Şimdi Ara

Gündeme dair (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.080
Cevap
0
Favori
22.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş
    Oldukça güzel yorum ancak her yorum karşıdakinin anlayabileceği sınır kadar iyidir o da var :)

Bu yoruma ekleyebileceğim , kendi deneyimlerinden edindiğim birşey daha var o da terk etme konusu... terk etmeyi asla kıza bırakmamalı, terk eden hep erkek olmalı. İlk başta ilk yaklaşanın erkek olması gerektiği gibi, ayrılma durumunda da ilk adımı erkek atmalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk basta yaklasan illede erkek olacak diye birsey yok. Birkac illiskimde direk bana hic aklimda olmayan kizlar yurumustu. Bu durumda iliskiye 1-0 onde baslaniyor. Ama o iliskilerde terkeden ben oldum. Ha bu planli degildi, bazi seyler uymayinca sonsuua dek yurumuyor, kasmaya hic gerek yok, isler dahada sarpa sarar. En iyisi tadinda birakmak oluyor.

Bir kiza taparcasina tutulmazsan ve giderse yikilmazsan, terkedilsende kaybetmezsin. Terkedilmen yeni ufuklara yelken acman icin bir ödül gibi gelir. Amaki tutulursan iste o zaman battin. Isin sirri tutulmamakta, tutulsanda bunu belli etmemen gerek. Yoksa hic acimazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 3 Temmuz 2021; 22:9:17 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _turbo_

Kardes neden deliriyorsun? Cok hosuna gittiyse git konus, tecavuzcu gibi dolanirsan hicbir kiz sana sans vermez. Kadinlar abaza erkeklerin kokusunu alir ve onlardan uzak durur. Cunku abaza adam kendini kontrol edemez. Kadinlar araba gibidir, direksiyonuna gecen hem iyi binsin hemde onu iyi kontrol etsin ister.

Dogal ol kendin ol, ama abaza gibi olma, hatta rol yap oyle olmadigina. Birgun o oynadigin rol sana yapisir, dogal halin olur. Kadinlar kontrol edemeyecegi ezber olmayan tipleri evcillestirmek ister, bu onlarin annelik icgudusunden gelir, onlarla yatmak ister. Evcillestirirse tekmeyi basar, cok duymussundur ilk baslarda herseyin iyi gidipte sonradan sevgilisi tarafindan terkedilen yikiklarin hikayesini. Bu adamlar ilk basta dogal serseri modunda oluyorlar, sonrada sevgilileri bunlari kafesine alip artik yuvadan ucamaz hissine girince terkediyorlar. Dogadada boyledir bu, yapiskan bir yavruyu kimse istemez. Bu adamlarda bu kadinlar icin herseyi yapiyorlar, onlara dunyadaki tek kadin hissini veriyorlar sonra terkediliyorlar, bu normaldir. Cunku bu isler birazda takinti isidir, haliyle kadinin takinti yapacak birseyi kalmiyor tum takinti adama kaliyor ihale gibi. Sonrada kucuk emrah modunda dolaniyorlar ortada.

Oysa ortalik kadin kayniyor bu bollukta kendini yokluga hapseden kaybeder. Elimi sallasam ellisi modunda olmazsa bir erkek er gec kaybeder. Kadini herzaman tetikte tutmak gerek.

Kisaca diyecegim oki, hosuna gittiyse yaklas, garson adamsin. Ben garsonken epey bir anim olmustu

Onlar da beni bekliyordu DevoN gelsin de konuşsun diye, di mi? Yav he he diyorum.

Kimya bölümünden sınıflardaki kızlarla konuşmaya kaltığım zaman DUYMAZDAN gelen mi dersin TERSLEYEN mi dersin...

Kız da DevoN gelsin de konuşsun diye bekliyordu he....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ....DevoN.... -- 4 Temmuz 2021; 2:8:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HiFiCAN

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Üniversitede (Kimya Bölümü) sınıfların yüzde 75'i kızdı. Ama gel gör ki, hiçbir kız benle konuşmuyordu. Zaten altdan üstden ders aldığın için her senenin sınıflarına giriyorsun. 1.sınıf dersine de giriyordum 4.sınıf dersine de giriyordum.

Konuşmaya çalıştığımda DUYMAZDAN geleni de vardı TERSLEYENİ de vardı.

Turbo yukarda gerçekten çok boş konuşmuş. Kızlar da sen gel de onlarla konuş diye bekliyordu.

