|
Şu an araç muayenesi 1000 tl egsoz da varsa 200 de o olmalı ama artık para vermeye gerek yok kredi kartı veriyorsun sonradan öpüyorlar :D |
|

Popüler Konular listesinde
|
Şu an araç muayenesi 1000 tl egsoz da varsa 200 de o olmalı ama artık para vermeye gerek yok kredi kartı veriyorsun sonradan öpüyorlar :D |
|
Ons biraz burnunu kaldırsa da doların yükselmesi gramı kurtarmaz ons çok daha güçlü aşağı çekecektir. ABD'de piyasa sorunlu FED'ten dolayı sürekli kayıp yaşanır S&p'de bizi borsa da yükselmesine rağmen sert para çıkışı oluyor. Bayram sonrası işin rengi belli olacak FED faiz kararı da çarşamba idi sanırım. |
|
|
mevduat direkt zarar döviz , altın normal şartlarda koruma sağlar -ki döviz baskılandığı için oda yok artık zarar yazıyo oda. hisse kısa vadede kumar , uzun vadede uygun olabilir ama binlerce hisse içinden doğrularını seçmen gerekiyor yinede doğru ata oynaman gerekiyor. ev öyle değil , yüzlerce ev arasından seçiyosun ama ne seçersen seç sonuçta ortalama fiyat artışını yakalaman %99 ihtimal falan , direkt enflasyona karşı korudun kendini maks. kredili ev aldıysan enflasyonu 3-5e katlayabilirsin , borsa morsa tırışka , borsada binlerce hisseden belki 1-2 tanesi maks kredili konutu yakalıcak diye umut edicem öylemi , hayatımı buna bağlayamam birileri okurda belki katkım olur diye yazıyorum , kredi ödediğim günler keyfim öyle güzel oluyoki anlatamam , sülalem rahat şu kadar borcum var dedikçe modum yükseliyo not: 2.2m falan borcum var 10 yıl vadede |
|
En uygun konut kredisini hangi banka veriyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Kira çarpanı muzdaribi olmak ekonomik göstergeler mükemmel iken olabilecek ürden bişey, piyasada güven hakimdir kur kuruş oynamıyordur, işsiz güçsüz adam kalmamıştır, ekonomi dişlileri ferrari şanzımanı gibi çıtır çıtır dönüyordur ancak o o zaman olabilir. 600 bine ev almışsın, 1.000 liraya vermişsin kira çarpanı 600 hede hödö diyeceklerdir, kelin merhemi olsa kendi başına sürer misali, böyle hede hödö yapanlara diyeceksinki "olm kaç paralık adamsın? neyin var şu dünyada, bir yere çivi çakabildinmi" diye soracaksın. 404 fatal error verecektir. Anlayacağın çulsuzları kaale alma, bişey bilselerdi çulsuz olmazlardı zaten. 2 sene sonra süper enflasyonist ortamda kiraların yüzde 200 artmayacağının garantisi varmı? 2 sene sonra kiralar 3.000 TL ye yükseldi nolacak? Kira çarpanımız vızzzzt diye 200 e düşecek. EEEEEEEE birde bu ev dolar bazında kendini korusu, hatta merkezileşip prim yaptı. 600.000 lik evin borcu hala 600.000 olarak kaldı ama????? Aklıma gelmedi, nba oyuncuları duble triple miydi yaptıkları hah işte ondan yapıyorsun Kafası bu noktaya basmıyor işte. Anlatamazsın abicim, lisede polinomları herkes yapamıyordu, çünkü kafaları basmıyordu |
|
Herşey bu kadar pahalanmışken altının düşmesi insanı işkillendirmiyor değil.. ytd. |
|
|
Dolar endeksi son 5 yılın zirvesinde ve faiz arttırımı gelecek 0.50 veya 0.75 ABD borsası sallanıyor bunların hepsi onsu zayıflatır yani süreç normal. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 28 Nisan 2022; 14:13:46 > |
|
ziraat-halk-vakıf 3'üde aynı , devlet bankası olduğundan sadece işleyişleri farklı , biri üzerinde 3 tane fatura otomatik ödemesi istiyo o bankadan bitanesi 1 tane istiyo , biri kiraları bana yatırcan diyo biri demiyo vakıf biraz daha zorlayıcıymış ama öyle duydum birkaç kez doğru yanlış bilemem , ziraat ve halktan çektim ben 2'şer kez teferruat |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Halkbanktan 1.29 oranla 3 ay önce ev kredisi kullandım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Mahfi Eğilmeztwitter“Merkez Bankası, yılsonu enflasyon tahminini % 23,2'den % 42,8'e yükseltti. Enflasyon beklentiniz ikiye katlanırken para politikanızda değişiklik yapmıyorsanız gerçekte bir para politikanız yok demektir.” https://twitter.com/mahfiegilmez/status/1519635466773049344 |
|
Enflasyon bu seviyedelerken yabancı MB'lar faiz arttırırken önemsizleştirmenin sonucunu yaşıyoruz daha da sert yaşayacağız öyleyse. Taşıma suyla dönmez o değirmen. |
|
|
|