Şimdi Ara

🔥🔥🔥 DOLAR - EURO - ALTIN 🔥🔥🔥 (ANA KONU) (12914. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: KingOfcameL , Maviderinlikderin , Maviderinlikderin Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 59 Misafir (26 Mobil) - 35 Masaüstü27 Mobil
5 sn
258.308
Cevap
1.330
Favori
13.774.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1166 oy
Popüler Konular listesinde
15. Sırada  bugün en iyi #8
Giriş

Mantığı yok zaten manipulasyon da olabilir ama ciddi global haber kaynaklarında dönüyor muhabbet, gruplarda değil. Afrika’dan ciddi paralı asker topladıkları söyleniyor Arap sermayesiyle. Biz çok terste yakalandık tam piyasa nefes alıyordu, bölge savaşı, büyüme oranlarını da etkiler, petrol enflasyonuna girmeye gerek yok. Trump enseden yakalanmış epstein olayından dolayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turcopolo -- 27 Mart 2026; 0:5:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hemde ne yakalandı en çok ismi geçenlerden biri o. Bu kadar yıl sonra sayfa sayfa çıkmasının nedeni tehdit etmek içinmiş. Sadece trumpta değil ülkenin yarısını yakalamışlar enseden. Sapık pislikler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

şu ana kadar kimseden görmediğim 12 aylık ortalama 4,600 abd kurulduğundan beri :D

bunun üstünde kapanış faizlerin en yüksek olduğu dönemde bile görmedik.

bu sene bu olaylarla maks 4,444 gördük

savaşın ve piyasanın kontrol altında olduğunu, bugün kapanışta gelen 2. direkt müdahale olan s&p'ü 6500 üstünde tutmaya yönelik 10 günlük saldırmama kararı vs. kanıtı

4,600 ne kadar yakınsa bu olayın bitmesi de o kadar yakındır. ne trump, ne etrafındakiler farkında değil sanılmamalı. oyun alanları belli

bu ortalamaya ne kadar yaklaşırsak her şey o kadar ucuz ve kademeli alıma uygundur

bu olayın 1 ay daha devam edeceğini düşünelim. s&p her hafta -100 yer, bist 250 dolara gider ki harika yerler. hem endeksler, hem emtialar için

ayrıca petrolün artmasına bile gerek yok. burada dursa da yeterli

🔥🔥🔥 DOLAR - EURO - ALTIN 🔥🔥🔥 (ANA KONU)

• Paran varsa ye kurtul abi bu piyasalarda kafayı yemekten iyidir :)

Yatırım tavsiyesi değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buhar Abi -- 27 Mart 2026; 14:59:32 >
  • Turcopolo kullanıcısına yanıt
    Rusya Ukrayna ya giremedi, ABD irana ancak mektup yollar...

• Genelde bir malı almak için kuyruğa giren mallar görürseniz satma vakti gelmiştir. Dünyada kuyruk olunca düşmeyen altının 1 ay sonra türkiyede kuyruk olunca düşmesinden kıllanmıştım. Meğer şimşek reis satıyormuş.

Haklı olabilirsiniz, gerçekten haklı olabilirsiniz; fakat başkasının düşüncelerini değiştirmek söz konusu olunca haklı olmanız büyük bir olasılıkla hiçbir şeyi değiştirmeyecektir. Her on tartışmanın dokuzunda taraflar kendi haklılıklarına, tartışmaya başlamadan önce inandıklarından daha çok inanmaktadırlar. Tartışmayı kazanamazsınız. Çünkü kazansanız da kaybetseniz de bir şeyleri kaybetmişsinizdir. Neden? Diyelim ki diğer kişiye karşı bir zafer kazandınız ve onun fikirlerini bir paçavra gibi parça parça ettiniz, kafasının çalışmadığını kanıtladınız. Peki ya sonra? Siz kendinizi iyi hissedeceksiniz. Ya karşınızdaki kişi? Onu küçük düşürmüş olacaksınız. Gururu kırılacak. Size gücenecek. Ayrıca unutmayın: Düşüncelerinin yanlışlığı kanıtlansa da, insan aynı düşünceleri savunmaya devam eder. Bir münakaşadan en iyi sonucu almanın tek yolu münakaşadan kaçınmaktır. -Dale Carnegie
  • petrol sabit kalırken, enflasyon ve gerilim sebebiyle endeksler, kriptolar ve aklınıza gelecek her şey düşerken veya riske girerken

altın ayrışarak ortalamanın üstünde akümüle oluyor. 3900 düşüşü sonrası akümülasyona benziyor

pazartesi 4100 dolar, bugün kabaca 4400 dolar.

ben yine de bugün bu şekilde tutunacağını sanmıyorum. çünkü tutunur hatta 4500 üstüne atarsa hızlıca 5000 dolar gelir

• 🔥🔥🔥 DOLAR - EURO - ALTIN 🔥🔥🔥 (ANA KONU)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

O altının sahibi olduğunu mu zannediyorsun; yoksa birileri seni kasa olarak mı kullanıyor?

Sahibi onu senden alacak olan, fiyatıda onlar belirleyecek.

Onlarda şuan mevduata yatırıp, senin satarak alacağına inandıklarından; daha fazlasını senin sayende alacaklarına inanıyor olabilirler mi?

