Şimdi Ara

GÜNCEL PLAYSTATİON KOLEKSİYON BÖLÜMÜ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.105
Cevap
28
Favori
41.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • onu geçtim vergi fiyatları korkunç, almaya değmiyor bile, komedi
  • Ben ekledim sepete ama kargosu margosu the order için yüksek oluyor fiyat toplamda
  • pete atmayı bırak liste kuyruğuna bile girilemiyor.Ebayci tayfaya gün doğdu artık 150 200 dolara okuturlar mortal kombat'ı : (

30 dolara ps 4 Camera satılıyor.Listeye girebildim anca.
  • Premiumu ekledim bende ama bir avantajı kalmıyor ki asıl saçmalık en ucuz kargo ile 300e geliyor orta ile 240..
  • Kamera fırsatı da gitti.Neyse sallayın gitsin bir de buna mı üzüleyim.Zaten oradan indirdiğinin fazlasını gümrük masrafına yazıyorsa hiç karlı olmuyor dediğiniz gibi.

3-5 daha fazla verir rahat rahat alırız koleksiyonları.
  • Kamera fırsatı da gitti.Neyse sallayın gitsin bir de buna mı üzüleyim.Zaten oradan indirdiğinin fazlasını gümrük masrafına yazıyorsa hiç karlı olmuyor dediğiniz gibi.

3-5 daha fazla verir rahat rahat alırız koleksiyonları.
  • hmm burayı unutmuştum ben farklı amazonlarda farklı collectorler indirime girdi en efsaneside amazon.co.uk daki batmandi sanırım göremedim bile direk tükendi...gümrük mevzuuna gelince gümrük indirimsiz fiyatlar üzerinden alınıyor eğer blackfridaydaki gibi olaydı sıkıntı yokdu ama böyle olunca amazon direk indirimi faturaya yazıyor ve gümrükde indirimsiz fiyat üstündünden işlem yapıyor yani indirim gümrüğü bağlamıyor hatta hatalı hesap yapıp ek kalem olarak yazılsa bile kargo bedelini dahil edip gümrük hesaplayabiliyorlar alınabilecek sanırım sadece ilk cıkan order vardı normal fiyatı gümrük altında olduğu için onuda diğeri gelince iptal ettim gümrüklü fiyatları bile burdakinden ucuzdu çünkü mk diğer edt olduğu için bende figürü tutup oyunu elden çıkarabilirim yada diğeri italyan versiyon oldugu için onu cıkarıp bunu tutabilirim metal kutusuyla...üzülmeye değmezdi genel olarak vergili olduğu için indirimler blackfridayı beklemek daha mantıklı..

• GOLDFALCON kullanıcısına yanıt
    limited edition mıydı ? kaç paraya düştü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

hocam evet şu figurlu limited editiondu ben hiç göremedim fiyatı bir anda bitti geri sayımı bekliyordum bitti ve bitmesiyle tükenmesi bir oldu bende takip etmedim kızıp kapattım sayfayı...
  • Arkadaşlar kaç tane kutulu oyununuz var 20 tane falan olan var mı aranızda ?
  • Arkadaslar su call of duty black ops 3 koleksiyoncu surumu turkiyeye gelirmi mini buzdolabi felan ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Mk şu bir grubun özel ürettiği modeldi.
    The order hem collector hem premium sürümü indirime girdi

• Tom clancy The Division Sleeper Edition Ps4 sürümü amazon.de'de ön siparişe açılmıştır.

Fiyat 126.04 euro + 12 kargo + 24.85 vergi toplamda 162.89 euro.

Xbox one versiyonu 126 euro + 12 kargo + 65 küsür vergi toplamda 198 euro'ya geliyordu.

Xbox one sürümünü iptal edip ps4 versiyonunu ön sipariş ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::LOSTPLANET::: -- 18 Temmuz 2015; 20:25:32 >
  • Assassin's Creed Syndicate'in figürlü sürümleri ne kadar olur acaba ? Big Ben sürümü çok hoş duruyor

• Hani bu arkadaşlar nerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 19 Temmuz 2015; 13:48:03 >

• quote:

Tom clancy The Division Sleeper Edition Ps4 sürümü amazon.de'de ön siparişe açılmıştır.

Fiyat 126.04 euro + 12 kargo + 24.85 vergi toplamda 162.89 euro.

Xbox one versiyonu 126 euro + 12 kargo + 65 küsür vergi toplamda 198 euro'ya geliyordu.

Xbox one sürümünü iptal edip ps4 versiyonunu ön sipariş ettim.

Epey yüksekmiş hocam fiyat detaylı bi paket sanırım.

• Mortal Combat X fiyatları listede var,resimleri düzenleme yaparken silinmiş sanırım...
    Call Of Duty sayfaya eklendiginden ana listeye eklenmedi,onu da eklerim.
    Bu arada daha önceden de yazmıştım tatilde olduğumdan internete fazla giremiyorum arkadaşlar.Bu yüzden kısa süreliğine konuyu guncelleyemeyecegim

• konuyu canlı görünce metal gear callof koleksiyon sürümleri stok a geldi zannettim :(
  • DURMAK YOK
    CALL OF DUTY:BLACK OPS 3 HARDENED

AMAZON.DE-79 EURO

CALL OF DUTY:BLACK OPS 3 STEELBOOK

AMAZON.DE-69 EURO

THE ORDER 1886 COLLECTORS EDITION

AMAZON.DE-41 EURO

BATMAN ARKHAM KNİGHT STEELBOOK EDITION

AMAZON.DE-58 EURO

FARCRY 4 STEELBOOK EDITION

AMAZON.DE-39 EURO

JUST CAUSE 3 COLLECTORS EDITION- 99 EURO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 20 Temmuz 2015; 23:58:14 >
  • Çarşamba günü geliyor benim the order collector

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 19 Temmuz 2015; 21:20:30 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.