Şimdi Ara

Güncel Cep.Tel. Model/Fiyat/Tavsiye Başlığı Fikri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
7
Favori
50.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sık sık telefonunu yere düsüren biriyim haliyle sağlam bir telefon istiyorum maksimum 900 tl düsünüyorum eğer sağlamlık konusunda çok iyiyse bu fiyat artabilir:)
    Telefon tavsiyelerinize çok ihtiyacım var özellikle Sony xperialar mı Samsung galaxy ler mi dayanıklı konusunda yardıma ihtiyacım var Yardımcı olursanız çok sevinirim :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sahra*

    Sık sık telefonunu yere düsüren biriyim haliyle sağlam bir telefon istiyorum maksimum 900 tl düsünüyorum eğer sağlamlık konusunda çok iyiyse bu fiyat artabilir:)
    Telefon tavsiyelerinize çok ihtiyacım var özellikle Sony xperialar mı Samsung galaxy ler mi dayanıklı konusunda yardıma ihtiyacım var Yardımcı olursanız çok sevinirim :)

    Merhaba.

    Motorola Defy bakmanızı öneririm. Su geçirmez ve darbelere dayanıklı bir telefondur. Donanımı da yanlış hatırlamıyorsam iyiydi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jason Becker

    quote:

    Orijinalden alıntı: Sahra*

    Sık sık telefonunu yere düsüren biriyim haliyle sağlam bir telefon istiyorum maksimum 900 tl düsünüyorum eğer sağlamlık konusunda çok iyiyse bu fiyat artabilir:)
    Telefon tavsiyelerinize çok ihtiyacım var özellikle Sony xperialar mı Samsung galaxy ler mi dayanıklı konusunda yardıma ihtiyacım var Yardımcı olursanız çok sevinirim :)

    Merhaba.

    Motorola Defy bakmanızı öneririm. Su geçirmez ve darbelere dayanıklı bir telefondur. Donanımı da yanlış hatırlamıyorsam iyiydi.

    Cevabın için teşekkürler :) Motorola Defy maalesef stoklarda yok Zaten şu an stoklardaki sağlam telefonlara baktığımda xperia active ve xperia go sağlamlıktan dolayı 300 -350 sağlamlık payı

    koymuslar Performanslarından çok yüksekte fiyatları var .Bundan dolayı bende aslında o kadar sağlam bir telefona gerek olmayacağını düsündüm:) Sanırım kasasının sağlam olması yeter bana :)




  • Seneye telefon almayı düşünüyorum ama kafam eserse ve ailemi ikna edebilirsem her an alabilirim . şu anki fiyatları veya bi 5 6 ay sonraki fiyatları göz önüne alarak 1000 ile 1200 arasında alabileceğim 1080 p video çekebilme özelliği olan gerek uygulamaları / programları gerekse internet tarayıcısından video izleme gibi konularda da geri kalmayacak bir telefon öneriniz varmıdır bana baylar / bayanlar ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheSoulOfEywa

    Seneye telefon almayı düşünüyorum ama kafam eserse ve ailemi ikna edebilirsem her an alabilirim . şu anki fiyatları veya bi 5 6 ay sonraki fiyatları göz önüne alarak 1000 ile 1200 arasında alabileceğim 1080 p video çekebilme özelliği olan gerek uygulamaları / programları gerekse internet tarayıcısından video izleme gibi konularda da geri kalmayacak bir telefon öneriniz varmıdır bana baylar / bayanlar ?

    Hocam bir üst konuya 1 gün boyunca cevap gelmezmi ya? Tamam belki bugün zamanınız olmamıştır ama üst konu yapmasaydınız bari. yanlış anlamayın size birşey demiyorum da üst konu yapıldıysa da sürekli güncel olması gerekmezmi??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba
    Hepsiburada'da ve muhtelif noktalarda 1300 tl'ye galaxy s2 bulabilirsin. o fiyata iyidir. Bir de 1000tl'ye galaxy s advance var. Ancak advance 720p cekiyor olabilir.
    Ben Motorola Atrix kullanıyorum. 850tl'ye almıstım. 720p video cekiyor. Ancak ses kalitesi Galaxy s2Den daha iyi.

    BD
  • Maalesef, tum tanımlamalara uygun tek telefon Motorola Atrix. :)
    Bulursan kacırma, al.

