< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 3 Temmuz 2021; 22:9:17 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Onlar da beni bekliyordu DevoN gelsin de konuşsun diye, di mi? Yav he he diyorum. Kimya bölümünden sınıflardaki kızlarla konuşmaya kaltığım zaman DUYMAZDAN gelen mi dersin TERSLEYEN mi dersin... Kız da DevoN gelsin de konuşsun diye bekliyordu he.... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ....DevoN.... -- 4 Temmuz 2021; 2:8:48 > |
|
Üniversitede (Kimya Bölümü) sınıfların yüzde 75'i kızdı. Ama gel gör ki, hiçbir kız benle konuşmuyordu. Zaten altdan üstden ders aldığın için her senenin sınıflarına giriyorsun. 1.sınıf dersine de giriyordum 4.sınıf dersine de giriyordum. Konuşmaya çalıştığımda DUYMAZDAN geleni de vardı TERSLEYENİ de vardı. Turbo yukarda gerçekten çok boş konuşmuş. Kızlar da sen gel de onlarla konuş diye bekliyordu. Bu işler öyle kolay olsa kızlar erkekler tarafından tacize uğramazdı zaten. Fiziksel taciz olmasa bile, sözlü taciz olur en kötü. Sokakta görsem o mini etek giymiş kızlara laf atabilirdim ama iş yerinde çalıştığım için bir şey diyemiyorum tabii. Ayrıca bu ülkede kadın olarak doğacaksın. Yok kadınlar tacize uğruyormuş da bilmem neymiş de. Ortalık kadın koruyucusu erkeklerden geçilmiyor zaten. Bir kişiye 100 kişi saldıracaklar, o kız ''taciz'' dese. Tek kelimeyle. Bu ülkede kadın olarak doğup her haltı yiyeceksin, kimseden de dayak yemiceksin. Erkek olmak çok zordur tam tersine. Kadınların zaten kadın korucuyucaları var etrafda. Onlardan geçilmiyor etraf zaten. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ....DevoN.... -- 4 Temmuz 2021; 2:1:37 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 4 Temmuz 2021; 2:12:17 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Kimya bölümünün yüzde 75'i kızdı ve konuştuğum hiçbir kız yokdu. Konuşmak istemiyorlar önüne gelen erkekle. Aynı sınıfda olman bir şeyi değiştirmiyor. Anladın mı? Hem cinsinle sokakta bile konuşursun ama karşı cinsle üniversitede sınıfın içinde bile KONUŞAMAZSIN. Ayrıca sen laf atmanın mantığını anlamamışsın. O kızla zaten hiçbir şekilde konuşma şansın yok. Tek yapabileceğin laf atmak. Kazanacağın bir şey yok zaten laf ATMAYARAK. Dayak yememek haricinde. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ....DevoN.... -- 4 Temmuz 2021; 2:22:12 > |
|
Ayrıca ingilizce bilmek de hiçbir işime yaramıyor. İngilizce konuşulan bir kafe var İzmit'de. Yabancı üniversite öğrencileri geliyor ayzek denen kuruluş ile. Eskişehir gezisine katılmıştım onlarla beraber ve onlarla konuşmaya çalışmıştım ama elin yabancısı kızı bile Kimya bölümündeki kız gibi duymazdan geliyordu beni. Kızlar ilgilenmiyor kısaca. Eski bir arkadaşımın (artık arkadaş değiliz) dediğine göre Türkiye'ye gelince yabancı kızların egoları yükseliyormuş fazla ilgiden dolayı. İngilizce bilmek de hiçbir sikime yaramadı benim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ....DevoN.... -- 4 Temmuz 2021; 2:38:2 > |
|
Ne Türkçe konuşanı ne de İngilizce konuşanı KONUŞMUYOR. Fark eden bir şey yok. İngilizce bilmek de hiçbir sikime yaramadı. Bunu anlatıyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ....DevoN.... -- 4 Temmuz 2021; 2:43:40 > |
|
Benim bir kere kız arkadaşım oldu ama nasıl oldu? Anneannem, kendisine ev temizliğine gelen kadının kızını evlenmelik, ciddi düşünce ile ayarladı. Yani ben kendim bulmadım. Aile vasıtasıyla görücü usulu ve evlenme amacıyla bulunmuş oldu. Kızla 11 ay çıktık ve anlaşamayarak ayrıldık. Kız da güzel değildi zaten ve çok kısa boyluydu (150 santim). O da aile vasıtasıyla görücü usulu evlenmek amacıyla bulunmuşdu ama evlenmek istemedim onunla. 11 ay çıktık ve 11 ay çıktıkdan sonra onu sevip sevmediğimi sordu. Ben de bilmiyorum dedim. Ve ayrıldı benden bu cevapdan sonra. Başka da kimse olmadı hayatımda ve olacağını da sanmıyorum. Bir kere sadece ve anneannem vasıtasıyla. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ....DevoN.... -- 4 Temmuz 2021; 3:6:0 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 4 Temmuz 2021; 13:45:45 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
Gece 1'yi 20 geçe işden çıktım. Sabah 6'yı 50 geçe iş başı yapıyorum. Böyle saçmalık olamaz. |
|
Doğu avrupalılar da Türkiye'de egolular. Ülke ile alakası yok bunun. Türkiye'de kızlar çok ilgi görüyor ve doğal olarak egoları tavan yapacaktır. Nereli olduğu ile ilgili değil, kadın olması ile ilgili bu durum. İzmit'de gördüğüm dişi Ukranyalıların ve diğer dişi doğu avrupalıların egosu tavandı. Buradan Mars'a kadar gider. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ....DevoN.... -- 5 Temmuz 2021; 2:9:12 > |
|
İş yerinde 4 yıllık üniversite okuduğumu söyleyince çok abartıyorlar, 4 yıllık üniversiteyi gözlerinde o kadar çok büyütmüşler. Burada ne işim varmış bilmem neymiş. X kişisi: İngilizce'yi nerden öğrendin Ben: Üniversite hazırlıkda ve kitap da aldım. X kişisi: Sakın bana üniversite okuduğunu söyleme? Ben: Fen Edebiyat Fakültesi Kimya bölümü. 1 ders kaldı bitmesine. X kişisi: 1 senen mi kaldı? Ben: Hayır. 1 ders kaldı X kişisi: 2 yıllık mı 4 yıllık mı? (Fen Edebiyat Fakültesi demiş olmama rağmen) Ben: 4 yıllık X kişisi şaşırır, sanki tıp okumuşuz gibi. Altı üstü dandik bir 4 yıllık bölüm yani. Fen Edebiyat Fakültesi Kimya bölümü. Bir başka kişi de Kimya okudum diye Kimyager bu der diğerlerine. Nerem Kimyagermiş. Daha evde içki yapmayı bile bilmiyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ....DevoN.... -- 5 Temmuz 2021; 2:19:54 > |
|