< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 27 Temmuz 2021; 9:42:48 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Cift Kutuplu kisilik daha anlasilir evet, anlasilir olurlarsa bir ayricaliklari kalmaz tüm sirlari esrarengiz havalari bozulur. Insanlar cift kisilik olsa hadi neyse her insan cok kisiliklidir. Düsüncelerin insanlari vardir sözü üzerine bir düsünün. Insanlar havada ucusan düsünceleri alir kendi ustlerine elbise gibi giyerler. Asiri solculari örnek alalim, söyledikleri sözler bile asagi yukari aynidir. Insan acikinca baska bir kisi olurken karni doyunca yine baska bir kisidir. Psikolojik rahatsizliklar bu kisiliklerin olmadik zamanda olmadik yerde ortaya cikmasiyla baslar. Beyin hasarini disinda tutacak olursak, insan en cok elinde olupta yapmadigi seylerden ötürü ruhsal sikintilar yasamaya baslar, bu sikinti zamanla gelisir ve insanin odak noktasi haline gelince tüm hayatini kapsar. Bipolar aslinda cift kisilikten cok inisli cikisli kisilik demektir. Psikolojide insanin kisilikleri uzerine giydigini kabul ediyor olsa gerek, cift kisilik adi vermis bu duruma. |
|
Mesele sadece kendini öldürmek değil, daha az acı ile kendini öldürebilmek. Neden kendine çok acı çektiresin çok acılı bir yol ile ölerek? Kulağına kolay geliyor ama ah diye acı içinde bağırdığın zaman başka yol mu yokdu diye ağlarsın artık. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ....DevoN.... -- 27 Temmuz 2021; 11:14:32 > |
|
|
|
|
|
Psikatri bölümü Tıpdaki en işe yaramaz bölüm. Bana 30 tane psikatriste gittim. Verdikleri antidepresanların hiçbir faydası yok. Zaten basit antidepresanlar veriyorlar. O verdikleri ilaçlar normal reçete ve kontrole tabi ilaçlar DEĞİL. Yani reçetesiz bile eczaneden alabilirsin. Bir eczane vermese, diğer eczane verir. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 27 Temmuz 2021; 22:41:57 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 27 Temmuz 2021; 23:19:59 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Ortopedi yarıyor ama. Bir yerin kırılsa ne yapacaksın? Gerçi benim hayatımda hiçbir yerim kırılmadı. Sadece bir kere omzum çıktı. |
|
|
Oluyor, her ne kadar dogalda olsa uyusturucu etkisi var ve beyin hucrelerine zarar veriyor. Bob Marleyin halini görmedinmi hic? Ben hergun duzenli cigaralik icipte normal olan tek bir kisi tanimiyorum. |
|