    Sony xperia serisi de basarılı.

    BD
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aѕℓαη66™

    [size=3]NOKIA N9 16/64 GB ( 16GB 1300TL/64GB 1550TL ort)

     [sizer]Güncel Cep.Tel. Model/Fiyat/Tavsiye Başlığı Fikri


    ÖZELLİKLER

    Genel Özellikler:
    2G Network: GSM 850/900/1800/1900
    3G Network: HSDPA 850 / 900 / 1700 / 1900 / 210
    Boyutlar: 116.5 x 61.2 x 12.1 mm, 76 cc, 135gr
    Ekran: clear black AMOLED kapasitif ekran, 854*480 3.9", corning gorilla glass dış cam, parlama önleyici polarize ekran filitresi ( Clear Black Display: Nokianın süper amoled ekranı diyebilecegimiz daha canlı, gün ışıgı altında en iyi görselliği sunan ekran teknolojisi)
    Hafıza: 1GB Ram 512mb Rom, 16GB/64GB( Toshiba ) Dahili bellek ( Hafıza Kartı girişi yok)
    Bağlantı/Veri: Wi-Fi; 802.11 a/b/g/n, HSDPA, 14.4 Mbps, HSUPA, 5.7 Mbps, Wi-Fi hotspot - Bluetooth; v2.1 with A2DP, EDR - NFC,
    Kamera: 8mp Carl Zeiss f 2.2- 28mm geniş açı, autofocus, çift led, yüz tanıma-etiketleme, 720p@30 fps stereo video kaydı
    İşletim Sistemi: MeeGo OS 1.2 Harmattan (pr 1.2) ( Nokia+intel ortak geliştirildi)
    Çipset: TI OMAP 3630 (http://www.ti.com/general/docs/wtbu/wtbuproductcontent.tsp?templateId=6123&navigationId=12837&contentId=52605&DCMP=wtbu_omap&HQS=Other+PR+omap36x_technical )
    İşlemci: 1ghz A8-Cortex (http://www.arm.com/products/processors/cortex-a/cortex-a8.php )
    Grafik İşlemci: PowerVR SGX530 ( Tek çekirdekli 90nm @200mhz-64 bit,http://en.wikipedia.org/wiki/PowerVR )
    Batarya: Li-Ion 1450 mAh (BV-5JW)

    Diğer Ek Özellikler:

    Sensörler: Accelerometer, yakınlık, pusula
    Mesajlaşma: SMS (sohbet görünümlü), MMS, Email, Push Email, IM
    Tarayıcı: WAP 2.0/xHTML, HTML5, RSS beslemeleri, yüklenebilir- mozilla firefox mobile, opera mobile
    Radyo/Fm verici: Evet (üçüncü parti uygulama ile), fm verici chipsette mevcut fakat uygun yazılımla aktif olur.
    GPS: Evet, A-GPS desteği ile; Ovi Haritalar
    Java: Yok
    - Sadece MicroSIM kartı desteği
    - SNS entegrasyon
    - özel mikrofonuyla Aktif gürültü iptali
    - TV-çıkışı
    - Dolby Digital Plus destekli müzik çalar 3,5 inc kulaklık
    - MP3/WAV/eAAC + / WMA / FLAC oynatıcı
    - MP4/H.264/H.263/WMV oynatıcı
    - Dosya görüntüleyici (Word, Excel, PowerPoint, PDF)
    - Video / fotoğraf editörü
    - Sesli notlar / Sesli komut / dial
    - Akıllı metin girişi (Swype)
    Stand-by: En fazla 380 saat (2G) / 450 saat (3G)
    Konuşma süresi: En fazla 11 saat (2G) / 7 saate kadar (3G)
    Müzik çalma: 50 saat
    SAR ABD: 1.18 W / kg (kafa) 1.18 W / kg (vücut)
    SAR AB: 1.16 W / kg (kafa)
    Kontrast oranı: (güneş ışığı) Sonsuz (nominal) / 3.069:1
    Hoparlör: Sesli 61dB / Gürültü 58dB / Ring 66dB
    Ses kalitesi: Gürültü-90.9dB / Crosstalk-83.6dB



