Şimdi Ara

Günde kaç tane paragraf ve problem çözülmeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
10.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gençler yarından itibaren paragraf ve problem çözmeye başlayacam.Ben 40 paragraf ve 30 problem düşünüyodum.Problemler bana göre çok zor olduğu için 30 apotemi problemi 2 3 saat te bitirip anladığım oluyo.Buda biraz zaman kaybı oluyo diğer konularımda çok eksik.Ne tavsiye edersiniz ? 20 paragraf 10 problem çözsem diğer dersler çok zaman kalacak ama yeterli olur mu ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mezuunn -- 9 Temmuz 2017; 15:34:15 >



  • ben robot gibi ezbere problem çözüyordum sonuç ygsde 2 problem yapabildim önemli olan beynini kullanmak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Problem çözmeyi abartma.Temel problem mantığını anla yeter.1y1b yaptım problemlerden şıklardan filan gittim bazılarında.Mantık dediğim de yüzde problemi görünce 100x filan diyerek başlican denkleme.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeterli bence. ama şöyle bir şey var problemler ve paragrafta ne kadar soru çözersen çöz sana bir faydası olmayabilir. 100 tip problem çözersin sınavda çözmediğin 1 tip sorudan gelir. mesela ben ygs'ye kadar denemelerde 39-40 net yapmadım nerdeyse ama ygs'de 39 doğru 1 yanlışım çıktı türkçede. biraz şans işi anlayacağın
    ama hız kazanma ve algılamada çok yardımcı olur sana. paragrafta yayın denizi hız renk öneririm, kavramlar var onları da okursan iyi olur bence.
  • Ben problemler adına hiçbir şey yapmamıştım şubatın son haftasına kadar. Şubatın son haftasında apotemi problemlere başladım, 1 hafta sadece apotemi problemleri çözdüm ki maratona elleşmedim. Ygs 'de problemlerden soru kaçırmadım.
    Bence şimdi hiç gerek yok o kadar problem çözmene, ygs yaklaştığı zaman 1 haftanı sadece apotemi problemlere ayır, tertemiz olur.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sakultasaian

    Ben problemler adına hiçbir şey yapmamıştım şubatın son haftasına kadar. Şubatın son haftasında apotemi problemlere başladım, 1 hafta sadece apotemi problemleri çözdüm ki maratona elleşmedim. Ygs 'de problemlerden soru kaçırmadım.
    Bence şimdi hiç gerek yok o kadar problem çözmene, ygs yaklaştığı zaman 1 haftanı sadece apotemi problemlere ayır, tertemiz olur.

    vay be
  • 40 paragraf fazla 20 yeter önemli olan her gün çözmen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scherzy -- 9 Temmuz 2017; 16:17:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiyeleriniz için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.