Şimdi Ara

🔥 DOLAR - EURO - ALTIN 🔥(ANA KONU) (9071. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
26 Misafir (7 Mobil) - 19 Masaüstü7 Mobil
5 sn
255.260
Cevap
1.280
Favori
13.317.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1167 oy
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 90699070907190729073
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çok doğru yazmışsınız hocam. Bana arkadaşım sürekli tembihledi şunu yap bunu yap yapmadım kafamın dikine gittim ve şuan kasım aralık ayından bu yana 700-800 bin tl zararım var nerden baksanız. İnsan bazı şeyleri yaşamadan internetten okuyarak vs.öğrenemiyor.

enflasyon nedir tam anlamıyla anladım şuan. Yukarda ozbey in dediği gibi keşke 20 li yaşlarda bu aklımla olsaydım çok daha farklı hayatım olurdu belki 30 yaşında milyoner olcaktım. Ama işte insan düşünemiyor geleceği yatırımın değerini.

Reis bir matematik yapmış ve pandemi de emekli lerde ki ölüm sayısı, ve 2018den beri yine bu gruptaki ölen seçmen sayısı, ve 1 yıllık önümüzdeki dönemde ölecekler.. Sanırım geriye pek birşey kalmadı ki onları da gözden çıkardı.

Bayram ikramiyesi 1100 tl trink yattı bugün ama bu para adeta "sadaka" niyetinde oldu ve daha da ötesi "sizin ekonomik dertleriniz beni zerre ilgilendirmiyor" mesajını net bir şekilde verdi. Yoksa 300-500 de olsa "bak yaptık" demek için bir zam yapılırdı bu oaray.

Emekli maaşları da yine asgari ücretin (ortalaması) altında kaldı bu yıl ilk defa ve ona da gözünü kapadı sayın Cb..

Z kuşağı zaten kayıp kitle onun için.. Bir iki youtube vs hamlesi denedi ama video altına gelen yorumlar ve dislike lar ile gereken cevabı çabuk aldı ondan sonra bu gruptan da ümidi kesti ve hamle yapmadı.

Sanayici ye zaten dokunamıyor adamlar dolardan faizden patladı yandaş dahi olsa..

Din bayrak kitap kısmı, lafla karın doymuyor chapter ina geldi. Okuyor okuyor tam anlamıyor ama birşeyler in ters olduğuna ikna oldu son 3-4 ayda.

Üstündeki istenmeyen tüy olayım grubu ise halen dimdik ayakta, zira tüm mevzuları algilayacak kapasite yok. Aslında ciddi etkileniyor ama alternatif çözümleri bir namus kaybı gibi gördüğü için tükürdüğünü yalamamak adına Allahıni seven defansa gelsin savunmasına devam ediyor. Ve lakin defansa gelecek kimse kalmadı orta saha ve forvetten.. Malzemeci bile başka takıma geçti. Forvetler başka takımlarda gol yollarını zorluyor hatta eski teknik direktorlerine nazire yapıyorlar "zaten şöyleydi böyleydi benim de önümü tıkadı hey gibi hey" diye.. Şike yapan diğer topçulari da ifşa etmeye başladılar hatta...

Ozetle,

Son günlerin tadını çıkarın :) film bitti....

GAME OVER.. THE END..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ressi1 kullanıcısına yanıt

Yazık adamlara.. Bir TÜİK leri bile yok.. Amerika bitmiş gerçekten 🔥 DOLAR - EURO - ALTIN 🔥(ANA KONU) 

Şu anki Türkiye şartlarında 20li yaşlarda olsanız karninızı doyurduğunuza şükredersiniz milyoner olmak fln hikaye

Türkiye'nin nüfusu 45 milyon olsa askere gidecek insanı olmaz oto tamirci , çöpçü ,madenci bulunmaz . Türkiye'de nüfus sorunu fakirlerin çok, geliri olanların 1 çocuk yapması ve bunun sonucunda zengin fakir farkı oluşması. Fakirler 1 zenginler 3-4 çocuk yapsa zengin fakir ayrımı olmazdı. Bunun yolu da gelire göre çocuk yardımın artmasıdır. Asgari ücretliye 1000 lira çocuk yardım yapılırken 10-15 bin lira geliri olana 3 çocuk için 3 bin lira destek verilmesi daha çok geliri olana ise vergi iadesi verilmesidir

