Şimdi Ara

Güncellenecek (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
774
Cevap
64
Favori
86.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kusurluk bir şey yok. Sizinle alakası yok ki. Siz sağolun hemen gönderdiniz ama Yurtiçi kargo sorunlu. Bana bugün teslim edeceklerinin sözünü vermelerine rağmen adamlar o kadar rahat ki hala kargo gelmedi. Pazartesiye kaldı. Müşteri hizmetleri de 2 gündür işlemin aciliyetini birden fazla bildirmelerine rağmen icraat yok. Resmen uyuyorlar. Bir daha Yurtiçi Kargomu .....

Ekleme:
    Kulaklık minik bir ülke turu yaptıktan sonra geldi. Ses performansını çok beğendim. Daha iyisini kullanana kadar tam aradığımı aldığımı düşünüyorum. Kablosunu pek beğenmediğimi söyleyebilirim. Sanki ters bir durumda kopabilir gibi hissettim. Bunun dışında malzeme kaliteli ve kutusu da şik. Taşıma çantası da gayet kullanışlı olmuş. Gösterdiği ilgi ve kolaylıklar için, Sayın dESiLVer arkadaşımıza teşekkür ederim. Ama Yurtiçi Kargo fanatik bir marka karşıtı elde etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technomania34 -- 20 Ekim 2014; 10:50:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: technomania34

Kusurluk bir şey yok. Sizinle alakası yok ki. Siz sağolun hemen gönderdiniz ama Yurtiçi kargo sorunlu. Bana bugün teslim edeceklerinin sözünü vermelerine rağmen adamlar o kadar rahat ki hala kargo gelmedi. Pazartesiye kaldı. Müşteri hizmetleri de 2 gündür işlemin aciliyetini birden fazla bildirmelerine rağmen icraat yok. Resmen uyuyorlar. Bir daha Yurtiçi Kargomu .....

Ekleme:
    Kulaklık minik bir ülke turu yaptıktan sonra geldi. Ses performansını çok beğendim. Daha iyisini kullanana kadar tam aradığımı aldığımı düşünüyorum. Kablosunu pek beğenmediğimi söyleyebilirim. Sanki ters bir durumda kopabilir gibi hissettim. Bunun dışında malzeme kaliteli ve kutusu da şik. Taşıma çantası da gayet kullanışlı olmuş. Gösterdiği ilgi ve kolaylıklar için, Sayın dESiLVer arkadaşımıza teşekkür ederim. Ama Yurtiçi Kargo fanatik bir marka karşıtı elde etti.

Anlayışınız için bende size teşekkür ederim. Hayırlı olsun, keyifle kullanmanız dileğiyle.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Trust me, I am an Engineer...

ORJİNAL AUDIO-TECHNICA KULAKLIKLAR

ÇEŞİT ÇEŞİT ÜRÜNLER (AMFİ, MP3 PLAYER, KULAKLIK)

• Kendisinden bir adet CKS77 aldım, bugün elime ulaştı. Fazladn kulaklık uçları için teşekkürler

Orijinalden alıntı: dESiLVer

quote:

Orijinalden alıntı: shadow3804

merhaba,

pm attım.

Cevapladım.

quote:

Orijinalden alıntı: ekaan22

cks99'un gelişi için tahmini bir şey söyleyebiliyor musunuz? Bir de cks90 getirip getirmeyeceğinizi öğrenirsem çok güzel olur.

Merhaba, 10 güne kadar elimde olacak.

quote:

Orijinalden alıntı: afc101

ckr 7 gelmiş sipariş vereceğim ama önce benim bir sorum olacak bu silikonların fazla getirebiliyor musunuz kutu harici olarak elinizde ckr 7 mevcut değil mi iyi çalışmalar

Merhaba, evet ckr7 şu an elimde mevcut, hediye olarakta kutu harici ekstra silikon uç gönderirim.

kulaklık alacaktım biraz işler yüzünden kaldı almak istiyorum şimdi daha önce aldım ama nasıl alışveriş yapmıştık bana hatırlatırsanız sevinirim hatırlayamadım da

• quote:

Orijinalden alıntı: hagi10best

Silikon uclu kulakliklari kullanamiyorum. Kulaga tamamen girmeyen tarzda bir model var mi acaba? Ya da tavsiye edeceğiniz başka bir kulaklik?

seneler önce bende sizin gibiydim ama şimdi normal kulaklık kullanmam doğrusu bence alışırsanız müzik zevkinizi artacaktır mesele nasıl müzik zevkiniz olduğu audio techinica nın bazı kulaklıkları inanılmaz bass veriyor ki ilk başta yadırgadım biraz eq ayarı yaptım bence müzik zevkinize göre kulaklık seçip kulak içi kulaklıklarıyla mutlu olursunuz

