Şimdi Ara

GÜNCELLENDİ:WHATSAPP ANA BAŞLIK-TEK KONU (TÜM SORULAR BURAYA!) (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
4.009
Cevap
62
Favori
733.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşınızın sizinle paylaştığı konum üzerinden yol tarifi almak istediğiniz zaman ios6 harita uygulaması açılmıyor, sanırım yeni versiyonda düzeltilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakari01

geçmiş tüm yazışmalarıma nasıl ulaşırım ?? bilen vardır umarım ?

bende aynısını soracaktım..

Eski numaramla kullandığım whatsapp daki bazı konuşmaları silmiştim. yeni hat takılı yada hatsız bir şekilde açtığımda whatsapp daki silinmiş konuşmalara nasıl ulaşabilirim?
  • whatsaappdan çok iyi anlayan bir arkadas bakabilir mi lütfen
  • Arkadaşlar yeni kullanıcı oldugum icin bir soru sormak istiyorum, bu programı indiricem simdi, fakat internet balantısı kullanıyor sanırım
    bu kontör yiyomu, wi-fi de sıkıntı yok zaten ama wi-fi olmadıgı yerde hücresel baglantı aktif olmalı sanırım, buda kontör yiyordr değilmi
  • iPhone 4S IOS6 yükleyince önce resimler kayboldu silip baştan kurdum düzeldi. Şimdide yazdıklarım gitmiyor. Ara sıra mesaj atarken gönderiliyor diyor ve tick işaretleri çıkan yerde saat resmi dönüp kalıyor mesaj karşı tarafa ulaşmıyor.. Böle bir sorun yaşayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EsmeR

Arkadaşlar yeni kullanıcı oldugum icin bir soru sormak istiyorum, bu programı indiricem simdi, fakat internet balantısı kullanıyor sanırım
    bu kontör yiyomu, wi-fi de sıkıntı yok zaten ama wi-fi olmadıgı yerde hücresel baglantı aktif olmalı sanırım, buda kontör yiyordr değilmi

Evet.Whatsapp internet üzerinden mesajlaşma servisi olduğu için,wi-fi olmadığı zamanlarda uygulamayı kullandığınız takdirde,telefon kendi internet bağlantısını kullanır ve haliyle hesabınızdaki TL'de gidecektir. İyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre121

quote:

Orijinalden alıntı: alican09turk

quote:

S.a. Arkadaslar iPhone 3G kullanicisiyim whatsapp
    tan gelen mesajlar sadece whatsapp a girince
    goruyorum. Yani ekran kilidi kapaliyken whatsapp tan
    birisi mesaj yollayinca bildirim gelmiyor. Bildirimin
    gelmesi icin ne yapmam gerekir? Bildirimlerde acik.

Arada benim de öyle oluyor. Ve ardından da güncelleme geliyor ya da kendi kendine düzeliyor. O sorun telefon ayarlarından kaynaklanmıyor yani.

bende sorun düzlmiyor işte hep böyle

bildirimler>whatsapp; en altta kilitli ekranda görüntüle var. biraz altta kaldığı için çoğu kez gözden kaçıyor. üstte de hangi şekilde uyarması gerektiğini örnek resimden seçmeniz gerekiyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alican09turk

quote:

S.a. Arkadaslar iPhone 3G kullanicisiyim whatsapp
    tan gelen mesajlar sadece whatsapp a girince
    goruyorum. Yani ekran kilidi kapaliyken whatsapp tan
    birisi mesaj yollayinca bildirim gelmiyor. Bildirimin
    gelmesi icin ne yapmam gerekir? Bildirimlerde acik.

Arada benim de öyle oluyor. Ve ardından da güncelleme geliyor ya da kendi kendine düzeliyor. O sorun telefon ayarlarından kaynaklanmıyor yani.

bende sorun düzlmiyor işte hep böyle

bildirimler>whatsapp; en altta kilitli ekranda görüntüle var. biraz altta kaldığı için çoğu kez gözden kaçıyor. üstte de hangi şekilde uyarması gerektiğini örnek resimden seçmeniz gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpsahin

quote:

Orijinalden alıntı: _EsmeR

Arkadaşlar yeni kullanıcı oldugum icin bir soru sormak istiyorum, bu programı indiricem simdi, fakat internet balantısı kullanıyor sanırım

Evet.Whatsapp internet üzerinden mesajlaşma servisi olduğu için,wi-fi olmadığı zamanlarda uygulamayı kullandığınız takdirde,telefon kendi internet bağlantısını kullanır ve haliyle hesabınızdaki TL'de gidecektir. İyi günler.

