Şimdi Ara

GÜNCEL İŞLEMCİ SIRALAMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. geçen hafta sonu hp pav. 1390 et laptop aldım ama arızalı çıktı değişim için geri gönderdim.

bu pc nin işlemcisi intel core2duo p8800

benim merak ettiğim şey bu işlemcinin şu anki işlemciler arasındaki performans sıralaması. bir site var oraya bakıyorum i3 350 den daha iyi görünüyor ama forumda biri i3 den daha geride olduğunu yazmış. eğer i3 den daha kötü durumdaysa değişim yapacağım pc marka ve modelinide değişebilirim. lütfen bu konuda bilgilerinizi paylaşın. teşekkür ederim.

• i3 den daha kötü. i3 hem yeni soket içeriyo. Sanırım 1366 ı mıydı öyle bişi. Core 2 775 soket içeriyodu. (yanlışlık olabilir)
  • almış oldun laptop montevina p serisinin en son işlemcilerindendir. P8800 hız olrak i3 ün bazı modellerinden yüksektir ısınma olarak p serisi biraz daha ısınma fazladır. ancak i3 yeni üretim teklonojisine sahip fiziksel ve sanal çekirdeği bir arada bulunduran ve soket olarakta 1156 soketi olduğu için i3 alman daha mantıklı olacaktır.

hatta bütçen yeterli ise i5 430 da düşünebilrisin bütçen ne kadr laptop için
  • BÜTÇEM VARDI AMA ŞİMDİ EXPER NR81B DE ALDIM. O NEDENLE 1300 TL DEN 1 TL FAZLA OLMAZ ARTIK. ASUSUN i3 işlemcili modelini inceledimde harddiskten yakınmışlar hep.
  • 1300 bütçeye packcard bell in i3 430 lu hd5650 li gayet güzel ekran kartlı laptobu vardı 4 gb ram onu alabilirdn

hayırlı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.