Şimdi Ara

Günde kaç saat çalışıryorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorum milyonuncu konum ama tecrübelerinize ihtiyacım var. Günde kaç saat çalışıyorsunuz ingilzceye? Ben en aşağı bir bir buçuk saatimi ayırıyorum. Çeviri, dil bilgisi ve vocavulary olarak. Bir de duolingo da on on beş dakika takılıyorum. Bir haftadır böyleyim. İnşallah bir yıla kalmadan geliştireceğim. Yoksa hayal mi kuruyorum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çalışmıyorum.

Orijinalden alıntı: fenerliso

Günde 2 saat kursa gidiyorum başka da çalışmıyorum :)

sizce kurs yararlı mı? bende gittim ama bi halt öğretemediler. Bence tek başına daha iy çalışılıyor. :)

Orijinalden alıntı: LawMyLife

Bunlardan zaman mı kalıyor

Allah yardımcın olsun. En nefret ettiğim bölümü okuyorsun. Umarım severek gidiyorsundur :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiç belki arada 5 dk felan 50 den aşağı notum yok

• Ben çok memnunum keşke lisedeyken gitseymişim diyorum. Öyle 1-2 ayda öğrenecek bir şey de değil ben 7 aydır hafta içi her gün gidiyorum, 4 ay daha gideceğim ondan sonra da sadece konuşma olan sınıflar var onlara gitmeyi planlıyorum.

Orijinalden alıntı: fenerliso

Ben çok memnunum keşke lisedeyken gitseymişim diyorum. Öyle 1-2 ayda öğrenecek bir şey de değil ben 7 aydır hafta içi her gün gidiyorum, 4 ay daha gideceğim ondan sonra da sadece konuşma olan sınıflar var onlara gitmeyi planlıyorum.

Benim gittiğim kurs çok kötüydü herhalde. B1 olduk adamlar hala simple present tense anlatıyor :D Kolay gelsin..

Orijinalden alıntı: Treth

Eleman sayım tamamken 7,5 saat + 0,5 yemek için toplam 8 saat.

Elemanlarım eksik olduğu zaman 1 vardiyayı kaldırmak zorunda kalıyorum o zaman 12 saat oluyor 4 saat mesai ekliyorum.

Hocam konuyu okuyun. İngilizce diyorum. Size kolay gelsin :D

Orijinalden alıntı: MilanKundera

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Eleman sayım tamamken 7,5 saat + 0,5 yemek için toplam 8 saat.

Elemanlarım eksik olduğu zaman 1 vardiyayı kaldırmak zorunda kalıyorum o zaman 12 saat oluyor 4 saat mesai ekliyorum.

Hocam konuyu okuyun. İngilizce diyorum. Size kolay gelsin :D

baslıgı okumustum

quote:

Orijinalden alıntı: LawMyLife

Bunlardan zaman mı kalıyor

Allah yardımcın olsun. En nefret ettiğim bölümü okuyorsun. Umarım severek gidiyorsundur :D

Bitti sayılır

• quote:

Arkadaşlar biliyorum milyonuncu konum ama tecrübelerinize ihtiyacım var. Günde kaç saat çalışıyorsunuz ingilzceye? Ben en aşağı bir bir buçuk saatimi ayırıyorum. Çeviri, dil bilgisi ve vocavulary olarak. Bir de duolingo da on on beş dakika takılıyorum. Bir haftadır böyleyim. İnşallah bir yıla kalmadan geliştireceğim. Yoksa hayal mi kuruyorum?

Tamamen ilgi ve istekle ilgili birşey günde 2-3 saat çalışırsanız 1 yılda orta derecede ingilizce bilen birisi olabilirsiniz. dediğim gibi ilgi ve istek çok önemli 1 yılda ana dili gibi ingilizce konuşan arkadaşlarım var. Lisede yabancı dil bölümünden mezunum 1.5 yılda ingilizcemi çok geliştirmiştim

Fotoğraf Makinası : Canon Eos 1100D 18-55mm + EF 75-300mm SLR & SjCam Sj4000 Action Cam & Telefon : Samsung Note 5 Beyaz

MSI Z77A-G43 & CORSAIR CX SERİSİ 80PLUS 600W & SAPPHIRE R9 270X TOXIC GDDR5 B 256Bit
    SAMSUNG120GB 840 EVO SATA 3.0 SSD &İntel Core i5-2400 3.1 Ghz Cpu & Corsair 8 Gb Ram
    Masa içi Kasa Projem için Tıkla
    Doğa insan olmadan da yaşar; ama insan doğa yok olduktan sonra yaşayamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcexpertt

quote:

Arkadaşlar biliyorum milyonuncu konum ama tecrübelerinize ihtiyacım var. Günde kaç saat çalışıyorsunuz ingilzceye? Ben en aşağı bir bir buçuk saatimi ayırıyorum. Çeviri, dil bilgisi ve vocavulary olarak. Bir de duolingo da on on beş dakika takılıyorum. Bir haftadır böyleyim. İnşallah bir yıla kalmadan geliştireceğim. Yoksa hayal mi kuruyorum?

Tamamen ilgi ve istekle ilgili birşey günde 2-3 saat çalışırsanız 1 yılda orta derecede ingilizce bilen birisi olabilirsiniz. dediğim gibi ilgi ve istek çok önemli 1 yılda ana dili gibi ingilizce konuşan arkadaşlarım var. Lisede yabancı dil bölümünden mezunum 1.5 yılda ingilizcemi çok geliştirmiştim

Cevap için teşekkürler. Çok ilgim var aslında dört beş saat çalıştığımda oluyor ara sıra. Vocabularyi nasıl geliştirdiniz? Ben çeviri yapıyorum..

• Açıkçası bugüne kadar hiç çalışmadım ama ingilizcem iyi. Oyun oynaya oynaya öğrendim desem yeridir. Başka nasıl oldu ben de bilmiyorum küçüklüğümden beri hevesliydim :D Ama çalışmanın faydası olur emin ol. Bir de tavsiyem altyazılı film ve dizi izle konuşma dilini de anlamaya başlıyorsun

Orijinalden alıntı: cizmeci

Açıkçası bugüne kadar hiç çalışmadım ama ingilizcem iyi. Oyun oynaya oynaya öğrendim desem yeridir. Başka nasıl oldu ben de bilmiyorum küçüklüğümden beri hevesliydim :D Ama çalışmanın faydası olur emin ol. Bir de tavsiyem altyazılı film ve dizi izle konuşma dilini de anlamaya başlıyorsun

o konuda sıkıntım yok. bol bol dizi izliyorum. :) teşekkürler.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.