Şimdi Ara

Günde kaç tane paragraf ve problem çözülmeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
2
Favori
10.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gençler yarından itibaren paragraf ve problem çözmeye başlayacam.Ben 40 paragraf ve 30 problem düşünüyodum.Problemler bana göre çok zor olduğu için 30 apotemi problemi 2 3 saat te bitirip anladığım oluyo.Buda biraz zaman kaybı oluyo diğer konularımda çok eksik.Ne tavsiye edersiniz ? 20 paragraf 10 problem çözsem diğer dersler çok zaman kalacak ama yeterli olur mu ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mezuunn -- 9 Temmuz 2017; 15:34:15 >



  • Yapay Zekanın Yanıtı

    Günde Kaç Paragraf ve Problem Çözülmeli?

    Sınavlara hazırlık sürecinde, özellikle TYT için günde kaç problem çözülmeli sorusunun cevabı merak edilir. Etkili bir çalışma için günlük problem çözme miktarı önemli bir husustur.

    Her öğrencinin çalışma kapasitesi ve çalışma alışkanlıkları farklı olduğundan, her gün kaç problem çözülmeli sorusunun tek bir cevabı yoktur. Ancak genel olarak kabul gören bazı öneriler vardır.

    TYT için Günde Kaç Problem Çözülmeli?

    TYT sınavı için günlük problem çözme önerileri şu şekildedir:

    • Başlangıç seviyesi öğrenciler için: 50-75 soru
    • Orta seviye öğrenciler için: 75-100 soru
    • İleri seviye öğrenciler için: 100+ soru

    Günlük Kaç Soru Problem Çözülmeli?

    Yukarıdaki öneriler günde kaç problem çözülmeli sorusunun genel bir cevabı olsa da, her gün kaç soru problem çözülmeli sorusunun cevabı öğrencinin çalışma programına ve hedeflerine göre değişebilir.

    Önceliğin, her gün düzenli olarak problem çözmek olmalıdır. İdeal olarak, her gün problem çözülmeli ve bu sayı zamanla kademeli olarak artırılmalıdır.

    Problem Çözmeye Ne Zaman Başlanmalı?

    Problem çözmeye başlamak için ideal zaman, konuyu ilk gördüğünüz zamandır. Konuyu anladıktan sonra, hemen problem çözmeye başlamanız önerilir. Bu sayede, öğrendiklerinizi pekiştirir ve konuya hakimiyetinizi artırırsınız.

    Unutmayın, problem çözmek bir beceridir ve düzenli çalışma ile geliştirilebilir. Günde kaç problem çözülmeli sorusunun tek bir cevabı yoktur. Her öğrenci kendi çalışma kapasitesine ve hedeflerine göre bir miktar belirlemelidir. Önemli olan, düzenli olarak problem çözmek ve bu sayıyı zamanla artırmaktır.

    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ben robot gibi ezbere problem çözüyordum sonuç ygsde 2 problem yapabildim önemli olan beynini kullanmak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Problem çözmeyi abartma.Temel problem mantığını anla yeter.1y1b yaptım problemlerden şıklardan filan gittim bazılarında.Mantık dediğim de yüzde problemi görünce 100x filan diyerek başlican denkleme.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeterli bence. ama şöyle bir şey var problemler ve paragrafta ne kadar soru çözersen çöz sana bir faydası olmayabilir. 100 tip problem çözersin sınavda çözmediğin 1 tip sorudan gelir. mesela ben ygs'ye kadar denemelerde 39-40 net yapmadım nerdeyse ama ygs'de 39 doğru 1 yanlışım çıktı türkçede. biraz şans işi anlayacağın
    ama hız kazanma ve algılamada çok yardımcı olur sana. paragrafta yayın denizi hız renk öneririm, kavramlar var onları da okursan iyi olur bence.
  • Ben problemler adına hiçbir şey yapmamıştım şubatın son haftasına kadar. Şubatın son haftasında apotemi problemlere başladım, 1 hafta sadece apotemi problemleri çözdüm ki maratona elleşmedim. Ygs 'de problemlerden soru kaçırmadım.
    Bence şimdi hiç gerek yok o kadar problem çözmene, ygs yaklaştığı zaman 1 haftanı sadece apotemi problemlere ayır, tertemiz olur.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sakultasaian

    Ben problemler adına hiçbir şey yapmamıştım şubatın son haftasına kadar. Şubatın son haftasında apotemi problemlere başladım, 1 hafta sadece apotemi problemleri çözdüm ki maratona elleşmedim. Ygs 'de problemlerden soru kaçırmadım.
    Bence şimdi hiç gerek yok o kadar problem çözmene, ygs yaklaştığı zaman 1 haftanı sadece apotemi problemlere ayır, tertemiz olur.

    vay be
  • 40 paragraf fazla 20 yeter önemli olan her gün çözmen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scherzy -- 9 Temmuz 2017; 16:17:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tavsiyeleriniz için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.