Şimdi Ara

<<<<GÜNCELliğini yitirmiş YAZILIM LİNKLERİ>>>> (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
1
Favori
200.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eski bir çalışma o kadar da iyi değil yine de sağol, inndir.com da pek görmüyorum seni ...

quote:

Orjinalden alıntı: mehmetmetingülcan

aslında benim yapmam gereken bi çalışma bu ama sen yapmıssın Helal olsun @beytepe ne diyeyim başka
    inndir.Com editorlerinden biri olarak tüm programların en güncel linklerden haberim olur (Mail dolayısıyla)

ama bu çalışma da iyi
    ve bugun ilk kez gordum bunu (burayı pek ziyater etmediğimden olabilir bu)

Demekki neymiş : Her bölümü gezemesek te Tüm üst konuları ve Çok yorumlanan konuları
    bi gözden geçirmek gerekiyormuş
  • arkadaşlar bi program vardı part haline getirilmiş rarlarda tek part indirince görüntüyü ve sesi kontrol etmemizi sağlayan adı neydi acaba?
  • TÜM PROGRAMLAR TEŞEKKÜRLER

+ REP
  • Ya bişi sorcam...En çok tavsiye ettiiniz anti-virus programı hangisi arıorum arıorum hepside kötü çıkıo biri sölesin plz...139 tane virüs bulunan pc nin çalışması anormal bişi kesin çalışmasını sağlayan yararlı bi virüs war...Ewt cvplarınızı bekliorum millet..
  • NOD32 AntiVirus System
    http://forum.donanimhaber.com/m_5580440/tm.htm

quote:

Orjinalden alıntı: Penti

Ya bişi sorcam...En çok tavsiye ettiiniz anti-virus programı hangisi arıorum arıorum hepside kötü çıkıo biri sölesin plz...139 tane virüs bulunan pc nin çalışması anormal bişi kesin çalışmasını sağlayan yararlı bi virüs war...Ewt cvplarınızı bekliorum millet..
  • O bende war ama yükledikten sora pc yi açamıorum
  • eline saglık
  • teşekkürler çok güzel bir konu olmuş
  • çok emek harcanmış elinize sağlık
  • ellerinize sağlık...
    video audio encoding bölümüne alive media ve boilsoft üretimi programları da eklemek gerek...
  • arkadaşlar benim asusprob programına ihtiyacım var nerden bulabilirim bilen varsa yardım etsin
    LÜTFENNN
  • Arkadaşlar ben yeni bir donanım haber forumu üyesiyim acaba bana birisi pdf formatını word formatına çeviren bir program önerebilir mi ve programın linkini gönderirseniz sevinirim
  • Yav bi cevap vercek olan yok mu?
  • elinize sağlık arkadaşlar
  • sık kullanılanılanlara eklenecek bir bölüm süper bir çalışma ama yeni gözüme çarptı ellerine sağlık beytepe
  • hocam, birde 64 BİT programların linklerini verseniz çok yararlı olacak.

64 bit program ve versiyonlarını bilen ve kullananlar, Allah rızası için yazsınlar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedygonzales926 -- 3 Eylül 2006; 17:04:59 >
  • elinize sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozdemiralp

hocam, birde 64 BİT programların linklerini verseniz çok yararlı olacak.

64 bit program ve versiyonlarını bilen ve kullananlar, Allah rızası için yazsınlar....

???????????????
  • çok güzel paylaşım emeği geçen herkese teşekkürler
  • ellerınız dert gormesın arkadaslar.....
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.