Bu işler öyle kolay olsa kızlar erkekler tarafından tacize uğramazdı zaten. Fiziksel taciz olmasa bile, sözlü taciz olur en kötü. Sokakta görsem o mini etek giymiş kızlara laf atabilirdim ama iş yerinde çalıştığım için bir şey diyemiyorum tabii.

Ayrıca bu ülkede kadın olarak doğacaksın. Yok kadınlar tacize uğruyormuş da bilmem neymiş de. Ortalık kadın koruyucusu erkeklerden geçilmiyor zaten. Bir kişiye 100 kişi saldıracaklar, o kız ''taciz'' dese. Tek kelimeyle.

Bu ülkede kadın olarak doğup her haltı yiyeceksin, kimseden de dayak yemiceksin. Erkek olmak çok zordur tam tersine. Kadınların zaten kadın korucuyucaları var etrafda. Onlardan geçilmiyor etraf zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ....DevoN.... -- 4 Temmuz 2021; 2:1:37 >

• ....DevoN.... . kullanıcısına yanıt
    Yazdiklarini okuyinca icinde bulundugun duruma hic sasirmadim. Bir iki kiz senle konusmadi diye tum kozlara küsmüssün. Genelleme yapma, niye konusmadilar o durumu analoz et ve duzelt. Kizlari hayatinin merkezi yapma degiller.

Onlarin ne dusunduklerine o kadar on verme, kendi dusuncene onem ver. Sen kendine inanmiyorsun kalkmis kizlarim sana inanmasini bekliyorsun.

Sokakta mini etekli kiz gorunce ve ona laf atarsan tam bir yikiksin demektir. Sen laf attin diye kiz kucaginami atlayacak? Sana belkide hakli olarak kizacak. Kizlar kopek degilki laf atasin. Hoslandiysan adam gibi cik karsisina bir bahaneyle konus. Calistigin isyerinde bile tanisabilinir hemde sokaktakinden cok daha kolay.

Senin kafayla sen dunyaya kiz olarakta dogmus olsan, dirumun simdikinden farksiz olmaz

Benim bir ayagi protez tipsiz bir arkadasim vardi, bebek gibi kizlarla cikardi ve kizlari pesinden suruklerdi. Adamda tip yoktu ama kendine guven vardi, eglenceli biriydi. Onu tanidigimda kadinlar halkinda cok daha sey ogrendim ve kadinlar icin tip tek basina yeterli degil. Parali tipli arkadaslar vardi ama onlarda kadinlardan cekiniyordular. Kadinlar dogal davranan, kendine guvenen erkek ariyorlar, fazla sey pesinde degiller aslinda. Tek yapman gereken suanda yaptiklarinin ve dusunduklerinin tam tersini yapmak. Ayni seyleri yaoarak degisik bir sonuca varamazsin. Herkese bu kadar sey anlatmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 4 Temmuz 2021; 2:12:17 >

• quote:

Yazdiklarini okuyinca icinde bulundugun duruma hic sasirmadim. Bir iki kiz senle konusmadi diye tum kozlara küsmüssün. Genelleme yapma, niye konusmadilar o durumu analoz et ve duzelt. Kizlari hayatinin merkezi yapma degiller.

Onlarin ne dusunduklerine o kadar on verme, kendi dusuncene onem ver. Sen kendine inanmiyorsun kalkmis kizlarim sana inanmasini bekliyorsun.

Sokakta mini etekli kiz gorunce ve ona laf atarsan tam bir yikiksin demektir. Sen laf attin diye kiz kucaginami atlayacak? Sana belkide hakli olarak kizacak. Kizlar kopek degilki laf atasin. Hoslandiysan adam gibi cik karsisina bir bahaneyle konus. Calistigin isyerinde bile tanisabilinir hemde sokaktakinden cok daha kolay.

Senin kafayla sen dunyaya kiz olarakta dogmus olsan, dirumun simdikinden farksiz olmaz

Benim bir ayagi protez tipsiz bir arkadasim vardi, bebek gibi kizlarla cikardi ve kizlari pesinden suruklerdi. Adamda tip yoktu ama kendine guven vardi, eglenceli biriydi. Onu tanidigimda kadinlar halkinda cok daha sey ogrendim ve kadinlar icin tip tek basina yeterli degil. Parali tipli arkadaslar vardi ama onlarda kadinlardan cekiniyordular. Kadinlar dogal davranan, kendine guvenen erkek ariyorlar, fazla sey pesinde degiller aslinda. Tek yapman gereken suanda yaptiklarinin ve dusunduklerinin tam tersini yapmak. Ayni seyleri yaoarak degisik bir sonuca varamazsin. Herkese bu kadar sey anlatmam.