Türkiye'nin nüfusu gelişmiş ülkelere göre çok az tayvandaki yoğunluk olsa 500 milyon Kore gibi yoğunluk olsa 400 Hollanda gibi olsak 323 milyon japonya gibi yoğun olsak 240 milyon nüfusumuz olmalı. Marka çıkarmak için o ürünleri alacak nüfus da olmalı yoksa Nokia çıkaran şirket batar ( Finlandiya )Volvo 'yu Çinliler alir( İsveç)çünkü büyük nüfus yok ülkede

https://forum.donanimhaber.com/marka-cikaran-ulkeler-gibi-nufus-yogunlugumuz-olsaydi--141059374

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 28 Nisan 2022; 18:50:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• tekkral34 kullanıcısına yanıt

Öyle olacak zaten.. Seve seve yada seve seve.. Konutlar satilmaz vatandaş ev alamaz ise sistem komple çökecek...

Konut bir ihtiyaçtır şu an sadece kar amaçlı bir ticari mala döndü. Son derece zehirleyici etkisi var..

• Bu ülkede hiçbirşey olmaz kiralar 10 bin tlde olsa insanlar birşekilde yolunu bulur. Kimse isyan etmez baş kaldırmaz ülkenin yarısı hükümeti destekliyor kendi desteklediklerine mi kaldırcaklar? Diğer yarısıda korkuyor.

Farklı şehre göç ederler en fazla, o şehirdeki zenginlerde büyük şehire gelir. Change yapılrı :/

sen mevzuyu yanlış anlamışsın. 20 li yaşlarda milyoner olman zaten çok zor biz diyoruz ki 20 li yaşlarda her ay kenara 300-500tl atıp o parayla da borsada yatırım yapabilseydik 16 yıl sonra yani bugün milyoner olurduk.

ufak ufak birikimlerle bunu başarabilmiş insanlar var. şimdi diyeceksin ki 1 milyon da para mı bu zamanda. lakin bu 1 milyon sürekli katlamalı olarak büyüyor bir 10 yıl sonra o para 25-30 milyonu bile geçebilir.

• ozbey08 kullanıcısına yanıt

Bana göre 1 milyon iyi para

Bir on yıl sonra ağzında diş kalmıyor bonfile biftek yiyemiyosun.🔥 DOLAR - EURO - ALTIN 🔥(ANA KONU) 

Warren Buffett

91 yaşında ve 124 milyar dolar serveti var ve bu yaşına rağmen bu servete rağmen adam hala yatırım yapmaya devam ediyor.

• parası neyse veririz bi ağız yaptırırız 🔥 DOLAR - EURO - ALTIN 🔥(ANA KONU) 

ama evet anafikirde haklısın

İnce belli kuş bonfilesi dahil 🔥 DOLAR - EURO - ALTIN 🔥(ANA KONU) 🔥 DOLAR - EURO - ALTIN 🔥(ANA KONU) 

Buffet reis artik pismaniyeye donmus yatirm yapmayip da ne yapacak :)

Para kazanmak yatirim yapmak iyi hos fakat yemek istedigim seyi yemedikten, yapmak istedigimi yapamadiktan sonra neyleyim oyle parayi.

Varyemez amca olmanin da manasi yok.

BUFFET amcanın serveti torununun torununa bile yeter. adamın gelecek nesli refah ve zenginlik içinde olacak işte.

bu bir bayrak yarışıdır ben biraz servet edinip çocuklarıma bırakırım onlar bu serveti iyice artırır bir sonraki kuşak yani torunlar zenginlik içinde büyürler.

tabi hayırsız evlat olup serveti kumarda orda burda yiyen tiplerde var.

mesela şuan benim oturduğum ev vakti zamanında bulunduğum ilçenin en zengin adamına ait, adam ölmüş çocukları mirası har vurup harman savurmuş ,tüm evleri tek tek satmak zorunda kalmışlar.

• _____________________________
  • the__executioner__ kullanıcısına yanıt

1 milyon para değil

Ne anladın? Gençlik varken evlen çor çocuğa karış mutlu ol diye dedim ben onu.

Hovardalık olarakmı anladın allahın fesadı 🔥 DOLAR - EURO - ALTIN 🔥(ANA KONU)  Hovardalık için kullanılan tabir kaçak kesimdir 🔥 DOLAR - EURO - ALTIN 🔥(ANA KONU) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 28 Nisan 2022; 21:46:37 >

Göndersene 1 milyon madem para değil

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.