Orijinalden alıntı: tristen

Kendisinden bir adet CKS77 aldım, bugün elime ulaştı. Fazladn kulaklık uçları için teşekkürler

Hayırlı olsun, keyifle kullanmanız dileğiyle.

quote:

Orijinalden alıntı: afc101

kulaklık alacaktım biraz işler yüzünden kaldı almak istiyorum şimdi daha önce aldım ama nasıl alışveriş yapmıştık bana hatırlatırsanız sevinirim hatırlayamadım da

Detaylar için özel mesaj gönderdim

• Hocam kullandığım tek iyi kulaklık brainwavz m1 modeli..Çok memnun kaldım bu kulaklıktan ancak bozuldu.Cowon s9 ile kullanabileceğim bass ağırlıklı, m1 ayarında olup çok pahalıya kaçmayacak bir kulaklık sorsam sizdeki modellerden hangisini tavsiye edersiniz..Bass seviyorum ama sesi bozacak kadar değil tabi ki...

Orijinalden alıntı: hiranyagarbha

Hocam kullandığım tek iyi kulaklık brainwavz m1 modeli..Çok memnun kaldım bu kulaklıktan ancak bozuldu.Cowon s9 ile kullanabileceğim bass ağırlıklı, m1 ayarında olup çok pahalıya kaçmayacak bir kulaklık sorsam sizdeki modellerden hangisini tavsiye edersiniz..Bass seviyorum ama sesi bozacak kadar değil tabi ki...

Merhaba, bana sorarsanız o fiyat aralığında cks77 ihtiyaçlarınızı karşılar. Memnun kalacağınızı rahatlıkla söyleyebilirim.

• Rock muzik icin hangisni onerirsin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: evinda

Rock muzik icin hangisni onerirsin ?

Merhaba, Ckr7 önerebilirim.

• hocam cks77 bk ve brd ne farklılıklar var ve genel ses karakterleri nasılsır

Orijinalden alıntı: grkmzdmr

hocam cks77 bk ve brd ne farklılıklar var ve genel ses karakterleri nasılsır

Merhaba, iki kulaklık arasında renk dışında bir fark yok aynı kulaklık. Genel ses karakteri olarak bass'ın daha önde olduğu mid ve tizlerin daha geriden geldiği bir kulaklık. Bass frekansları iyi deyince diğer frekanslar kötü algılanmasın sadece bass'a göre daha gerideler.

• Creative Ep 830 dan Audio Technica CKS77 ye geçmeye değermi hocam ? Şuan Ep-830 kullanıyorum ama bir parçasını kopardım istemeden. Bantla tutuyor şuan. ses kalitesinde kayıp yok ancak tamamen koparsa CKS77 var aklımda geçmeye değermi sizce ?

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Creative Ep 830 dan Audio Technica CKS77 ye geçmeye değermi hocam ? Şuan Ep-830 kullanıyorum ama bir parçasını kopardım istemeden. Bantla tutuyor şuan. ses kalitesinde kayıp yok ancak tamamen koparsa CKS77 var aklımda geçmeye değermi sizce ?

Ep830 denemediğim için yanlış yönlendirmek istemem fakat cks77'den iyi olduğunu düşünmüyorum. Çalışır durumda kulaklığınız varsa şu an masraf yapmayın. Tamamen bozulursa fiyat/performans oranı yüksek olan cks77 alabilirsiniz.

• Cks7 uzerıne cks1000 almaya degermı pekı dostum ona gore butce ayarlıyım ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Cks7 uzerıne cks1000 almaya degermı pekı dostum ona gore butce ayarlıyım ?

Dinlediğiniz müzik tarzı için ckr7 daha uygun ama başka tarzlarda dinliyorsanız onlarıda yazın doğru tespit yapalım.

• dESiLVer kullanıcısına yanıt
    Degiskenlik gosterebiliyor fakat agirlikli rock dinliyorum karar veremedim biturlu

Degiskenlik gosterebiliyor fakat agirlikli rock dinliyorum karar veremedim biturlu

Çok yönlü olsun derseniz cks1000 tercih edebilirsiniz.

• Merhabalar Samsung Galaxy S3 için Creative ep630 modeli kullanıyordum gayette memnundum ancak kaybettim kulaklığımı :D şimdi yeni bir kulaklık almak istiyorum ancak biraz daha kaliteli bir ürün alabilirim. Fiyatta çok yüksek olmazsa iyi olur :D Audio Techica da ne önerirsiniz ?? Bu arada kullandığım eski kulaklık buydu

http://www.hepsiburada.com/liste/creative-ep630-kulakici-kulaklik/productDetails.aspx?productId=bd49822&categoryId=60004547&SKU=BD49822-BEYAZ&propertychange=1

Birde mikrofonlu bir model olabilirse iyi olur zira telefon çaldığında müzik dinlerken bazen sıkıntılı olabiliyor. Şimdiden teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.