Şimdi Ara

Güncel Otomobilleri Tercih Edelim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Renault Modus ile Volvo 940 çarpışma testine herkes biliyordur.

Bu testi daha önce görmemiştim.

Paramızın yettiği en güvenli otomobili almaya çalışalım.

1987 Ford Sierra ile 2005 Ford Fiesta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insideman -- 30 Aralık 2013; 17:14:01 >

• arkadaş 2007 fiestayla 70 küsür model buick e ön sağdan girdi. kocaman arabanın ön taraf sola doğru büyük bi kavis almıştı. hayret etmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: legend1982

arkadaş 2007 fiestayla 70 küsür model buick e ön sağdan girdi. kocaman arabanın ön taraf sola doğru büyük bi kavis almıştı. hayret etmiştim.

Doğrudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insideman -- 30 Aralık 2013; 20:44:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hükümet vergilerle bizi çürüttüğü için, bir elimizdeki paraya bir de alabileceğimiz arabalara bakıyoruz; allahtan cezalarını dileyip biriktirmeye devam ediyoruz ve biz biriktirdikçe her yıl 10bin lira artan fiyatlarla çıldırıyoruz

NE YAPALIM? BU HALK SÖMÜRÜLMEK İÇİN SONUÇTA DEĞİL Mİ ARKADAŞLAR?
  • Klasik araclari hobi amaçlı sınırlı yollarda kullanmak haricinde eski arac kullanmak mantıklı değil tabi.
    Keşke insanlarin imkani olsa herkes güzel arabalara binse.

• Uç örneklerin videoları var.

Aslında söylemek istediğim benim araç 4 yıldız yeterli dememeliyiz.
    Aynı paraya 5 yıldız olan espsi olan varsa onu tercih etmeliyiz diye düşünüyorum.

• Benzer bir konuyu ben 2 yıl kadar önce açmıştım ama bazı forumdaşlar demediğini bırakmamıştı bana:

http://forum.donanimhaber.com/m_50916988/tm.htm

Bugünkü 2. teşekkürümü de bu vesileyle edeyim "insideman" arkadaşım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Abi sağolasın.

Senin konuyu hatırladım hatta favorilerimde duruyormuş

Tekrar bir gözgezdirdim. O zamanda hakvermiştim sana yine hak veriyorum.

Önce güvenlik sonra ekonomi daha sonra biraz performans düşünülebilir.

Birde aile babasıysak tek kriter güvenlik ve güvenli sürüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insideman -- 31 Aralık 2013; 11:00:26 >
  • Şimdi bir çok kişi kızacak bana ama dediklerinize katılıyorum.ayaımızı yerden kessin diye ülkemizde birçok kişi 3,4 milyaa gidip şahindir brodwaydir 89 90 model araba alıyorlar ki buna babam da dahil 2 gün önce 92 model brodway almış.

Yahu hafta sonu pikniğe gitmek hayatından daha mı önemli paran olmayabilir paran yetmeyebilir bunu aldık diyebilrsin.Ama paran yoksa biraz daha bekle o zaman üzerine koy yine en kötüsünden 2000 model almaya bak 88 90 model arabaların satışı yasaklanmalı yaş sınırı olmalı.

Şimdi 90 model volvo 2000 model araçtan sağlamdır vs vs baltalayanlar çıkacaktır elbet.

Ayağımızı yerden kessin diye alınan araçlar Alalh korusun en ufak kasada gerçekkten hakkını veriyor ve insanın ayağını yerden kesiyor....
  • linea 1.4 ve fluence 1.6 linea hakkinda bilgiler lütfen

• Oldu peki. Hemen gidip herkes 2014 model, 2013 model, 2012 model, 2011 model, 2010 model vs. araba alsın. 2000 yılı ve aşağısı arabası olanlar satmasın çöpe atsın. Çok sevdiğim bir abimin 1982 model W123 kasa 230 E Mercedes arabası var ve araba pırıl pırıl. Günlük hayatta da kullanmakta. Temiz ve bakımlı olduktan sonra İsterse 1972 model olsun. Bu dediğiniz insanların özgürlüğünü elinden almak ve kısıtlamadır. Ama döküntü ve enkaz halde olan, her yeri çürümüş, şasesi kaymış arabada trafikte dolaşmasın tabi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.