Şimdi Ara

Günde 4 saat yol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
4.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Istanbulda oturuyorum. Ayrı eve çıkacak maddi durumumuz yok bu yüzden toplu ulaşımı kullanacağım. 2 saat gidiş 2 saat dönüş suruyor. Sadece metro kullanacağım bu yüzden trafik vs olmayacak. Sizce cekilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eger aktarma yoksa cekilebilir hic olmazsa yatarsin ama haftanin bes gunu yapabilirsin bilemem ben olsam bu kalan sure icerisinde bi tatbikat yapip denerdim

• Devam zorunlukupu var mı

• O 2 saati kitap okuyarak, film-video izleyerek veya müzik dinleyerek geçirmeni tavsiye ederim. Aksi takdirde çekilmiyor. Gittiğim lise 1 saat uzaklıktaydı (gidiş dönüş 2 saat) ve serviste ders videosu, müzik, uyuma gibi eylemlerle 3 yılımı geçirdim. Açıkçası hep yol sorunundan dolayı uykumdan kısmak zorunda kaldım ama okulun ortamı ve hocaları beni pişman etmedi. Eğitim, ortam, hocalar vb. faktörlere göre değerlendirme yapıp öyle karar ver.
  • Çekilir.

• Hergün 4 saat ingilizce podcast dinlerseniz ingilizce konusunda gayet iyi bir seviyeye gelebilirsiniz.
  • Çekilmez aga bunun labı mabı oluyo gece 12 de okuldan çıktığın oluyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4 değil ama aktarmalı 3.5 saat yol çektim ben lisede bir süre sonra alışırsın hocam yolda uyumak da iyi geliyor.eğer gittiğin yeri ortamını seviyorsan çekiliyor yani
  • Ben lisede 3 saat yol çektim . Noldu devamsızliktan okulda kalıyodum az daha

• Ben İstanbul'da 5 sene gittim ve sorunun cevabı hayır çekilmiyor. Maddi açıdan benimde yapabileceğim bir şey olmadığı için zorunluluktan gittim geldim ama çok sıkıntı.

4 5 saat yolda kitap felan okursun diyorlar doğru ben bayağı bir kitap okudum ama İstanbuldasın ve yeri geliyor kapı ağzında gidiyorsun nereye kitap okuyacaksın.

Zaman olarak 4 saat yol hadi neysede eve gelince o yorgunluk bitiriyor insanı. Hep bi koşuşturmaca var. O kadar saat yol gelip yorulsan dahi bi enerji yaratıp ders çalışman, laboratuvar için deneyleri incelemen ödevleri yetiştirmen gerekiyor.

Kısacası hayatta çekilmez ama dediğim gibi maddi açıdan el kol bağlı ise Allah sabır versin, umarım kolay bir süreç olur.

• Benim listemde allahın unuttuğu bir yerdeydi fen lisesi diye gittim hata ettim eve aşırı uzaktı okulda biraz uyuyum diye sabah 6da gittiğim oluyodu o yol çekilmez bro

• Çekilir ama sende bitersin 2. Senende eve çıkarsınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bende bu sene git gel 3 saat yol çekiyordum mezundum birde berbattı cidden yolda herkes uyuyamıyor kitap okudum cidden kitap okunuyor yolda çok ders çalıştım ama cidden çok yoruyor zaten son aylar gidemedim de hasta oldum sürekli o tempo insanı hasta da ediyor 2 araç değiştiriyordum 2. dönem çok kötü hasta oldum onu tam atlattım gittim geldim tekrar hastayım onu da atlattım her gittiğimde tekrar hasta oldum ve ben hayatımda hiç bu kadar hastalık geçirmemiştim bir yılda zaten o tempo enerjini sömürüyor

• Alternatif yollar var mi? Mahsuru yoksa nereden nereye gideceğinizi yazabilir misiniz? Ben de yaklaşık 3 saatimi yolda harciyorum 2 yıldır ve böyle devam edecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: BleedingMee

Çekilmez aga bunun labı mabı oluyo gece 12 de okuldan çıktığın oluyo
    O günlerde okulda yatacaksın çare yok
  • İTÜ'ye gidip gelen arkadaşlarım var, Pendik'ten orası en fazla 1.5 saat civarı sürüyor, onlar okuldan geç çıktığında, ödev olduğunda yada viza haftaları kütüphanede sabahlıyorlar. Sen de anca öyle yaparsın onun dışında diziyle, müzikle, uykuyla o yol geçer de işte 4, 5 yıl aynı yol çekilir mi
  • ya ben orduda yaşıyordum giresunu kazandığım için ilk yılımda her gün git gel yaptım , tıp fakültesinde devam zorunluluğu da vardı.5 gün gittim geldim 1 saat 15dk falan sürüyor gitmek.Git gel 2,5 saat yaklaşık sıkıntı çekmedim hiç gayet alışmıştım bu yol 1,5 saat daha uzasa da alışırdım bence bişi olmaz gayet gidilebilir.İstanbulda yaşarken okulumla evim arası 2,5 saatti ilkokuldaydım , servise 5 :30da binerdim sabah akşam eve de 9da ulaşırdım.Çocuk halimle dayanırken sen de hayli hayli dayanırsın bence.Ön yargıyla yaklaşma bence

• ben de eğer kazanırsam aynı şekilde yol çekeceğim 4 saat :FF
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.