Hocam teşekkürler cevabin icin, tl gitmesine değmez net paketi alınca kullanırım o zaman :)

• quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

quote:

Orijinalden alıntı: ultraslanali

whatsapp'ta favorileri alfabetik sıraya göre sıralamak istiyorum. bunu nasıl yaparım? tşk...

listeyi ayagı çekıp bırakmanız yeterli

teşekkürler kardeşim
  • Arkadaşlar ben akşam bu programı indirdim, bugün internetten dönem içi hareketlerime baktım bankamın, orada gözükmüyor
    banka iş bankası ne zaman gözükür bu 0,99 dolar
  • Arkadaşlar Message Timestamp olayı kalktı mı? Göremiyorum karşı tarafın last seen zamanını. Yazdığımda çıkıyor ama. Bu olayı kapatma gibi bir durum yok mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Persona Grata

Arkadaşlar Message Timestamp olayı kalktı mı? Göremiyorum karşı tarafın last seen zamanını. Yazdığımda çıkıyor ama. Bu olayı kapatma gibi bir durum yok mudur?

hocam sizdeki türkçe değilmi :)

edit: bu arada wifi veya diger baglantıgı aktif ettiginde gösteriyor son görülmeyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _EsmeR -- 30 Eylül 2012; 18:26:37 >
  • Tam olarak aktif etme derken, su anda wifi üzerinden android telefonum bağlı ama yaklaşık bir 5 saattir son görülme zamanı ortada yok. Tam olarak nereden bilgi edinilebilir bende merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ailkem

Tam olarak aktif etme derken, su anda wifi üzerinden android telefonum bağlı ama yaklaşık bir 5 saattir son görülme zamanı ortada yok. Tam olarak nereden bilgi edinilebilir bende merak ettim.

hocam sanırım androiddede aynıdır ayarlar, ayarlara giriyosunsohbet ayarları var ona giriyosun şu yazı boyutu ayrlamanın oldugu yere yani, orda en altta gelişmiş secenegi var oraya gir
    son görülme bilgisi var belki kapalıdır belkide acıktır ama acıksa bile tekrar kapa aç belki düzelir
  • tşk ederim andoidlerde öyle bir seçenek yok. Genel bir sorun mu var bilemedim ama biri ancak yazıp online olunca o esnada ilk çıkışında gösteriyor sonra kayboluyor. Şu anda sanırım herkeste durum böyle. Temelli kaldırılmış olma olasılığı var mı diye kaynak bakıyordum ama bulamıyorum.

Şu anda geri geldi, teknik arıza var demektir 4-5 gün öncesini gösteriyor düne kadar konuştuğum insanlar ile )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ailkem -- 30 Eylül 2012; 19:09:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ailkem

tşk ederim andoidlerde öyle bir seçenek yok. Genel bir sorun mu var bilemedim ama biri ancak yazıp online olunca o esnada ilk çıkışında gösteriyor sonra kayboluyor. Şu anda sanırım herkeste durum böyle. Temelli kaldırılmış olma olasılığı var mı diye kaynak bakıyordum ama bulamıyorum.

Şu anda geri geldi, teknik arıza var demektir 4-5 gün öncesini gösteriyor düne kadar konuştuğum insanlar ile )

Hocam sizden sonra bende baktım bendede göstermiyordu kapadım 24 saatten erken geri açamıyorum geri :) ama ayarlar sekmesi halen mevcut kaldırılmadı eğer kaldırılırsa güncelleme gelir bence, fakat öyle bisi olacağını sanmıyorum :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son gorulme olayi bi gelip bi gidiyor dikkat edin sevgiliniz falan varsa suc atmayin.
    Whatsapp dan kaynakli...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokia E-72 kullanıcısıyım, profil fotoğrafı koyamıyorum ve karşımdakinin fotoğrafınıda göremiyorum. Bunun nedeni nedir? Iphone, BB, 5800 da test ettim gözüküyor, fakat benim cihazımda gözükmüyor.
  • sayın üstadlar herkese merhaba, blackberry bold 9700 telefonumda whatsapp kullanıyorum, önemli bir sorum olacak, whatsapp'da döküman alabiliyormuyuz...? hangi saatte hangi tarihlerde kimlerle yazışmalar yapılmış bunun dökümanını alabiliyormuyuz, bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlardan acil dönüş olursa çok sevinirim.teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.