Şimdi Ara

Günde 2 bin 500 adet akıllı telefon üreten Reeder, yeni amiral gemisi S919’u tanıttı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
2
Favori
3.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 kamera gözüküyor dıştan. bilin bakalım içinde kaç tane gerçek mercek var.
    16 gb deniyor gerçekte kaç gb felan:)
    reeder çok iyi firma gizemli telefonlar üreterek müşterilerine dedektifcilik oynatıyor

• CWaRRioR kullanıcısına yanıt
    reeder çok iyi firma. güzemli telefonlar üretiyor. meraklandırıyor heycan yapıyor. samsungda bu yok mesela. ayrıcalıklı firma:) mesela alınca kaç lens çıkacak diye meraktan duramıyor insan

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    14 senedir aynı Vestel buzdolabını kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım sesi de gayet normal.

Beyaz eşya şans işi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yarısı içilmiş parliament + 50 TL veririm

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yabancı Youtube kanalı gibi biri söküp inceleme yapmalı, yalancı kameradan sonra bu özelliklerinn doğruluğu şüphelendiriyor artık, üstelik şu isim saçmalığı kimden çıkıyorsa işten çıkarılmalı, 720p telefona pro plus koymak nedir :))

• Ben reader kullanıyorum memnunum.

• Ben iki tane s16pro Max aldım 8 defa değiştirdim. Yerine¹s19 aldım oda olmadı sonra 23 1 TB aldım oda sıkıntılı. artık olmadı tüketici hakem heyeti ne verdim.iki aydır firma ne ilgili ne alaka li ne de dönüş yapıyor.turk malı diye aldığımız cihaz destek olalım sahip çıkalım diye mücadele ederken tabiki bizim Türkler hep çalma kazıklama para hissi olduğu için vatanla Kur'an la imanla bazılarının alakasi olmadığı için ve bu firmayı da devlet kisilestirip popüler yapmasına kızgınım.almayin kardeşim.allah için reederden cihaz filan almayın.yazik kendi calisanlari bile onermezken kullanmazken vicdanınıza bırakıyorum.hele ki Türk malı diye sakın destek olmayın ..iyi bir firma olsa Samsung yada kaliteli firma olur.cunku tamire gelen yada arızalı cihazları yapıp tekrar satiyorlar.. sıfır diye alıp iki gün sonra elinizde kaliyor

• 35 bin tllik ekranlı harddisk

• Telefonlar çok güzel hemde ucuz

• Reeder mı aman Allah belasını versin. Sakın almayın. Çöp bildiğiniz çöp arızalı diye gönderiyoruz arka camı kırık ve açılmayan TLF gönderiyorlar. Sakın almayın.

• Reeder daha tüketici mahkemesinin verdiği karar gereği telefon ücretinin iadesini yapamıyor teknolojide liderlik çok zor.Ben madurum siz madur olmayın

• Reeder ürettigi hiç bir ürünun arkasında durmuyor. Anlatıldığı kadar guçlü bir alt yapıya sahip değil. Hiç bir aksesuarları piyasada yok Reeder ile ilgili çok ama çok şikayet var ben aldığım bütün ürünlerde sorun yaşadim ve servis politikaları tüketici haklarına muhalif. Ben bir TV dört telefon ve bir masaj aleti aldım. Hepsinde de sorun yaşadim. Servis hizmetleri çok tuhaf aldığınız üründe sorun varsa siz ürünü servise veya mağazaya götürmek zorundasınız. Dizüstü bilgisayar aldığımı da belirteyim. Net tavsiye etmiyorum. Bu yazıda ürün sayılan özelliklere göre. Fiyatın en az 85-120 bin TL olması lazim. Reeder'a müşteri olmadan önce mağazalardaki müşteri şikayetlerini görün ve sonra karar verin derim. Bana dua edeceksiniz.

• Kızıma reeder akıllı saatinden almıştım tam dört defa pil arızası nedeniyle değiştirildi sonunda kızım suya soktu değişim derdinden kurtardı bizi müşteri hizmetleri konusunda hiçbir problem yaşatmadılar sağolsunlar.Ancak ürün kalitesi hakkında aynı şeyi söyleyemem maalesef birde telefonlarındaki fake kamera olayı şirket için çok kötü oldu..

• Ben birtane aldım çekim gücü yok kamera sıfır özelik yok boş yere 6 bin gitti telefon elimden dusdu dağıldı gitti

• gorselde 6989 yaziyor postta 9300 burda bile celiski var telefonun kendisi celiski zaten :D cop firma

• Aklı olan uzak dursun. Bozulan ürüne telefon parası kadar daha para isteyip değişim oneriyorlar. Allahi da Kitabı da yok. Hukuki boşluğu bulmuş ordan ilerliyor. Kısacası sakın.

• Sorunlu ayıplı ikinci telefonumun problemi için dönüş yapılmadı ve talebime cevap verilmedi. İyi araştırın eleştirileri önemseyin!

• Ulan reeder'ı bedava versen almam bu telefon için 35k fiyat biçmişler gidin o fiyata s24 falan alın

• 4 tane aldık iş yapacak gibi biri arıza verdi ne servis var ne ilgi çözüm var pişman oldum sakın almayın yerli milliymis kendi vatandasina yardımcı olamayan bir firma

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.