Kimya bölümünün yüzde 75'i kızdı ve konuştuğum hiçbir kız yokdu. Konuşmak istemiyorlar önüne gelen erkekle. Aynı sınıfda olman bir şeyi değiştirmiyor. Anladın mı? Hem cinsinle sokakta bile konuşursun ama karşı cinsle üniversitede sınıfın içinde bile KONUŞAMAZSIN.

Ayrıca sen laf atmanın mantığını anlamamışsın. O kızla zaten hiçbir şekilde konuşma şansın yok. Tek yapabileceğin laf atmak. Kazanacağın bir şey yok zaten laf ATMAYARAK. Dayak yememek haricinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ....DevoN.... -- 4 Temmuz 2021; 2:22:12 >

Sende git ayri siniftan olanla konus. Kardes ben hem TR de hemde Avrupada kadinlarla tanistim. Sonuc kadin dunyanin heryerinde ayni kadin, bana bosuna olmuyor etmiyor deme, sen istemiyorsum yada cesaretin yoktur. Laf atarak sadece kendini kucultur ve kizin egosunu hoplatirsin. Kaybedecegin birseyde yok.

Sende git ayri siniftan olanla konus. Kardes ben hem TR de hemde Avrupada kadinlarla tanistim. Sonuc kadin dunyanin heryerinde ayni kadin, bana bosuna olmuyor etmiyor deme, sen istemiyorsum yada cesaretin yoktur. Laf atarak sadece kendini kucultur ve kizin egosunu hoplatirsin. Kaybedecegin birseyde yok.

Kızların egosu büyüyeceği kadar büyümüş zaten.

• Ayrıca ingilizce bilmek de hiçbir işime yaramıyor. İngilizce konuşulan bir kafe var İzmit'de. Yabancı üniversite öğrencileri geliyor ayzek denen kuruluş ile. Eskişehir gezisine katılmıştım onlarla beraber ve onlarla konuşmaya çalışmıştım ama elin yabancısı kızı bile Kimya bölümündeki kız gibi duymazdan geliyordu beni. Kızlar ilgilenmiyor kısaca.

Eski bir arkadaşımın (artık arkadaş değiliz) dediğine göre Türkiye'ye gelince yabancı kızların egoları yükseliyormuş fazla ilgiden dolayı.

İngilizce bilmek de hiçbir sikime yaramadı benim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ....DevoN.... -- 4 Temmuz 2021; 2:38:2 >

Ben Turkce bilen kizlar dururken gidip ingilizce konusana yaklasmazdim. Yabanci kizlar guzeldir hostur ama Turk kizlarindan aldigim keyfi hicbirinden alamiyorum

Ne Türkçe konuşanı ne de İngilizce konuşanı KONUŞMUYOR. Fark eden bir şey yok.

İngilizce bilmek de hiçbir sikime yaramadı. Bunu anlatıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ....DevoN.... -- 4 Temmuz 2021; 2:43:40 >

Orijinalden alıntı: HiFiCAN

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

İzmit'deki eskort siteleri trans kadın kaynıyor. Kapıdan dönüyorum. Orjinal kadın bulamıyorum.

Benim bir kere kız arkadaşım oldu ama nasıl oldu? Anneannem, kendisine ev temizliğine gelen kadının kızını evlenmelik, ciddi düşünce ile ayarladı. Yani ben kendim bulmadım. Aile vasıtasıyla görücü usulu ve evlenme amacıyla bulunmuş oldu. Kızla 11 ay çıktık ve anlaşamayarak ayrıldık. Kız da güzel değildi zaten ve çok kısa boyluydu (150 santim). O da aile vasıtasıyla görücü usulu evlenmek amacıyla bulunmuşdu ama evlenmek istemedim onunla. 11 ay çıktık ve 11 ay çıktıkdan sonra onu sevip sevmediğimi sordu. Ben de bilmiyorum dedim. Ve ayrıldı benden bu cevapdan sonra.

Başka da kimse olmadı hayatımda ve olacağını da sanmıyorum. Bir kere sadece ve anneannem vasıtasıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ....DevoN.... -- 4 Temmuz 2021; 3:6:0 >

• Tosuncugun nerde oldugu hakkinda Sedat Pekerin yaptigi aciklamadan iki hafta sonra ulkeye donmesi teslim olmasi garip degilmi?