    Kullanıcı Yorumları:
    Önsöz
    smartphone kavramı çogumuzda olduğu gibi bende de symbıan ile başladı. baya bir müddet symbıan (6630-n73-n95-n82-n8) kullandım. gelişen teknolojiyle beraber diğer platformlara da göz atmaya karar verdim. Bada, android, ios cihazlar kullandım. Kullandım derken bizzat kendi aldıgım cihazlardı. Öncelikle şunu söylemeliyim ki her sistemin kendince çok güzel tarafları da var, can sıkıcı taraflarıda.. Tabi bu kriterleri belırleyıcı olan son kullanacı. Kimisine göre kötü gelen şeyi bir başkası beğenebilir. Bu noktada özelikkle sanal alemde, forumlarda rastladığımız zıtlaşmalar akıl çerçevesinde değil gereksiz bir bencillik seviyesinde yapılıyor. Bizim televizyon renkli! bizim ki daha renkli !! hesabı. Şahsımca istemeden de olsa bu tür muhabbetlerde bulundum. objektif, öz eleştiri bilen ben, ego tatmini yapmamaya özen gösterdim bu durumlarda. şimdi de aynı şekilde siz değerli arkadaşlara dilimin döndüğünce sevgili N9 'dan bahsedeceğim. Yanlışım olursa beraber düzeltiriz
    Genel Yorum
    mesut çevik gibi kutu içeriğinden başlamayacağım. erdi abi gibide karmaşık transistör muhabbeti yapmayacağımdan emin olabilirsiniz Açıkcası n9 şuan piyasada en yakışıklı telefonlardan biri, aldığım geri bildirimler hep bu yönde oldu. en yakın ip4 kullanan iki arkadaşım her ne kadar bişey demeselerde cihazdan gözlerini alamadılar. şahsi görüşüm ise gerçekten karizma. cihaz tek parça monoblok yapıda bu kullanım, görüntü açısından çok iyi ama batarya çıkmıyor malum sizin için bir eksi olabilir. yanlız cihaz tabiri caizse sabun gibi ele iyi oturuyor fakat kullanılar poli karbon malzeme biraz kaygan alışmak gerek. içinden çıkan orjınal sılıkon kılıf gayet ıyı kullanım acısından. düşündümde bilinenlerden ziyade bilinmeyen veya bilinmesi gerekenlerden bahsedeyim. n9 ip4 ile aşağı yukarı aynı başarımı gösteriyor. tarayıcı oyun uygulama çalıştırma hızı başabaş diyebilirim. hatta tarayıcıda bi miktar daha hızlı (ios 4 yuklu ip4). meego çok yeni bir sistem buna paralel daha bi kac partı versıyona ıhtıyacı var. sıstemde buglar var. stabılıte problemlerı var (yer yer s2 yı ıp4ü arıyorum kullanım stabılıtesınde özellıkle s2yı tarayıcıda cok arıyorum bırde cok yakmasa :). ıp4 bu açıdan daha iyi daha seri. cıkacak versıyonlarla daha ıyılestırılır umarım. kamerası bı n8 olmasada ıp4 ten bariz ıyı hatta bana gore s2 den de iyi. video çekimde ses yeterli derecede ama dış hoparlörün dandikliği video izlerken rezil ediyor ses duyamıyosunuz. cihazın donanım anlamında en buyuk sıkıntısı dış hoparlör diyebilirim yani bildiğiniz berbat ötesi ne kalıte var ne ses sevıyesı. geliştirici moda girip artısanız bile(default ses ayarı 67/100- full 100/100 ) sonuç değişmiyor değiştiğini söyleyen varsa da kendini kandırıyor. dahili hafıza benim cihaz 16gb. bana yetmiyor acıkcası bunu bılerek aldım. su sıralarda zaten 808 alma arefesındeyım cıhaz kotu degıl yanlıs anlasılmasın ben sıkılganım bıraz :) dahılı hafıza cok serı kesınlıkle, okuma hızı 25-30 ları gördüm ort 24mb. yazma ortalama 17 mb bu dahili hafıza için çok iyi değer. bu arada dahili hafızası toshiba. şarjı fena değil en azından ip4 ve s2 den iyi internette dolasmazsanız yarına bıle yeter aksı halde sabah 8de aldıgınız cıhaz aksam 6da bıter. kulaklık çıkışı dolby desteklı ve kesınlıkle çok ıyı. bass tiz ıdeal duzeyde tabı kulaklıgınıza baglı bırazda. konusmada karşı tarafa ses bıraz tızlı gıdıyor. n8 kullanan kardesımı aradıgımda sesın ıyı gelmedıgını soyluyor. kendı hoparloru yeterlı karsı tarafı ıyı duyyosunuz tabı cok gurultulu ortam olmasın. arayuzle beraber sensorlerde bıraz gec kalıyor gıbı tam zehır gıbı calısmıyor bence bırde konusma esnasında sensor bazen ekranı acıyor kulaga tam oturtmak geren veya artıstık konusmamak lazım :) swıpe arayuz muhtesem ama keske daha guclu donanıma sahıp daha stabıl bır meego ıle gorebılseydık. kesınlıkle mevcut sıstemlere nazaran en basıt kullanıma sahıp, saga sola cekıp duruyorsunuz gerı tusu falan yok. ekran pentıle detaya gırmeyecegım. görüntüsü gayet ıyı canlı özellikle gunes altında muthıs tabı ekranda parmak ızı, bugu yoksa :) orjınal sar aletı ıle 1 saatte sarj oluyor pc uzerınden usb ıle etmeye kalkarsanız 1.45 dk buluyor. usb den sarj oluyor ekstra ınce uclu sarj aletı muhabbetı yok. wifi cekım sınyalı ıyı ama ip4 n8 falan daha ıyıydı. ama yınede gayet ıyı basarım sunuyor. yogun kullanımda buz gibi ısınmıyor. tarayıcı html5 desteklı flash desteklemıyor. flash ıstersenız mozılla opera gıbı tarayıcılar kullanmalısınız. orjınal tarayıcısı ıkısındende daha ıyı...


