Şimdi Ara

GÜNCELLENDİ:WHATSAPP ANA BAŞLIK-TEK KONU (TÜM SORULAR BURAYA!) (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.009
Cevap
62
Favori
733.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vatov

quote:

Orijinalden alıntı: deniz c

quote:

iOS6'ya geçince kişilerin profil resimleri silindi daha öncede olmuştu kendi kendine düzeldi şimdi nasıl düzelir bu bilen var mı?

Bendede durum aynı guncelleme gelir bence..

İnşallah gelir bir ara 5.1.1 kullanırkende yaptı 1-2 hafta öyle kullandım sonra bir anda düzeldi.Şuan sadece önceden Rehber'de ekli resimeleri gösteriyor. Facebook'un eklediği rehber resimleri gözükmüyor. Birde Facebook'ta numaraları olup rehberime kayıtlı olmayan arkadaşlarım eklendi otomatik nasıl silebilirim bunları biliyor musun?

bendede aynı sorun var goremiyorum fotografları insanların yardımcı olur musunuz tesekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLckHwk -- 20 Eylül 2012; 19:14:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bLckHwk

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deniz c

quote:

iOS6'ya geçince kişilerin profil resimleri silindi daha öncede olmuştu kendi kendine düzeldi şimdi nasıl düzelir bu bilen var mı?

Bendede durum aynı guncelleme gelir bence..

İnşallah gelir bir ara 5.1.1 kullanırkende yaptı 1-2 hafta öyle kullandım sonra bir anda düzeldi.Şuan sadece önceden Rehber'de ekli resimeleri gösteriyor. Facebook'un eklediği rehber resimleri gözükmüyor. Birde Facebook'ta numaraları olup rehberime kayıtlı olmayan arkadaşlarım eklendi otomatik nasıl silebilirim bunları biliyor musun?

bendede aynı sorun var goremiyorum fotografları insanların yardımcı olur musunuz tesekkürler

• Profil resimi sorunu kendi kendine duzeldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grup oluşturdum ama üyeler devamlı grubun ismini ve resmini değiştiriyor. Bunu engellemenin bir yolu yok mu ?
  • quote:

Profil resimi sorunu kendi kendine duzeldi

benımkisi hala bozuk ya off
  • Arkadaslar benim telefonum sony xperia neo v ve ayrıca andorid sürümüm 4.0.4. whatsapp ile ilgili sıkıntıma gelince wifi ile mesajım karsı tarafa giderken avea 500 mb internet paketimle mesajım karsı tarafa gıtmıyor bir çözümü var mı acaba bildiğiniz ?
  • Profil fotoğrafı sorunu bende de hala devam ediyor.Düzelir diye umuyorum..
  • bende dun aksam vardı bugun guncelleme yaptım profıl resımlerı kayboldu, yanı hala sorun devam...
  • bende hem profil resimleri kayboldu hemde konusma penceresinde sol üst kösede konustugum kisinin kucuk resmi cikardi oda yok artik
  • Ben artik tangodan mesaj gonderiyorum dsha stabil whatsspp iyice saçmaladı

• kardeşler ben yeni bir çn tableti aldım (ainol novo7 elf 2) tabletime sorunsuz whatsapp yükledim ama hiç kişim yok nasıl ekleyeceğim? telefonlarda rehberden buluyoda tablette rehber yok?
  • Gönderdiğim her resmi whatsapp resimlerinin içinede kaydediyor bunu kapatmanın bi yolu varmı ? galaxy s3
  • quote:

Orijinalden alıntı: JAYHUN

Gönderdiğim her resmi whatsapp resimlerinin içinede kaydediyor bunu kapatmanın bi yolu varmı ? galaxy s3

iPhone'daki yöntemini söylüyorum muhtemelen Android'te de aynıdır.
    Settings>Chat Settings>Save Incoming Media (Off)
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinn56

acil cevapp lütfenn bir kişiye şahısa whatssapptan resim mesaj gönderdiğimizde bu resimleri yada mesajları başka birileri görebiliyormu çünkü şu kişiyi takip et bu kişiyi takip et diye ayarlar kısmında birşeyler gördüm neredeyse iki aydır kullanıcıyım kişiye gönderilen video resim bunları başkaları görebiliyormu teşekkürlerr

bu ara sıkıntı var galiba

resim atıyorum gitmiyor ya whatsapptan

eski versiyonda şak die giderdi
  • whatsapp'ta favorileri alfabetik sıraya göre sıralamak istiyorum. bunu nasıl yaparım? tşk...
  • Nedense artık resim göndermiyorum sıkıntı oluyor gönderme hatası yapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhantezel92

quote:

Orijinalden alıntı: emre121

quote:

Orijinalden alıntı: alican09turk

quote:

Orijinalden alıntı: emre121

S.a. Arkadaslar iPhone 3G kullanicisiyim whatsapp
    tan gelen mesajlar sadece whatsapp a girince
    goruyorum. Yani ekran kilidi kapaliyken whatsapp tan
    birisi mesaj yollayinca bildirim gelmiyor. Bildirimin
    gelmesi icin ne yapmam gerekir? Bildirimlerde acik.

Arada benim de öyle oluyor. Ve ardından da güncelleme geliyor ya da kendi kendine düzeliyor. O sorun telefon ayarlarından kaynaklanmıyor yani.

bende sorun düzlmiyor işte hep böyle

wi fi mi yoksa paket veri mi kullanıyorsun?

Ben genelde wi fi kullanirim

• quote:

Orijinalden alıntı: ultraslanali

whatsapp'ta favorileri alfabetik sıraya göre sıralamak istiyorum. bunu nasıl yaparım? tşk...

listeyi ayagı çekıp bırakmanız yeterli
  • Ben bir şey sormak istiyorum android için ilk yıl ücretsiz, sonraki yıllar ücretli deniyor ama ben hiç ücret ödeyene rastlamadım? Bir de telefon numarasıyla mı ilişkilendiriliyor bu ücret olayı yoksa telefondaki programla mı? Bi katakullisi var mı diye bakınıyorum işte

• geçmiş tüm yazışmalarıma nasıl ulaşırım ?? bilen vardır umarım ?
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.