Şimdi Ara

Güncel resmi sürücüler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
484
Cevap
0
Favori
88.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: keops

APU'su olanlar Realtek Ac 97 sürücüsünü yüklemeleri gerekiyor mu?

Anakartınız NF7-S olduğu için MCP-T güney köprüsüne sahip. BIOS'tan ses işlemcisi açıksa ve nForce sürücüsü yüklü ise AC97'yi yüklemenize gerek yok.
  • Güzel çalışma tebrikler
  • Intel Application Accelerator Win XP için de mi geçerli? Benim anakartımın CD'sinde (ASUS P4PE-X) sadece Win 98 ve 2000 için kullanıldığı yazıyor. Bir de ne gibi faydaları var söylerseniz çoh mömnün olicin...

Bu arada çok harika bir çalışma. Tebrikler ediyorum!!!
  • eline sağlık dostum şimdi arayıp durcaktık :)

yukarıdaki 61.76 xp sürücüsü ingilizce buda türkçe olanı

http://download.nvidia.com/Windows/61.76/61.76_winxp2k_international_whql.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sword -- 23 Temmuz 2004, 22:39:03 >
  • güzel çalışma.
    bilgi paylaşıldıkça büyüyor.
    teşekkür ederim..
  • Saol kardiss
  • ok... iyi iş...
  • Eyvallah paşa eline sağlık
  • ellerine sağlık uzun zamandır bu bölüme uğramıyordum bir sürücü için geldim onu sende buldum.

Bilgi için saol ..

• saol dost
  • ellerine sağlık
  • ben de anakart güncelemesinden korkuom daha önce yapim derken bozdum tüm sistem ayarlarını (agp pcı köprüsü) standart yapmak zorunda kaldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: composer

Intel Application Accelerator Win XP için de mi geçerli? Benim anakartımın CD'sinde (ASUS P4PE-X) sadece Win 98 ve 2000 için kullanıldığı yazıyor. Bir de ne gibi faydaları var söylerseniz çoh mömnün olicin...

Bu arada çok harika bir çalışma. Tebrikler ediyorum!!!

Açıklamasında yazdığım gibi belirtilen işletim sistemlerine uyumlui dolayısıyla Windows XP Pro ve Home'a da uyumlu. Sorunsuz kullanabilirsiniz. Resmi sitesinde de bu şekilde belirtilmiş.

• Saol driverlar baya işime yaricak..
  • Directx 9.0c resmi sürümü eklendi.
  • vallaha super...
    ellerıne saglık en yakın zamanda ındırmeye baslıyorum :)
  • hatta boyle seyler stıck olmalı ve kımse bısı yazamamalıkı altlara kaymasın ;)
    mod arkadaslar bı el atsa ıyı olur aslında
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tora

2 saat önce güncel sürücü adresini yeniledim. Bir önceki 3.59 idi. En günceli bu.

Teşekkürler
  • Düzenleme yapıldığı zaman "edited falanca tarih" gibi bir ifade çıkıyor. Bunun hangi sürücüde yapıldığını görmek için listenin her bir elemanına sıra numarası verilmesi ve liste sonuna yapılan en son değişikliklerin sıra numaralarının verilmesi takibi kolaylaştıracaktır sanırım.

Mesela şu anda 7. sıradaki Forceware XP sürücüleri DirectX güncellemesi sonunda 61,77 oldular. O zaman ifade:

En son güncellenenler:
    07. (XP) 61,76 -> 61,77
    17. (XP) 9,0b -> 9,0c
    18. (9x) 9,0b -> 9,0c

şeklinde olabilir

.oO°Oo.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.