Ustelik Peker Belarusta onun ziyaretine giden siyasetcileri bildiginide soylemisti.

O zaman Tosuncugu firarda tutanlar, simdi donmesine karar verdiler demektir bu. Artik boyle para carpanlari kimin carptiginida bilmekteyiz. Ulkenin hazinesini ve insanlari kitleler halinde soyanlari biraraya getiren adi koyulmamis bir orgut var. Herseye isim bulanlar Ordunun Generallerini PKK lilarin agzindaki ifadeyle yargilayip terorist ilan edenler isim takmakta ustalar.
    Simdi bu yapi kendi adinida kendi koysun. Lan bunlarin milletten devletten soyduklariyla Hazine kurtulurmus, millet vergi yukunden kurtulurmus. Habire kasayi bosaltip millete vergi köklüyorlar.

Yan gelirleri maaslarindan fazla olanlar, Maaslarinin kurusuna dokunmayanlar, millete lokmalari kucultun diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 4 Temmuz 2021; 13:45:45 >
    "Türkiye'ye gelince yabancı kızların egoları yükseliyormuş fazla ilgiden dolayı" tümcesi doğru fakat kendi yaşadığım deneyimlere göre, ABD, Kanada , İngiltere ve biraz da Almanya gibi ülkelerden gelen yabancı kızlar için doğru. Rus, Ukrayna, Kazakistan, Tacikistan, Özbekistan, Çin ve Japonya gibi kültürel ve toplumsal olarak bize daha yakın ülkelerden gelen kızlar için o kadar geçerli değil. Türkiye'de Ukrayna'dan 2, Kazak ve Tacikistan'dan 2 ve Kanada'dan 1 kızla ilgilendim. Detayları anlatamam uzun sürer,Kanadalı tam o dediğin gibi ego yükselme de değil, tavanı delip geçmişti, digerleri normaldi.

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

"Türkiye'ye gelince yabancı kızların egoları yükseliyormuş fazla ilgiden dolayı" tümcesi doğru fakat kendi yaşadığım deneyimlere göre, ABD, Kanada , İngiltere ve biraz da Almanya gibi ülkelerden gelen yabancı kızlar için doğru. Rus, Ukrayna, Kazakistan, Tacikistan, Özbekistan, Çin ve Japonya gibi kültürel ve toplumsal olarak bize daha yakın ülkelerden gelen kızlar için o kadar geçerli değil. Türkiye'de Ukrayna'dan 2, Kazak ve Tacikistan'dan 2 ve Kanada'dan 1 kızla ilgilendim. Detayları anlatamam uzun sürer,Kanadalı tam o dediğin gibi ego yükselme de değil, tavanı delip geçmişti, digerleri normaldi.

Doğu avrupalılar da Türkiye'de egolular. Ülke ile alakası yok bunun. Türkiye'de kızlar çok ilgi görüyor ve doğal olarak egoları tavan yapacaktır. Nereli olduğu ile ilgili değil, kadın olması ile ilgili bu durum.

İzmit'de gördüğüm dişi Ukranyalıların ve diğer dişi doğu avrupalıların egosu tavandı. Buradan Mars'a kadar gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ....DevoN.... -- 5 Temmuz 2021; 2:9:12 >

• İş yerinde 4 yıllık üniversite okuduğumu söyleyince çok abartıyorlar, 4 yıllık üniversiteyi gözlerinde o kadar çok büyütmüşler. Burada ne işim varmış bilmem neymiş.

X kişisi: İngilizce'yi nerden öğrendin

Ben: Üniversite hazırlıkda ve kitap da aldım.

X kişisi: Sakın bana üniversite okuduğunu söyleme?

Ben: Fen Edebiyat Fakültesi Kimya bölümü. 1 ders kaldı bitmesine.

X kişisi: 1 senen mi kaldı?

Ben: Hayır. 1 ders kaldı

X kişisi: 2 yıllık mı 4 yıllık mı? (Fen Edebiyat Fakültesi demiş olmama rağmen)

Ben: 4 yıllık

X kişisi şaşırır, sanki tıp okumuşuz gibi. Altı üstü dandik bir 4 yıllık bölüm yani. Fen Edebiyat Fakültesi Kimya bölümü.

Bir başka kişi de Kimya okudum diye Kimyager bu der diğerlerine. Nerem Kimyagermiş. Daha evde içki yapmayı bile bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ....DevoN.... -- 5 Temmuz 2021; 2:19:54 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.