Şimdi Ara

##Güncel Sistem Tavsiyeleri (Güncellendi 27.01.2008)## (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.372
Cevap
1
Favori
56.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kasa bu devirde 350watt tan aşşağı olmalı ama gerçek güç kaynağından bahsediyorum
    vga, ekran kartı
    eth ethernet çıkışı
    ses ses kartı
    sata yeni hdd arayüzü
    lan local area network demek
  • quote:

Orjinalden alıntı: OErdem

@Fletch
    konunun ilk mesajında sisteminiz hazır...
    anakart konusunda o hdd büyük ihtimalle uyumlu olacaktır

kardes ben ordan bısı anlamadım suraya detaylı model + fıyat olarak yazarsan sevınırım
    marka model fıyat
  • tamam toplam bütçe alabilir miyim kasa için, işlemci markası tercihi var mı?
  • Eline sağlık Erdem, süper konu hazırlamışsın (zaten işe yaramayacak bir konu açtığını görmedim)
  • @TRQX
    teşekkür ederim
  • beyler sadece kasa için aşağıdaki sistem nasıldır. ekleyip çıkarmamız gereken şeyler var mıdır.
    yani temel olarak (anakart+ekran kartı+işlemci) uyumu nasıldır.

İntel core2 duo 2.66 4 mb 775p

Asus p5b p965 ddr2 s+gl pcix 775p

Aopen es50 –a37-300w peak siyah kasa

Asus ati eax 1550 silent (128 bit) 512 mb

Asus dvd-rw 18x18x16 sata

Seageta 250 gb 16 mb sata2 hdd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vipercann -- 25 Kasım 2007; 22:38:39 >
  • işlemci e6750 iyi
    anakart tam anlamıyla hata dolu bir kart, dfi ironblood p35 yada gigabyte p35 ds3 olmalı
    ekran kartı çok kötü ne yazıkki mb oyunlarına gelmeyin...
    kasa yetersiz kalacaktır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: OErdem

tamam toplam bütçe alabilir miyim kasa için, işlemci markası tercihi var mı?

dostum bana

toplam butce 500 ytl gıbı bı rakam monıtorsuz olarak sen bana yazarsan olur . işlemci markası flan hepsi sana ait
    ben önerinin bekliyorum
  • Fletch

Konunun ilk sayfasındaki 550YTL'lik monitörsüz sistemi öneririm.

X2 4000+
    Biostar TF560 A2+
    Kingston 1gb ddrII 667mhz
    P@lit hd2600xt Sonic
    S@msung Sata2 200gb NCQ
    @sus Ta9A1

Düzenleme:

Elindeki sistemi satıp, üstüne para eklemek en doğrusu. DDR400 bellekler şu an iyi para ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖnceVatan -- 26 Kasım 2007; 11:37:45 >
  • Vallahi ibretle takip ediyorum
    Şu forumdan bir sistem satın alıp da hata yapması demek bir kişinin hiç okuma yazma bilmiyor demek
    tebrikler arkdaşlar böyle devam
  • 1-Özellikle OErdem bu çalışmandan ötürü seni ne kadar tebrik etsem azdır.
    2-Ben şöyle bir sistem toplamaya karar verme aşamasındayım,sizce nasıl F/P olaraktan:

ANAKART: GIGABYTE GA-P35-DS3 111 USD+Kdv
    İŞLEMCİ: INTEL E6550 G0 Core 2 Duo 2.33GHz 174 USD+Kdv
    EKRAN KARTI: SAPPHIRE ATI HD3850(256Bit)256MB DDR3 AVIVO 16X 192 USD+Kdv
    RAM : 2 GB DDR2 800MHZ KIT (2X1 GB) (HI-LEVEL) 50 USD + Kdv
    HARD DİSK: SEAGATE 250GB SATA300 Barracuda 7200.10 7200rpm; 16MB; NCQ 67,25 USD+Kdv
    KASA: ASUS TA-951 350W ATX 2.0 ATX/Micro ATX; 4xUSB, 1xFan, IEEE; Kutulu; Gümüş & Siyah 56 USD+Kdv