    DH Anabaşlık:http://forum.donanimhaber.com/m_40347996/mpage_42/f_/key_//tm.htm#62348893



    not: Müsait oldukça İlave bilgiler tarafımdan eklenip mesaj güncellenecektir. İmla bende sıfır idare et @ALPAC


    Android telefonların piyasada cok tutması, zengin ve yaygın market iceriginden baska bir sebep oldugunu sanmıyorum.
    Benim de ilk telefonlarım hem Nokia hem de sympian idi. Market uygulaması konusuna takılmaz isek, Nokia N9 gercekten cok basarılı bir telefon.




  • Güzel fikir ! Kesinlikle böyle bir oluşumda yer almak isterim.
  • İyi akşamlar arkadaşlar. Telefon almayı düşünüyorum ama 3-4 senedir hiç ilgilenmedim piyasayla. İnternette baktım biraz Samsung Galaxy Ace S5830i markalı telefonu beğendim. Taksitle 600 tl'ye denk geliyor. Bu "i" ile biten serilerin, normallerinden bazı özelliklerinin kısıtlanmış olduğunu okudum. Bu telefonu ya da bu fiyata buna yakın özellikleri olan bir telefon önerir misiniz?
  • Telefon almak istiyorum yaklaşık 1 aydır da arıyorum ama bir türlü bulamıyorum veya karar veremiyorum.

    iPhone nun dokunmatik ekranı gibi dokunmatik telefon Yada hem klavyeli hem dokunmatik ekranı olan bir telefon istiyorum.
    Yani sadece klavyesi veya tuş takımı olan bir telefon istemiyorum.

    Telefon fiyatı en fazla 600 t ( tabi biraz geçebilir )

    Olsun.

    --------- Birde bu dokunmatik ve klavyeli telefonlarda
    iPhone daki gibi oyunlar oynanıyor mu ?
    En basitinden Temple Run ?? --------------

    Not : İPhone nu örnek göstermemin sebebi İPhone 4s kullanıyordum.

    Tercih Ettiğim Markalar : HTC Nokia. Blackbery. Samsung. Sony Ericson. LG.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qwerty0034 -- 2 Eylül 2012; 0:48:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese merhaba. Arkadaslar telefon alacagim ama 3 telefon arasinda kaldim hangisini alsam karar veremedim yardimlarinizi bekliyorum. Samsung Galaxy S2 mi Galaxy Note mu yoksa Sony Xperia S mi ? yada varsa baska oneriniz bekliyorum..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Qwerty0034

    Telefon almak istiyorum yaklaşık 1 aydır da arıyorum ama bir türlü bulamıyorum veya karar veremiyorum.

    iPhone nun dokunmatik ekranı gibi dokunmatik telefon Yada hem klavyeli hem dokunmatik ekranı olan bir telefon istiyorum.
    Yani sadece klavyesi veya tuş takımı olan bir telefon istemiyorum.

