Şimdi Ara

GÜNDE KAÇ DİLİM EKMEK YİYORSUNUZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
4.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Sadece sabah kahvaltıda olmak üzere 2 dilim kepekli ekmek yeterlidir
  • 3 öğün ev yemeği yediğim zaman 2 ekmek yerim toplam.
  • Ortalama 1.5 ciftli ekmek yiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yememeye gayret ediyorum. Bir haftadir 5 dilim falan olmustur herhalde.

• Sadece bir dilim.
     GÜNDE KAÇ DİLİM EKMEK YİYORSUNUZ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Google-

3 öğün ev yemeği yediğim zaman 2 ekmek yerim toplam.

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 aydır hiç yemiyorum 15 kilo verdim tabi abur cuburuda kestim yanında düzenli normal ev yemekleri yiyorum sanılanın aksine pek acıkmıyor insan ilk güzler zorlar ama sonra hemen doyuyorsun.
  • günde 1 tane ikili ekmek yerim
  • Hic ekmek yemıyorum diyetteyim.Eğer kesmek ıstıyorsan azaltma yöntemini kullan ve de cok güzel kepek ekmeği yapan fırınlar var onları tercih et.
  • kilo alman ekmek yemenden değil oturmandan.Ama yememen daha iyi tabi.Esmer ekmek tercih et.
  • hiç ekmek yemeyerek 2 ayda 15 kilo verdim.daha sonra kilomu korudum yaklaşık 5 aydır toplamda dilim olarak sayarsan 1 ekmek yememişimdir insan bir süre sonra alışıyor
  • Dilimle uğraşmıyorum direkt ekmeğin kendisini hallediyorum kilom 78 yas 29 boy 175

• Kilom 69 boy 1.78 yaş 29 .Beyaz ekmek yemiyorum,tam tahıllı ekmek yiyorum.Ayrıca düzenli spor yapıyorum.Günde 7-9 dilim ekmek yiyorum.
  • 3 yada 4 dilim kepekli ekmek

• asıl soru şu olmalı : günde 1-2 dilim ekmek yiyorum diyenler (ki buna bende dahilim) günlük hamur işi tüketiminiz ne kadar ? poğaça,börek,kek,pasta... ekmek önemli ama karbonhidratların hepsine sınır koymalıyız bence..
  • Akşam yemeklerinde abartırsam abartırım. O da banmalık bir yemekse.

Değilse toplamda 6 dilimi geçmez
  • Karbonhidrata sınır koyup şekeri kestiğin taktirde birazda spor yaparsan çok rahat kilo verirsin. Çayına bile şeker koyma bence.
  • hiç ekmek kullanmıyorum.Bir anda kestim zor olmadı 6 kilo verdim...Ama diyette değilim ihtiyacımda yok çok şükür her şey yiyorum şuan..
  • 0
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.