Şimdi Ara

<<<<GÜNCELliğini yitirmiş YAZILIM LİNKLERİ>>>> (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
1
Favori
200.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bana bir antivirüs lazım tavsiye bekliyorum..
    ücretsiz olsun lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: linco1975

arkadaşlar bana bir antivirüs lazım tavsiye bekliyorum..
    ücretsiz olsun lütfen

AVG, AVAST forumda ıstemedıgın kadar mevcut aramadan bulabılırsın
  • Bu topiğe bakan yokmu

emeğin için de saol beytepe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mss32dll -- 11 Ekim 2006; 22:16:31 >
  • Şu an için Kaspersky Antivirüs programından daha iyi bir prog. yok bence
  • Beytepe'nin ceza alması ve bu konunun üst konuluktan alınması biraz kötü olmuş (aslında biraz değil).

Görüyorumki bazıları Beytepe'nin gitmesine seviniyor.Halbuki foruma verdiği emek asla ödenemez.

Umarım tekrar geri döner foruma.
  • beytepe

geri dön
  • Vefa...Her zaman vefasızlıktan daha iyidir vede insan olmanın gereğidir....Belki oda bir hata yapmıştır sert bir çıkış yaparak, ama bu durum onun bu foruma verdiği emeğin biranda silinmesini gerektirmez...

O yüzden üye olan arkadaşların sözlerini bu bilinçle vede olgunlukla kullanmalarını diliyorum... Yapılan iyilikler hiçbir zaman unutulmamalıdır...

Yolun açık olsun "Beytepe" kardeşim, dönersen sana her zaman aramızda yer var....
  • Bu konuyu sabitlemelisiniz. Sürekli faydalandığımız konu bu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: abaca

Bu konuyu sabitlemelisiniz. Sürekli faydalandığımız konu bu.

Doğru söze ne demeli....Aynen katılıyorum....
  • Herkese iyi geceler dilerim ve kandilinizi kutlarım.
    "Hakaret"ten dolayı bildiğiniz üzere 7 günlük forumdan uzaklaştırma cezası aldım. Aslında bu kararla birlikte onurumun zedelenmiş olduğunu hissetsemde yanlış bilinen birkaç noktaya açıklık getirmek amacıyla forumda açmış olduğum en eski ve benim için ayrı yeri olan bu konuda sizlerle düşüncelerimi paylaşmak istiyorum. Her şeyi tüm içtenliğimle yazacağıma emin olabilirsiniz.
    Geçen yıl Temmuz ayında foruma üye olmuştum, belli bir müddette forumun bir üyesi olarak çoğunluğu Yazılım Genel ve Teknik Yardım bölümleri olmak üzere forumda güzel zamanlarım geçti. Elimden geldiğince bildiğimi her şeyi paylaşmaya gayret ettim tabi bu sırada birçok şey öğrendim. Benim foruma katkım olurken forumunda bana katkısı oldu. Zaman zaman ufak tefek sorunlar yaşıyor olsamda 1 yıl boyunca gayet güzel bir ortamda bulundum. 1 yıldan sonra yaşamış olduğum ruhsal sorunlar nedeniyle davranışlarım da değişiklikler oldu. Eskisi gibi sakin tepkiler veremedim. Son zamanlarda fevri tavırlar sergilediğimi tamamen kabul ediyorum ve de forum içerisinde her kimi hangi nedenden dolayı incitmişsem yürekten özür diliyorum. Bununla birlikte benim fevri olmam dışında durumun bu hale gelmesinde henüz forum kurallarına gereğince uyacak düzeye erişememiş birkaç genç arkadaşımızında olduğu bir gerçektir.

