Bekliyorum. |
|

Bekliyorum. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 25 Temmuz 2021; 2:6:18 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Kafede masada kız kıza oturan 3 tane kızın yanına gittim, konuştum. Döveceklerdi beni. Ne diyorsun sen? Sen nerede yaşıyorsun? Burası İngiltere değil. O gün dayak yemekden döndüm ben. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ....DevoN.... -- 25 Temmuz 2021; 16:25:1 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 25 Temmuz 2021; 19:56:55 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
UZMAN DOKTOR olan babam, benim gibi gerizekalı bir oğlu olduğu için çok büyük utanç duyuyor. |
|
Sarhoşken, Babamın facebookuna ona intihar etmek istediğimi yazmışım. O da ''Git öl'' diye cevap yazmış. Ayılınca okudum. Ondan sonra sızmışımdır zaten. Hatırlamıyorum pek bir şey. Şehir dışında uzakda yaşıyor kendisi. Birbirimizi görmüyoruz. Bir başka Sarhoş olduğum günde de, onun facebookuna lise mezunu Köfteci Yusuf, Uzman Doktorları parasıyla satın alır'' yazdım. Ona da ''git patron ol'' o zaman diye cevap yazdı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ....DevoN.... -- 25 Temmuz 2021; 23:13:46 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 25 Temmuz 2021; 23:22:1 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Belki de umursamadıkları içindir? Aldıkları paraya bakıyorlardır? |
|
Lise mezunu Köfteci Yusuf, sıradan bir uzman doktordan çok, çok, çok, çok, çok, çok daha fazla para kazanıyor. Adamın Türkiye'de 200 tane şubesi var ve şubeleri çok büyük. Müşteriler oturacak yer bulamıyor, hücüm ediyor adeta sanki bedava köfte dağıtılıyormuş gibi. 10 binden fazla çalışanı var. Bunlar Yusuf için çalışıyor, müdürlere kadar. Bu kadar insanın maaşını ödeyen adam, ne kadar kazanıyordur? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ....DevoN.... -- 26 Temmuz 2021; 0:52:8 > |
|
|
|
-)Babam Uzman Doktor. -)Dedem (Annem'in Babası) Uzman Doktor. -)Amcamın 2 oğlunun ikisi de Uzman Doktor. Babama benim gibi gerizekalı bir oğul nasip oldu sülale uzman doktor olurken. Amcamın oğulları ona nasip olmadı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ....DevoN.... -- 26 Temmuz 2021; 12:57:21 > |
|
|
Nah suraya yaziyorum, 10 yil icinde Cindekine benzer Sosyal Kredi sistemi uygulamalari Türkiyede dahil bircok demokratik liberal bati Avrupa ülkesindede olmak üzere sinsice uygulamaya konulacak. Bu batili ülkelerde vergi sistemi üzerinden olurken ülkemiz gibi ülkelerde TC Kimlik Numarasi üzerinden yapilacaktir. Nasilmi? Türkiye icin örnek vermek gerekirse, kisinin tüm kimlikleri tek bir cati altinda toplanacak, örnegin Ehliyet, Saglik bilgileri, Mal varligi vs. hersey tek bir kimlik kartinda toplanacak, teoride baska gözüksede caktirmadan pratikte sosyal kredi sistemine gecilecek. Smart City adli terimi duymussunuzdur, akilli sehirler. O sehirlerde tüm hayatiniz dijitalize olmus olup tüm yaptiklariniz islenecek. SmartCityler tek dünya devletine giden yolda önemli mihenk tasi ve gerekliligidir. Bugün asi olanlar ve olmayanlar diye insanlar kutuplastirilmaya calisiliyor, bunlar kasten yapiliyor. Herseye ragmen asi karsitlari örnegin akilli sehirlerde yasayamayacaklar. Bu ilk basta onlar icin bir sorun olmasada, zamanla daha fazla sehrin akilli sehre dönüsmesiyle hareket alanlari zamanla daralacaktir ve toplumdan dislanmis sekilde hayatlarini surdurecekler. Belkide akilli sehirde yasayanlar icin dis gücler ve dusman profili olarak görülüp, savasilmasi gerekli bir dusmana cevrileceklerdir. Avrupa ülkelerinin bugun humanist ve demokrasiye bagli olmasina aldanmayin. O ülkelerin bile kolayca bu dikta rejimine dönüsecegini görünce sasiracaksiniz. Bugün dunyanin en demokratik ülkesi olarak bilinen Almanya örnegini vermek gerekirse, Almanlar genel itibariyla Devletci insanlardir. Tarihlerinde buyuyen diktatörleri alkislamis desteklemislerdir. Tarih tekerrürden ibarettir ve bu tekrar yine kolayca mümkündür. Insanlari tümüyle kontrol altina almadan önce ayristirip bencillestirmek gerekir. Bugunku politikalara baktigimizda, Politikanin Kadin Erkek irkciligi , Cinsiyete göre irkcilik (LGBT), Aile yapisini bozucu yasalar, Iklim Politikalariyla yapilacak ayristirma, dil,din, irk zaten malum, Asili asisiz ayrimi. Tüm bu ayristirmalari okumak gerekirse kurulacak duzenin Sosyalist Medikal bir duzen olacagini öngörmek mumkundur. Bu duzenin prensibi ise "Önce zarar vermeyeceksin" olacaktir. Bu Prensipte dogmamis zayif ve yasli insanlar sistemden kolayca elimine edilebileceklerdir. Ayni ilke üzerinden Akilli Sehirde yasamak isteyen vatandaslar bugün Covid asilari örneginde oldugu gibi büyük ölcekli tibbi bir deneye katilmaya zorlanabileceklerdir. Aslinda bu bir zorlama degildir, cunku akilli sehirlerde yasamak isteyen halk devlet tarafindan bir maas aldigi icin ayni zamanda bu tür deneylere katilmayida orda yasamanin bir sarti olarak onay vermis olacaklardir. Kötü günler geride kaldi arkadaslar, sirada daha kötü günler var. Taki insanoglu vazgecmesini ögrenene dek. Yukarda yazdiklarimi iyi okuyacak olursaniz, insanlar konfor ve rahatlari uzerinden tesvik edilip, herseye bir dokunusla ulasabilecegi bir hayata karsilik ondan tüm iradesini isteyen seytanca bir durumla karsi karsiya oldugumuzu görürüz. Kimki konfor ve rahatindan vazgecmeyi göze alabilirse, o insanlar digerlerinden daha fazla özgür olacaklardir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 26 Temmuz 2021; 18:6:48 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 26 Temmuz 2021; 21:36:19 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |