Şimdi Ara

Güncel Oyunlarda Isınıp Kapanma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar arkadaşlar, yaklaşık 4 senedir kullandığım bilgisayarım artık yavaş yavaş dizlerinin üzerine çökmeye başladı. Overwatch, Dark Souls 3 gibi oyunlarda bir süre (bu süre 10 dakika olabiliyor yarım saat olabiliyor ama o kadar) sonra kendiliğinden kapanıyor ve bir süre beklemeden tekrar açılmıyor. Nispeten daha hafif oyunlarda böyle bir sıkıntı yok, GTA IV, Heroes Of The Storm vs. oyunları sıkıntısız oynuyorum. Aldığımdan beri herhangi bir tamir, macun değişimi vs. bir işleme tabii tutulmadı. Arada bir tozu alındı ama o kadar. Kasayı tek tarafı açık kullandığımı da belirteyim. Bilgisayarımın bileşenleri aşağıdaki şekilde;
    Asus Gtx660ti ekran kartı
    Amd Fx-8320 işlemci
    Asus MSA97 r2.0 ana kart
    Corsair vs550 güç kaynağı (kasa ile birlikte geldi)
    Tek fanlı corsair marka tek tarafı açık kasa.
    Corsair Vengance 8gb ram


    Gerekli bilgileri verdikten sonra iki adet sorum var. Birincisi, bu problemin sebebi nedir, çözmek mümkün müdür, kullanılır hale gelir mi?
    İkinci olarak da, mevcut halde adam olmayacağını varsayarsak, elimdeki parçaları minimum oranda değiştirerek iş görür bir bilgisayara sahip olmam mümkün müdür? Neleri değiştirmem gerekir, ne kadar masrafı olur? Bilgisayarı sadece ve sadece oyun ve internet için kullanıyorum, ultra ayarlarda oynamak gibi de bir derdim yok medium da herşeyi oynayayım bana yeter. Bir bütçe belirtmiyorum bu alternatif olduğu ve beklentim düşük olduğu için siz önerin bakarız.







  • Islemcinin termal macununu vede temizligini yap kasanin tozlar vs heryeri arindir kapanma sorunu olmaz diye dusunuyorum bu bendede oluyordu temizleme yaptigimda geciyor ve benim gibi amd islemcin var termal macunu sur yenile yani cok isinan bi islemci olmadi ek sogutucu al destek cik kapanma felan kalcagini zannetmiyorum. Birde demisin ya hani deistirsem bunun gibi minimum oran sistem alabilirmiyim diye malasef ki kesenin agzini acman gerekiyor ek para eklersen olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.