Selenvirüs'ün yazmış olduğu bazı şeylere üzüldüm çünkü tahmin yürütme ya da kulaktan dolma bilgilerle 3 konuda da haksızsın gibi bir ifade kullanmış yazısında. Yazımın sonunda alıntı olarak vereceğim. Yanlış bildiği noktaları da açıklama gereği hissediyorum:

Siteye küsme ya da soğuma nedenim selenvirüs'ün burada ifade ettiği gibi bir şey değil. Neden genç bir forum üyesinin bana defalarca forum içerisinde hakaret etmesine karşın yönetimin bu duruma sessiz kalmasıydı ve de bu olaydan çok önceydi. Şeffaflık açısından üyenin adını da vereyim: hovercraft.
    Ayrıca siteye küsmemde ya da soğumamda bahane arama gibi bir ihtiyacım olamaz çünkü bu gayet doğal bir durumdur. Nasıl sevdiysem ısındıysam, yaşadığım sorunlardan sonra soğumuşta olabilirim.

selenvirüs:
    quote:

"Küsme nedenin bir üyenin "hepsinin ..... beşiktaşlılar" şeklinde konu açmasıyla beraber ceza almasından sonra dedin ki "ben bundan böyle paylaşım yapmayacağım", küfür eden kişiyi savunmak için sözüm ona protesto ettin ama şunu bilmelisin ki paylaşımdan daha önce bizim için önce gelen şey "saygıdır"."

Yine selenvirus'un dediği gibi ben bir site açmadım sadece açılmış olan bir sitede yöneticilik yaptım. Tabi yanlış duymuş ya da yanlış bilgi almış olabilir gayet normaldir ama benim dh'den uzaklaşma nedenim o site olmadı, 8 temmuz'da dh üyesi oldum, aradan bir ay geçti 8 ağustos'ta o foruma üye oldum. Bu söylediğim her şeyi açıklıyor zaten yani ben her iki siteye de hemen hemen aynı zamanlarda katıldım. Gelelim özel mesaj durumuna; ben forum içerisinde yazılım genel bölümüne giren üyelere kendi forumuma girmelerini tavsiye ettim. Bunda da hiçbir art niyetim olmadı ve buradaki temel amacım neyse orada da onu devam ettirmek düşüncesiyle yaptım bunu. Forum içerisinde de o sitenin adını dahi anmadım. Diyeceksiniz ki forum içerisinde reklam yapmak yasak. Burada sonuna kadar haklısınız ama benim niyetim bu değildi. Faydalanacağını düşündüğüm kişileri bir kereye mahsus kendi siteme yönlendirdim. Kendi sitem diyorum çünkü bir müddet sonra o hale geldi ama siteyi kuran kişi ben değildim olaylar sonradan gelişti hep. "Sütten çıkma ak kaşık" sözüne de kırıldım. Ben yaptığım hataları her zaman kabul ettim şimdi olduğu gibi, kendimi hiçbir zaman hatasız görmedim. Benim de hatalarımın olabileceğini zaman zaman benim de her insan gibi yanlışlara düşebileceğimi belirttim.

Üst konular konusuna gelince; siz emek verdiğiniz bir konu aynı biçimiyle alınıp bir başka üyenin üzerine verilse ne hissederdiniz? Bakın kesinlikle amacım benim üst konum olsun tanınayım değildi. Eğer bu tarz amaçlarım olsaydı üst konu olabilecek bir sürü şey yapardım. Benim orada yanlış bulduğum nokta en azından "Kenan bak böyle bir şey yapıyoruz senin de haberin olsun" denmemesiydi. Sanırım bu kadarını beklemem de gayet doğal. Benim fikrim alınmadan yönetim bir konumu başka üyenin üstüne geçiriyorsa eğer bu yanlış bir uygulamadır. Ne demek istediğim anlaşıldı bu konuda çok konuşuldu zaten üzerinde durmanın anlamı da yok gibi artık.

