Şimdi Ara

GÜNDE BİR EN FAZLA İKİ DAL SİGARA İÇMEK SAĞLIĞIMA ZARAR VERİR Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hacı ben sigara içen birisiyim. Bu işin 1’i 2’si 3’ü 5’i olmaz. Maddi, manevi, sağlık olarak en güzeli hiç içmemektir.

• bişey olmaz bence,ama dikkat et 1-2 derken bı bakmısın cepte paket.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bronşlara zarar verır ılerıde hucreler kanser olup yayılıp cıgerın oksıjen cekemeyıp makınaya baglansanda ölüm kacınılmaz bunu saymazsak

yanı kanser olusmasada dıger secenek bronşlar zarar gorup oksıjensız kalınca kalp kana oksıjenı basamadıgı ıcın

organlarda coklu organ yetmezlıgı olusur baslangıcta zor nefesı cekme vede ayda bır makınya baglanma olur gerı donusu tedavısı yok zaten

abd oyunlarından bırıde sıgaradır

• Ne kadar erken bırakırsan o kadar uzun ve sağlıklı yaşarsın. Kaç tane içersem sıkıntı olur olmaz diye bakmak yerine direkt bırakmaya bak bence. He ama olsun ben içicem diyorsan yapılan bazı çalışmalara göre günde 2-3 sigaraya kadar sağlığa bir zararı yokmuş ama kanıtlanmış kesin bir şey değil sadece bir teori.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Etiketleyemedim ama konuya davetlisin
    GÜNDE BİR EN FAZLA İKİ DAL SİGARA İÇMEK SAĞLIĞIMA ZARAR VERİR Mİ ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana pod kullanmak daha mantıklı geliyor sigara dediğin şeyin tadı tuzu yok podda çeşit çeşit likit var 1-2 fırt çek geç canın istedikce

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hangi konu ?

• TavukMemesi kullanıcısına yanıt

Pod ne la ?

• Sigara içmiyorum ama sanayi şehrinde yaşıyorum.Nehirler,dereler siyah zehir akıyor.Hava da bir ton kimyasal toksik madde var. Günde 3-4 paket cigara içmiş kadar oluyorum yine.Akciğer kanseriyle aramızda ramak var.

• herşey 1-2 ile başlar, azıcıkla başlar, bundan bişeycik olmaz demekle başlar

• GÜNDE BİR EN FAZLA İKİ DAL SİGARA İÇMEK SAĞLIĞIMA ZARAR VERİR Mİ ?

Günde 1 dal yetiyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Yotundaşi

Pod ne la ?

bu ince küçük elektronik sigaralar varya onlar aldım bi tane likitleride kendi sevdiğin aromalardan seçebilirsin mis gibi leş gibi sigarada kokmuyorsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tek bir sigara kontrolü kaybedip bağımlı yapmaya yeter. ve vücuduna da tek sigara bile çok fazla zarar verir

• 1-2 tane kadar az olmasa da 5 yıl boyunca günde ortalama 4-5 tane sigara içerdim buna rağmen son iki yılda nefes darlığı ve kalp çarpıntısı yapmaya başladı sonunda bıraktım.Yani ne kadar az içersen iç çok zararlı.Günde 1-2 taneyle kalacağı da garanti değil.En iyisi hiç içmemek.

• Sigarayı bırakalı 4 hafta oluyor. Önceden tiryakinin tekiydim günde bir paketten aşağı içmezdim. Bırakma sebeplerim:

-Aşırı pahalı. Sürekli zam gelip duruyor. Ayda en az 800 tl sigaraya gidiyor.

-Nefes kesiyor. İki yokuş çıkıyorsun soluk soluğa kalıyorsun.

-İştah kesiyor. Yemek yiyesin gelmiyor her sabah kahvaltıyı bir kahve bir de sigarayla yapmak çok kötü bir şey.

Sigarayı bırakırken ilk bir hafta çok zorlandım elim ayağım titriyordu bildiğin. Sonraki hafta boğazım balgam atmaya başladı. Tabi ben de kafamdaki bağımlılık gitsin diye spora başladım. Emin olun faydasını hissettim artık daha dinç hissediyorum, çoğu yere yürüyerek gidiyorum gram yorulma yok. Üstüne üstlük spor yaptığım için doğal olarak testosteron artışı oluyor bunun da erkeğe karşı cinsle iletişiminden tutun bir şeyler yapma isteğine kadar bir sürü olumlu özelliği var. Bir tanesi iki tanesi yok direkt bırakmaya bakın bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.