RAM'DE BELİRTİLEN Hİ LEVEL NE DEMEKTİR AYRICA...ŞİMDİDEN DEĞERLİ YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
  • quote:

Orjinalden alıntı: ÖnceVatan

Fletch

Düzenleme:

Elindeki sistemi satıp, üstüne para eklemek en doğrusu. DDR400 bellekler şu an iyi para ediyor.

anlamadım

çok mu soru soruyorum acaba
  • Fletch

Yukarıda elinizdeki anakartı vs. yazmışsınız bunları yeni sisteminizde kullanacakmısınız?

eyupsultan

Hi-Level alacağın belleklerin (ram) markası.

Yazdığın kasanın güç kaynağı yeterli olmayabilir. Aynı kasayı inventusta 500W güç kaynağı ile satıyorlar.
    Asus TA + FSP BlueStorm II, bu şekilde tercih edebilirsin yada beğendiğin bir kasa artı güç kaynağı alabilirsin. 350W yazdığın sistem için yeterli olmaz.
  • O.Erdem ve öncevatan iyi iş çıkarmışsınız elinize sağlık.

benim sormak istediğim sistem toplatdığında aldığın parçalar dışında ayriyeten nerelere ve nekadar para ödüyorsun.mesala montaj yapıyorlar ona nekadar ödüyorsun sonra thermal macun(yanlışda olabilir öle duydum) falan diye bişey sürüyorlar,işletim sistemi kuruyorlar başka bişey vvarmı ve ne kadar ücret istiyorlar.tkrdan kolay gelsin
  • @Fletch
    @ÖnceVatan üstadım benim yazdığım sistemi önermiş
    elinizdeki sistemi satıp daha iyi bir sistem de alabilirsiniz tabiki...

@iRoNMaSTeR
    teşekkürler
    desteğinden ötürü @ÖnceVatan hocama teşekkürü borç bilirim

@eyupsultan
    teşekkürler
    sistem gayet güzel yalnız bellekleri veritech yada kingston tercih etmelisiniz

@maxpayne_88
    teşekkür ederiz
    sistem topladığınız yere göre değişir ama büyük meblalar değiller sadece el emeği ve göz nuru...
    çoğu firmanın bayi fiyatları bilgilerine sahibim ve hangi parçadan az çok ne kadar kar ettiklerini biliyorum, bu yüzden emekleri boşa harcanmasın
    artık işlemcilerde termal pad devri var, işlemci kendi fanı üzerinde pad ile geliyor sonra ısınınca eriyor pad ve termal macun gibi sürülmüş gibi oluyor fakat, iyi bir termal macun önemli...
    ücretleri pm olarak attım

• Nasıl olur kasa nasıl yetmez ya

Bu arada Ramler'in belirgin bir markası yok.Ancak olmazsa OCZ'nin 2 GB Vista Upg. diye bir rami var 80 dolar+kdv
  • intel e4500
    msi p35 platinum
    ocz platinum 1024 800mhz x2
    wd raptor 74 16mb
    palit 8600gt sonic

şeklinde bir sistem kuruyoruz , buna c.master in 380 watt güç kaynaklı kasası yeter mi

edit ; link yanlış oldu , doğrusuhttp://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=336&pid=3136

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coverdale -- 26 Kasım 2007; 19:16:28 >
  • @eyupsultan
    kasayı, kasa uzmanı @ÖnceVatan uyardığı için uyarmadım, bence dediğini yapmalısın hatta boş kasa olarak cooler master534+ önerebilirim

@coverdale
    380 lik cm ler sesli çıkıyormuş sanırım
    sistemde raptor olduğu için yetmeyecek diye düşünüyorum
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bianconera -- 26 Kasım 2007; 22:11:03 >
  • OErdem üstad,
    tek kelime süper bi çalışma, tebrik ederim
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.