Ve yaşanan son üzücü hadise; benim bir üyeye "yüzsüz" demem. Yukarı da belirttiğim gibi son zamanda fevri tavırlar sergiliyorum bu da onlardan birisi fakat bir de kendinizi bir an benim yerime koyun sizden rica ediyorum. Saatlerimi verdiğim çalışmalar izin alınmadan kopyalanıyor ve sanki kişilerin kendi emekleri gibi yansıtılıyor üzerine bir de "bir şey değil" deniyor. Üyelerinize hakaret ettirmeyeceğiniz söylüyorsunuz. Sonuna kadar destekliyorum ama şunu sormadan da geçemiyorum ben sizin üyeniz değil miyim? Neden başkaları bana hakaret ettiğinde farklı muamele görüyor. Neden hovercraft etmedik hakaret bırakmadığında forum moderatör'ü beni uyarıyor. Üyeler bana bencil derken , affınıza sığınarak söylüyorum" sana ana avarat saydırırım" derken neden bana göstermiş olduğunuz tepkileri eşitlik gereği bu üyelere de göstermiyorsunuz. Benim istediğim sadece aynı derece de muamele.

Yazmak istediklerimi belki tam olarak dile getiremedim değinemediğim noktalar oldu ama inanın şu yaşananlardan sonra toparlayamıyorum ne yazacağımı. Ben bunca emekten sonra bu tip şeylerin olmasına çok üzülüyorum. Sinirden ağlarken bir de görüyorum ki gecemi gündümüzü verdiğim bu konuda üyenin birisi bana "bencil" diyebiliyor. Lütfen kendinizi biraz benim yerime koyun. Ne hissettiğimi düşünün biraz ve ondan sonra söylemlerde bulunun.

İyi geceler diliyorum herkese...

selenvirus
    quote:

Evet Beytepe yaşanan olayı okudum ama haklı durumdayken haksız duruma düşmeyi gayet iyi başarmışsın.
    Senden bu konuyu açma nedenin olan konuyu şikayet ettiğin linki vermeni istiyorum?
    Eğer sen bu şekilde bir mevzu açıyorsan öncelikle şikayeti kullanmış olmalısın, yok kullanmıyorsan üyeye hakaret etme yolunu seçiyorsan kabahat senin.

Diğer husus, siteye küsme nedenini bahanelerle örtme lütfen.
    Küsme nedenin bir üyenin "hepsinin ..... beşiktaşlılar" şeklinde konu açmasıyla beraber ceza almasından sonra dedin ki "ben bundan böyle paylaşım yapmayacağım", küfür eden kişiyi savunmak için sözüm ona protesto ettin ama şunu bilmelisin ki paylaşımdan daha önce bizim için önce gelen şey "saygıdır".
    Sen emeğe saygıdan bahsederken üyelere hakaret ediyorsun, yüz tane tanıtım yapsan bir üyeye hakaret etmişsen eğer yüz konuyla bir kalbi eş değer tutamazsın.

Bir kişiyi uyarırken hakaretle uyarı yapılmaz, neden kendini sütten çıkmış ak kaşık gibi gösteriyor ve üyelerin sana olan sevgisini yanlış yönde kullanıyorsun.

Başka husus; bir site açmışsın hayırlı uğurlu olsun DH'den uzaklaşma nedenlerinden bir taneside bu.
    Hakkında, "özelden mesaj atıp beni davet etti" diye şikayet geldiğinde bunu öğrendim.

Sen şikayeti kullanmazsan eğer sana yönetim yardımcı olamaz.

"Hem benim ortaya koyduğum emeğe saygısızlık yapılıyor hem de üstüne hakarete uğruyorum ve buna herkes seyirci kalıyor" demişsin.
    Asıl hakaret eden sensin, sildiğim konuda üyeye bu konuyu ben hazırladım alıntıdır yazarsan iyi olur deseydin ya da şikayeti kullanıp bunu silermisiniz benimdir deseydin gerek üye gerekse bizler konuyu silerdik.
    Ama sen bu yolu seçmek yerine ilk mesajın ne olmuş aşağıda verdim. Konuda bazı üyelerde seni kınamışlar böyle uyarı mı yapılır diye.
    Alıntı konusunda haklısın, ancak yönetime olayı bildirmeyip hakaret ediyorsun sonrada yok yönetim şöyle yok yönetim böyle diye konuya yazmışsın.
    Sana yardımcı olmamamız için sen bize yardım etmiyorsunki kalkmış bir de konu açmışsın.

quote:

Ya sen ne utanmaz adamsın, birincisi alıntı yapıyorsun alıntıdır diye belirtmiyorsun.
    İkincisi benim emeğime saygı göstermiyorsun.
    Üçüncüsü yüzsüz yüzsüz bir de "birşey değil" diyorsun.