    Telefon fiyatı en fazla 600 t ( tabi biraz geçebilir )

    Olsun.

    --------- Birde bu dokunmatik ve klavyeli telefonlarda
    iPhone daki gibi oyunlar oynanıyor mu ?
    En basitinden Temple Run ?? --------------

    Not : İPhone nu örnek göstermemin sebebi İPhone 4s kullanıyordum.

    Tercih Ettiğim Markalar : HTC Nokia. Blackbery. Samsung. Sony Ericson. LG.


    sony ericsson xperia pro bakmanı tavsiye ederim. kendim amatör olarak bu telefonu kullanıyorum. amatör dememin sebebi özelliklerinden cok fazla anlamam. aşağıdaki linkten telefon hakkında bilgi sahibi olabilirsin. hem klavyeli hem dokunmatik telefon arıyorsan en iyisi bence bu. android olarak şu an ice cream kullanıyoruz bu arada. ben 3 ay önce hepsiburada dan 870 liraya almıştım. şu an fiyatını bilmyiroum tam olarak.

    http://forum.donanimhaber.com/m_55913371/mpage_1/key_xperia%2Cpro/tm.htm




  • Sa Arkdaşlar

    ben cep tElefonu alıcam bütçem 600-650-700 lira ya kadar çıkabilir sıfır bir dokunmatik almak istiyorum ama Vericeğim parayı sonuna kadar hak eden bir telefon olması lazım aldığıma pişman olmak istemiyorum , bu bütçeye en iyi telefonu önerin lütfen

    Yardım eden arkadaşlara şimdiden Teşekkürler


    Edit:Yazım Yanlışı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemmiss -- 23 Eylül 2012; 0:58:19 >
  • takip
  • butcem 130 civari buyuk ekranli wifi li cihaz ararken htcler dikkatimi cekti ayni fiyatli ikinciel 3cihazin hangisini tercih edeyim htc tytn2,htc hero,htc touch 3g,htc tytn kasier.hero gibi hem buyuk ekran hem klavyeli olanlar kullanmam daha rahat olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Merhaba,

    400-450TL Bütçe ile Alınabilecek En iyi Android F/P Telefonunu belirlemede yardımlarınıza ihtiyacım var. Bununla ilgili bir konu açtım:

    tablet.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=67340597

    Konuda kısaca özet geçmek gerekirse gionun uygun olup olmadığını sordum.

    Genel olarak sorum: Benzer fiyat aralığında kriterlere giodan daha uygun bir telefon var mı yoksa gio doğru karar mı?

    Cevaplarınızı buradan alıntı yaparak veya konudan verebilirsiniz

    Düzenleme: Teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CVenturas -- 26 Ekim 2012; 16:07:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CVenturas

    Arkadaşlar Merhaba,

    400-450TL Bütçe ile Alınabilecek En iyi Android F/P Telefonunu belirlemede yardımlarınıza ihtiyacım var. Bununla ilgili bir konu açtım:

    tablet.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=67340597

    Konuda kısaca özet geçmek gerekirse gionun uygun olup olmadığını sordum.

    Genel olarak sorum: Benzer fiyat aralığında kriterlere giodan daha uygun bir telefon var mı yoksa gio doğru karar mı?

    Cevaplarınızı buradan alıntı yaparak veya konudan verebilirsiniz

    Düzenleme: Teşekkürler

    Galaxy mini 2.
  • Böyle bir sistem olursa marka sınırlaması olmamalı ve hergün güncellenmesi gerek yani bu sistemde bazen aksaklıklar olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba.

    Görünümü şık rahat kullanılabilen 2 adet telefon tavsiyesi istiyorum. Birisi kapaklı olacak diğeri de düz tuşlu. Dokunmatik olmasına gerek yok. Max 200TL bütçe var her telefon için. Sadece konuşma için olacak, müzik dinleme falan da olabilir. Kamerası olsun. Görünüm çok önemli, yardımlarınızı bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.