Şimdi Ara

Günde 400-500 soru nasıl çözülüyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günde bu kadar soruyu nasıl çözüyosunuz? Birde bu kadar soruyu nereden buluyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu calisma cozersin

• quote:

Orijinalden alıntı: kafkeff06

Konu calisma cozersin

Lys çalışıyorum şuan bi yandan da ygs için son soru bankalarını bitiriyorum bu ay denemeye geçicem

• Her gün değil sadece pazar günleri yapabiliyorum bunu. 1.5 saatlik 5 seans yapıyorum. 9-10.30 12-13.30 15-16.30 18-19.30 21-22.30 gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr John H. Watson

Her gün değil sadece pazar günleri yapabiliyorum bunu. 1.5 saatlik 5 seans yapıyorum. 9-10.30 12-13.30 15-16.30 18-19.30 21-22.30 gibi.

Bu normalde ne biliyim zor sb çözseler dicem bi soruya 1,5 dakika desen 750 dakika ediyor 12,5 saat

• quote:

Her gün değil sadece pazar günleri yapabiliyorum bunu. 1.5 saatlik 5 seans yapıyorum. 9-10.30 12-13.30 15-16.30 18-19.30 21-22.30 gibi.

Yapamadığını soruların çözümlerini de arastirior musun bu sure icinde yoksa yapabildiklerini yapıp diğerleri kalıyor mu peki?

@ejderha konu calismadığında oluyor dostum bende matematikten günde 300 çözüyorum şuan yarın 3.sb bitmiş olcak ama 12 saatimi alıyor. Almat fizik haricindeki dersleri çalışan adamda 500 atıyordur bu surede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terliksi İnsan -- 15 Aralık 2015; 23:11:29 >
  • Terliksi İnsan kullanıcısına yanıt
    Hocam aralarda ki molalarda serbest takılırken hatalara bakıyorum kalanları hafta içi soruyorum zaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terliksi İnsan

quote:

Yapamadığını soruların çözümlerini de arastirior musun bu sure icinde yoksa yapabildiklerini yapıp diğerleri kalıyor mu peki?

@ejderha konu calismadığında oluyor dostum bende matematikten günde 300 çözüyorum şuan yarın 3.sb bitmiş olcak ama 12 saatimi alıyor. Almat fizik haricindeki dersleri çalışan adamda 500 atıyordur bu surede

Diğer dersler? Evet olduğunu biliyorum bende yaptım bi arada ne biliyim lys çalışmıyorlar mı

• quote:

Orijinalden alıntı: HayaliEjderha

quote:

Orijinalden alıntı: Terliksi İnsan

quote:

Diğer dersler? Evet olduğunu biliyorum bende yaptım bi arada ne biliyim lys çalışmıyorlar mı

Aga bence günde 500 soru çözüp lys'ye çalışmak imkânsız. Nasıl olur bi gün soru 1 gün lys tarzında ancak öyle

@dr jhon: iyiymis ortak o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terliksi İnsan -- 15 Aralık 2015; 23:17:44 >

• Hocam böyle 12 saat 13 saat çözmek lazım deyince çok büyüyor sorular. 100 soru çözmeden kalkmamaya odaklanırsaniz veya sınırınız kaç soru ise o kadar, periyotlar halinde bitiyor.

• quote:

Hocam böyle 12 saat 13 saat çözmek lazım deyince çok büyüyor sorular. 100 soru çözmeden kalkmamaya odaklanırsaniz veya sınırınız kaç soru ise o kadar, periyotlar halinde bitiyor.

Netlerin nasıl hocam

• Ygs için Tr 35, Mat 32-38 arası geometriye göre değişiyor baya bazen 3 bazen 7-8, fen 32-35 sosyal 25-35 süre yettiğince hocam.

• quote:

Ygs için Tr 35, Mat 32-38 arası geometriye göre değişiyor baya bazen 3 bazen 7-8, fen 32-35 sosyal 25-35 süre yettiğince hocam.

İyisin ya benim daha 95-110 arası

• valla benim rekorum 480.o da yaklaşık 10 saatimi falan almıştı yapamadıklarımın çözümüne bakmakla beraber.daha fazlasını aklım almıyor aga ya

• Hocam bu o kadar zor degil önemli olan her gün bunu yapabilmek nasıl mı çözülüyor dersen açarsın kitabı
    7 test biyoloji(140 soru civarı olur)
    100 soru civarı sosyal
    1 Mat denemesi (40 Soru)
    1 Fen denemesi (40 Soru)
    40 paragraf
    Üstünede Lys de hangi derse çalışıyosansa ondan bi 100 soru çözersin abartılacak bir şey degil hatta saat de veriyom sabah 8 de başla akşam 6 da biter
    Not: Konu çalışmayanlar için geçerli bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: FBaran7

Hocam bu o kadar zor degil önemli olan her gün bunu yapabilmek nasıl mı çözülüyor dersen açarsın kitabı
    7 test biyoloji(140 soru civarı olur)
    100 soru civarı sosyal
    1 Mat denemesi (40 Soru)
    1 Fen denemesi (40 Soru)
    40 paragraf
    Üstünede Lys de hangi derse çalışıyosansa ondan bi 100 soru çözersin abartılacak bir şey degil hatta saat de veriyom sabah 8 de başla akşam 6 da biter
    Not: Konu çalışmayanlar için geçerli bu

Okula gitmeyelim mi hocam tatillerde yapılır haklısınız

• Hızlı soru çözen adamlar yorulmadan çalışınca gayet de çözebiliyorlar. Eğer çalışma azmin varsa ve bir soruya maximum 1 dakika ayırıyorsan çözersin. 500 soru demek 8 - 9 saat arası vakit demek ki sağlam çalışan bir adam konu çalışmadığı günde bu rakama ulaşabilir. Soru bulma meselesine gelince de sorudan bol ne var ki. Sen yeter ki çalışmayı iste.
  • Pardon hocam ben mezun olunca kafa gitmiş ha sizin için zorlar evet ama okul ortamına göre o da işte bazı okullarda ortam uygun bazılarında sınıf degil dogal yaşamı koruma bölgesi :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.