< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8BA1891D7 -- 29 Mayıs 2025; 4:29:23 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 29 Mayıs 2025; 5:30:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Geçecen sen onu. Vestel dediğin şirket 2 hissesiyle borsada hisse satıp yatırımcılarını mahvetti. Bir senede 92 liradan 36 liraya geldi. Reeder dediğinde aynı şekilde milleti soydu. Para yatırıp zarar ettiysem istediğim gibi eleştiririm. Başlarım yerlisine millisine bana zararı olacaksa batsın gitsin. Birşey yapmadan eleştiriyor dediğin insanlar o şirketlerin hissesini alıp sermaye sağlıyor ve kazık yiyor. Sen benim paramı üçte bire düşüreceksin ve canın sağolsun dememi mi bekleyeceksin? Şaka gibi. Dünyada herkes kendine göre değerlidir ve en değerli gördüğü de kendisidir. Böyle şirketleri hatta en başarılı şirketleri bile kendinden değerli görmez. Sen kendini değersiz görüyorsan o senin sorunundur. Yerli milli cart curt demeyen insanlar hiçbir halta yaramamış olur tabi. |
|
Tablet alıyoruz, Home tuşu kendi kendine düşüyor. Bir şeyler yapmaya çalışıyorlarmış. Yerli firmaymış falan. Sabah sabah koparttılar yine. ahahahaha |
|
Vestel buzdolabı kullanıyorum, satın aldıktan sadece 1 sene sonra, motoru bozuldu. Servis çağırdım motoru değiştirdiler şu an dolap 10 senelik ve hala çalışıyor ama bir farkla, traktör gibi ses çıkartıyor. Dolap, dolap değil traktör. Neden yeni bir şey almıyorsun diyecek olursan, mutfaktaki ses buraya gelmiyor o yüzden rahatsız olmuyorum ama mutfağa girince sanki mutfağın ortasında bir traktör var gibi.. |
|
|
|
Ben malın kalitesinden veya dandik olmasından şikayetçi değilim. Gerçi ürünü de eleştirdik ancak benim gibi eleştiri yazanlara akıllarınca laf sokmuşlar. Neymiş ülkeye faydamız yokmuş, hiçbir şey yapmadan sadece eleştiri yapan boş insanlarmışız. Bunların kafası gümrük birliği öncesinde kalmış. Yerli mal olsun, kalitesiz olsun, fahiş olsun ama yerli olsun. Benim senin kazıklanmamızın hiçbir önemi yok. Yüksek fiyata dandik ürün almamızda bu arkadaşlar için önemsiz. İlla yerli diye diye yıllarca dandik murat 131 arabaları halka kaktırdıkları dönem gibi sanıyorlar. Aradan 50 sene geçti zihniyet değişmedi. Yerli 131 arabaların italyadaki gerçek 131 arabalarla ne malzeme ne üretim kalitesi ne de motoru aynıydı. Bize en adisi fahiş fiyata kaktırıldı. Bir ülke her ürünü üretmez. Seninde cep telefonun olmasın. Başka alanda uzmanlaş. Vestel ise yurtdışında buranın yarı fiyatına satıyor. Türk halkı keriz ya tezgahı kurmuşlar sürekli tokatla. Hepsi bir yana vestel ve reeder var ya borsada soygun yaptı. Yatırımcılarını tokatladılar. Vestel hissesi 1 senede üçte bire düştü. Geçen sene 3 milyonluk hissesi olanın bugün 1 milyon lirası var. Faize koysa 4,5 milyonu olacakken adam soyuldu. Reeder zaten tam tokatçı. Borsada herkesi çarptı. Büyük bir şirketin hissesi bir yılda 92 liradan 36 olur mu ya? Daha da düşer diyorlar. Yatırımcılar var ya ana bacı küfür ediyor. |
|
Türkiye'de şu anki faiz ortamında hiç kimse kolay kolay kar elde edemez . Nas döneminin yarattığı etkiler bunlar . Faizler düşüp , enflasyon kontrol altına alındıktan sonra kara bakilmadi daha doğru olur . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Haklısın ve borsada tokatlananlara üzülmem hak ediyorlar. |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 29 Mayıs 2025; 14:50:18 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |