rahatsız eden olursa genelde arkasına geçip uzunlarla tatmin olana kadar takip ederim. Güzel gözüktüğünü sanan yarım akıllı vatandaşlar siz araçla giderken kendi arabanızı nasıl görüyorsunuz? Trafikte aynadan sizi görenler ilk aldıkları şey arabadan önce annenizin hatrı bunu bilin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bu sis farını sü farı olarak kullanlar,
cahil yada görgüsüz tiplerdir.
inanın zamanla azalarak yok olacaklar.
o zamana kadar sabırla eğitime devam. -
gündüz, sellektör yaptığım zaman farkedilebilirliği düşürmesin diye kısa farlar yerine araçta standart gelen sis farlarını tercih ederim.
akşamları yağış sis vs. olmadıkça sadece kısa farlar. -
sis farlarınız fabrika çıkışlı ve ayarlıysa sorun olmaz ve kimsenin gözünüde almaz boşuna gıcık olmayın... -
led stoplar daha ciddi sorun. Alayı trafikten men edilmeli muayenelerde ağır kusurlu diye bırakılmalı. Ben mecburmuyum sıkışık trafikte gözüme lazer tutar gibi reklam panosu aydınlatması gibi cayır cayır kırmızıyı görmeye. Üstelik açısıda tam arkadaki araç şöförünün gözünün içine yönlendirilmiş. Bu ağır kusuruda hep ilginçtirki 200binTL lik kaliteli! mercedes lerde görüyorum. -
sis farının gündüz göz aldığına hiç rastlamadım açıkçası.. gündüz sis farından rahatsız da olmadım hiç... hatta gündüz kısa far yada sis farı açılması kapalı olmasından iyidir.. gece sakıncalı,, ve uygunsuz... -
ustam ben de fiesta titanyum var bu ledler söndürülmüyor ? bi yerde duydum da kapanır ama gerek yok denmişti -
Bi' dünya para verip araba almışım , istediğim farı istediğim zaman açar gezerim , abartmaya gerek yok her şeyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnsanlar arasında yaşayanlar, insan gibi yaşamalıdır.
Arazide türlerinizle istediğinizi yapın ama otoyolda insan gibi gereken farları yakın.
Arka sisleri açıp dolaşanların önüne geçip ben de arka sis lambasını açıyorum, gerilere kaçıyorlar.
Aliexpressten bu böcekleri kovalamak için arka sise takılacak güçlü ampul aldım. Takıp deneyeceğim.
Sırada tampona yapışanlar için bazı planlarım var. -
bazı araçlarda gündüz farı sis farıyla aynı yerde olabiliyor mesela 2011 asx'lerde öyle idi..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X