Hani artık yuh diyorum sen ve senin gibilere.

Çocuk değiliz kimseyide yanlış yönlendirmeyelim.
    Çok yakın bir arkadaşının talebi üstüne üstkonularla ilgili bir tatsızlık çıkmıştı hatrlarsın. Sen o zaman bunu kendine dert ettin. Sonrada yönetimi o günden sonra kötülemeye başladın, ya bilmeyenlerde sana inanacak buyur arkadaşın hala forumda çıksın konuşsun olayların sorumlusu kimmiş, durduk yere gene tatsızlık çıkarmıştın.

Olayın özü: site kurman, küfür eden arkadaşının banlanması ve arkadaşının üstkonular konusunda senin düşüncelerini yanlış tahmin etmesi senin soğumana sebep oldu.
    Bu üçünde bir kabahatimiz varsa söylesin.
    Bunlardan hiç birinde de haklı değilsin. Bir dahaki sefere eğer alıntı yazılamamış bir yazını görürsen hakaret etmek yerine bana ileti at ya da şikayeti kullan. Hiç bir üyemize hakaret ettirmeyiz, geçmişte yapmış olduğun paylaşımları her zaman takdir etmiş olmamla beraber, bunlar sana üyelere hakaret hakkı tanımaz .

Herkesten özür diliyorum tatsızlık için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beytepe -- 20 Ekim 2006; 4:20:55 >

• @beytepe
    HOŞGELDİN TEKRARDAN FORUMA UMARIM BİR DAHA BIRAKMAZSIN BURALARI VE PAYLAŞIMLARINA DEVAM EDERSİN
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

hoşgeldin sevgili Beytepe... Sensiz hiçbir yerin tadı olmaz... Herkes hata yapabilir.. Yukarıdada denmiş kimse sütten çıkmış akkaşık değil..sende, bende, diğerleride..Sorun bu hataları kabullenebilmekte.. Sen büyük bir erdem göstermişsin ve bazı hatalarına sahip çıkmışsın.. Darısı herkesin başına..

Hoşgeldin diyorum tekrar

quote:

Orjinalden alıntı: mss32dll

@beytepe
    HOŞGELDİN TEKRARDAN FORUMA UMARIM BİR DAHA BIRAKMAZSIN BURALARI VE PAYLAŞIMLARINA DEVAM EDERSİN

Temennilerinize aynen katılıyorum...

• çok önemli bi paylaşım da bulunmuşsun teşekkürler. Ben açtığın bu konuyu yeni gördüm ondan dolayı geç gibi görünelbilir teşekkürüm.:)))
  • ilk kez inceledim bu topic'i ellerine sağlık, gerçekten çok faydal
  • hoşgeldin sevgili beytepe.
    İE'de en cok faydalandığım link konusunu senin açtığın bu topic'ken birden üst konu olmadığını görünce şaşırdım ardından yazılarını ve karşı yazıları okudum ve sebebini öğrendim. gerçekten bunun emeğe saygısızlık olduğunu düşünüyorum. eğer böyle devam ederse de bu link silinirse alternatifi olduğunu düşünmüyorum.

Yönetimden rican lütfen sayfa açıldığında ilk gözüme çarpan konuyu tekrar üst konu halinde görmek istiyorum.
  • Benim için üst konu ya da SSS olmasının herhangi bir önemi yok yönetimin kendi kararıdır. Linkler uzun zamandır güncellenmedi zaten çoğu eski yazılımların.
  • harika bir topic gercekten
  • ben bunlardan çok uzak kalmışım özür diliyorum.

hoşgeldin...
  • gerçekten çok güzel olmuş eline saglık
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.