Düşünelim. Zenginin malı züğürdün çenesini yorar misali, düşünmemeyi tercih ediyorum. 🔥🔥🔥 DOLAR - EURO - ALTIN 🔥🔥🔥 (ANA KONU) 

En mantıklısı; TL bazlı 100.000 üstü 1-4-8-15-21 vadeli. Tercihim, 4-8-21 gün.

100.000 altı için 32 vadeli.

Tercihlere karışmıyoruz.

şey.. ümmet işi yatmış olabilir arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 27 Mart 2026; 20:58:44 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

seninkisi boş laf mal dediğin insanlar yıllardır altın alıyor

ülkede olan her krizde parasına para katıyor borsada 3 senedir milletin anası ağladı daha kaç sene sürer belli değil

ülkede herkes finans işlerinden anlamıyor anlamak zorunda değil eline geçen parayla alıyor altınını kafası rahat

benim valide bildim bileli altın alır 2004 te çeyrek altın 25 lira iken alırdı önceside var

ben altın alıpta intihar eden görmedim duymadım ama kripto ve borsada batan intihar eden gördüm duydum

özet geçiyorum anadolu insanı için en iyi yatırım altındır gerisi boş laf

goybox

4500 oldu. BTC shortlamışsındır umarım o çok şaşırtıcı oldu benim için 65 e düşeceğini beklemezdim ons ve gümüş yükselirken yükseliyordu savaş ortamında

• Borsada altın gibi uzun vadede her zaman kazandırmıştır. Kısa vade için birşey diyemem genellikle alsatçı kısa vadeli yatırımcıları, kaldıraçtı vs kumar oynayanları batırabilir. Rasgele açtım 5 yıllık grafiği baktım 29 mart 2021 altın 455 ₺. Bıst 30 dan froto 26 mart 2021 19 ₺ , garanti 6.88₺ pegasus 15₺ vsvs. Uzun vadede borsa her zaman kazandırır. Temettü veren bir şirketin yıllık verdiği temettüleri saymıyorum bile.

Buffett, 1986’da yatırım dünyasının en ünlü sözlerinden birini kaleme aldı: “Başkaları açgözlü olduğunda kork, başkaları korktuğunda açgözlü ol.”.

Şahsım adına bu savaş ortamında herkesin kaçtığı borsayı alım fırsatı olarak görüyorum. Ufak başladım düştükçede önceki aldığımdan 2x daha fazlasını alarak devam ediyorum. Her düşüş benim gözümde alım fırsatı. Alırkende 1-2 ay sonrası için kar edeyim kafasıyla değil yıllar sonrası için alıyorum. Borsa al unuttur. bunlar benim şahsi görüşlerimdir yatırım tavsiyesi değildir.

• ronnettee kullanıcısına yanıt

s&p 6300 btc 63,333. s&p 6200 ve 6000 btc 60,000-58,000

altını bugün asıl götüren japonya tarafı. korkunç tahvil satışları ile +%5 bugün bugün tahvil faizleri

son japonya faiz artırımını hatırlarsak sebebini az çok hatırlarız :)

bugün eğer petrol 70-80 dolar olsa ve aynı şekilde japonya tahvilleri böyle satış yese altın 4800-5000 dolar arasında olurdu. petrolün geri çekmiş hali bu altını

geri 90-95 seviyelerine çekilse ons fiyatı kaç olur sizce

Altın alana değil uçtuktan sonra kuyruğa girenlere dedim. Bunların parasına ingilizcede “dumb money” derler. Finansçıların hepsi bu malları iyi tanır ne yükselip haberlere çıksa arayıp alalım mı diye sorar alma dersin alıp batarlar. Bu malların tepeden aldığı mal birkaç ay sonra aynı tepeye geliyorsa bil ki ekonomi batıyordur bu malların kazandığını sandığı para da enflasyonla sıfırlanmıştır.

Haklı olabilirsiniz, gerçekten haklı olabilirsiniz; fakat başkasının düşüncelerini değiştirmek söz konusu olunca haklı olmanız büyük bir olasılıkla hiçbir şeyi değiştirmeyecektir. Her on tartışmanın dokuzunda taraflar kendi haklılıklarına, tartışmaya başlamadan önce inandıklarından daha çok inanmaktadırlar. Tartışmayı kazanamazsınız. Çünkü kazansanız da kaybetseniz de bir şeyleri kaybetmişsinizdir. Neden? Diyelim ki diğer kişiye karşı bir zafer kazandınız ve onun fikirlerini bir paçavra gibi parça parça ettiniz, kafasının çalışmadığını kanıtladınız. Peki ya sonra? Siz kendinizi iyi hissedeceksiniz. Ya karşınızdaki kişi? Onu küçük düşürmüş olacaksınız. Gururu kırılacak. Size gücenecek. Ayrıca unutmayın: Düşüncelerinin yanlışlığı kanıtlansa da, insan aynı düşünceleri savunmaya devam eder. Bir münakaşadan en iyi sonucu almanın tek yolu münakaşadan kaçınmaktır. -Dale Carnegie
  • Ne yapti ne etti yine 4500 alti kapattirdilar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 28 Mart 2026; 0:53:58 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.